Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağolun kızlar Allah dermansız dert vermesin ama yoruldum önce kızımın hastalığı şimdi kendim karnındaki bebek olmasa bu kadar tedirgin olmayacağım belki de
Canım çok geçmiş olsun kızdan sana bulaştı demek. İnşallah çabuk atlatırsın

Ah keşke kızım gibi yediğim içtiğim her şeyi kusuyorum serum takıldı fayda etmedi yine kustum covid testi aldılar ikinci serumu taktılar hastanedeyim
Yaa çok geçmiş olsun çabuk toparlan inşallah
Yarın diyete başlıyorum ani iniş çıkış yapabilirim artık nasibinizde ne varsa

Ne yicen söyle bende gireyim o diyete seni yalnız birakmayım ama bunu çikolata yerken yazıyorum

Yavrular nasıl?
Yavrular iyi bonus ufaklık çok yaramaz oldu seninkiler nasıl

Neler yaptın bakalım
Kahvaltıdan başlıyorum ozaman
Nevresimleri değiştirdim
Pazara gittik
Buzdolabını temizledim,sebze meyve yıkadım
Bir makine çamaşır yıkadım,astım
Bir sepet katladım
Evin bazı yerlerini katya,gerisini kendim süpürüp,pratik mopla mopladım.
Balkonu süpürüp sildim, yarın camlarını silicem.
Banyo wc temizledim,toz aldım
Kocamla bahçeyi düzenledik,yıkadık,alt kattaki odaların camlarını da hortum tutup yıkadım.
Yemek ve komposta yaptım
Mutfak toplayıp yürüyüşe gittik yeni geldik,çay içicez. Epey formumdayım :)
Ah keşke kızım gibi yediğim içtiğim her şeyi kusuyorum serum takıldı fayda etmedi yine kustum covid testi aldılar ikinci serumu taktılar hastanedeyim
Çok geçmiş olsun ikinizede

Günaydın canım biraz geç oldu ama dert olunca kk da buluyorum kendimi

Selam kızlar

Oğlumu böcek sokmuş bacağı sokan yerle ve kenarları şiş benzer durum yaşayan oldu mu?

Yürürken bile zorluk çekiyor iki bacagi.

Ya sivri ya başka böcek ısırmis.

Geçmiş olsun canım bu ne böyle tüm herkes hasta Allah şifa versin

Canım kimse maske takmıyor.Herkes iç içe .Ben bile saldıysam artık vakalarda artmış .

Korkuyorum ya bacağı kötü geçmezse diye

Sinek ısırığı alerji yaptı benim kızıma bi bayramda stilex sürdüm sürekli sirke sürdüm pamukla alerji şurubu verilmişti ama gerek kalmadı. Baya şişmişti yerleri mor değildi ama şişikti

Sinek ısırığı alerji yaptı benim kızıma bi bayramda stilex sürdüm sürekli sirke sürdüm pamukla alerji şurubu verilmişti ama gerek kalmadı. Baya şişmişti yerleri mor değildi ama şişikti
Canım bende stilex sürdüm.

Geçti mi anlamadım tam mesajını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…