Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kal bencede musahade altı daha iyi .

Her an müdahale edilir acil durumda.

Kaç hafta oldunuz?

Bu da geçer sıkma canını.

Ben aşırı evhamliyim sana dediğimi bakma uygulamayı beceremem ama .

Selam kızlar
Sabah çay kek kızartma falan yaptık parka pikniğe gittik geldik havuza girdi çocuklar çıkarabilirsem inşallah uyurlar işlere başlarım
Tatilde misin?

Yazlık filan mı ?

Kolay gelsin canım kuzulara da selam olsun

Kızarmış tenle çıkarsın banyodan
Biraz öyle oldu pislik içinde kalmıştım resmen
İkinci dozu oldum,iyiyim şimdilik
Şifa olsun inşallah canım
Kal bencede musahade altı daha iyi .

Her an müdahale edilir acil durumda.

Kaç hafta oldunuz?

Bu da geçer sıkma canını.

Ben aşırı evhamliyim sana dediğimi bakma uygulamayı beceremem ama .
Geldim eve canım doktor kusman başlar ishalin de azalma olmazsa hemen geri gel dedi iki gün sonra da muhakkak kontrole gel dedi inşallah bi sıkıntı yaşamam tam 30 haftalık canım

Geçmiş olsun canım çıkmaz inşallah

Geçmiş olsun nego ilk dozda br sıkıntı yaşadınmı?
2. Doz zamanımız geldi ama gidemyorum.. ilk dozda çok yan etki yaşadım 1 gün yatak döşek yattım yine olurmu diye endişeliyim
Ben sinovac oldum.Hiç yan etki yaşamadım.Biontec mi olmuştun?Onda yan etki yaşayan çok oluyor.
Genelde Biontec de dozun biri sarsıyor,seni ilk sarsmış ikinci sarsmayabilir,tabi sadece tahmin

İnşaallah daha yaşamazsın canım

Ben sinovac oldum.Hiç yan etki yaşamadım.Biontec mi olmuştun?Onda yan etki yaşayan çok oluyor.
Genelde Biontec de dozun biri sarsıyor,seni ilk sarsmış ikinci sarsmayabilir,tabi sadece tahmin
Evet biontec aşısı inşallah birinde sarsar demen gibi yoksa bu sıcakta 2. Yatışı kaldıramam

Bugün pek birşey yapmadım ama yazayım yinede

Kahvaltı hazırladım
Oğlanı camiye götürdüm geldim
Kahvaltı bulaşıklarını hallettim
Yatakları topladım
Evin dağınıklığını toparladım
Oğlanı camiden aldım geldim
Makineye çamaşır attım serdim
Öğlenlik mercimek köftesi yaptım yedik
Bulaşıkları makineye koydum çalıştırdım
Çocukları öğlen uykusuna yatırdım

Klima tamirine geldiler 2500 lira tamir parası istediler ona canım sıkıldı şimdi akşamlık yemek yapacağım başka birşey yapmaya niyetim yok ev temiz süpürgeye gerek yok masanın altını bezle aldım

Şimdi güzel bir kahve içip mutfağa geçeceğim eşlik etmek isteyenleri beklerim

Ben de kahve içiyorum uykum açılırsa mutfağa açılmazsa yatağa atcam kendimi

Ben de kahve içiyorum uykum açılırsa mutfağa açılmazsa yatağa atcam kendimi
Afiyet olsun ben çocukları uyuturken uyuyakalmışım toplam yarım saat uyudum tamire gelen adamlar abla 20 dakikadır kapıdayız dediler nasıl uyuduysam şimdi yemeğe geçmem lazım 4 dakikam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…