Nasıl harlıyor ateşiKır ağzını burnunu negom
İnşallah canım Allah razı olsunÇok haklısın canım bu havalarda zaten hamilelik çok zor oluyor hastalıkla daha çok zor olmuştur tabii. İnşallah çabucak toparlarsınız
Oğlanı uyutayım yapacağım hemen bi tane kahve eşliğinde çanta hazırlayacağım yarın eşim şehir dışına gidiyorHadi kahve içelim ben bugün hiç içmedimBonus JES @Ayla- golgefeslegeni @Aktif Lora Nego @teolog8579 @kk birinci noteri @terliksuu U UcanSupurge
Canım çok geçmiş olsun kızdan sana bulaştı demek. İnşallah çabuk atlatırsınSağolun kızlar Allah dermansız dert vermesin ama yoruldum önce kızımın hastalığı şimdi kendim karnındaki bebek olmasa bu kadar tedirgin olmayacağım belki de
İnşallah canım sağolasınCanım çok geçmiş olsun kızdan sana bulaştı demek. İnşallah çabuk atlatırsın
Nasıl harlıyor ateşi
Haklısın canım kolay değil hiçSağolun kızlar Allah dermansız dert vermesin ama yoruldum önce kızımın hastalığı şimdi kendim karnındaki bebek olmasa bu kadar tedirgin olmayacağım belki de
Yaa çok geçmiş olsun çabuk toparlan inşallahAh keşke kızım gibi yediğim içtiğim her şeyi kusuyorum serum takıldı fayda etmedi yine kustum covid testi aldılar ikinci serumu taktılar hastanedeyim
Yarın diyete başlıyorum ani iniş çıkış yapabilirim artık nasibinizde ne varsa
İnşallah canım çok sağolYaa çok geçmiş olsun çabuk toparlan inşallah
Yavrular iyi bonus ufaklık çok yaramaz olduYavrular nasıl?
Kahvaltıdan başlıyorum ozamanNeler yaptın bakalım
Çok geçmiş olsun ikinizedeAh keşke kızım gibi yediğim içtiğim her şeyi kusuyorum serum takıldı fayda etmedi yine kustum covid testi aldılar ikinci serumu taktılar hastanedeyim
Günaydın canım
Allah razı olsun canım sağolasınÇok geçmiş olsun ikinizede
Geçmiş olsun canım bu ne böyle tüm herkes hasta Allah şifa versinGünaydın canımbiraz geç oldu ama dert olunca kk da buluyorum kendimi
Selam kızlar
Oğlumu böcek sokmuş bacağı sokan yerle ve kenarları şiş benzer durum yaşayan oldu mu?
Yürürken bile zorluk çekiyor iki bacagi.
Ya sivri ya başka böcek ısırmis.
Canım kimse maske takmıyor.Herkes iç içe .Ben bile saldıysam artıkGeçmiş olsun canım bu ne böyle tüm herkes hasta Allah şifa versin
Geçer canım Allah’ın izniyle alerjisi filan varsa iğne yaptırsaydın keşkeCanım kimse maske takmıyor.Herkes iç içe .Ben bile saldıysam artıkvakalarda artmış .
Korkuyorum ya bacağı kötü geçmezse diye
Canım kimse maske takmıyor.Herkes iç içe .Ben bile saldıysam artıkvakalarda artmış .
Korkuyorum ya bacağı kötü geçmezse diye
Canım bende stilex sürdüm.Sinek ısırığı alerji yaptı benim kızıma bi bayramda stilex sürdüm sürekli sirke sürdüm pamukla alerji şurubu verilmişti ama gerek kalmadı. Baya şişmişti yerleri mor değildi ama şişikti
Canım bende stilex sürdüm.
Geçti mi anlamadım tam mesajını.
Yaa geçmezse diye çok korkuyorumTabi geçti bi iki güne stilexi yeniledim sık sık sürdüm
Yaa geçmezse diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?