Ben de merak ediyorum, ilk dozda iki gün kol ağrısından hiçbir şey yapamadimGeçmiş olsun nego ilk dozda br sıkıntı yaşadınmı?
2. Doz zamanımız geldi ama gidemyorum.. ilk dozda çok yan etki yaşadım 1 gün yatak döşek yattım yine olurmu diye endişeliyim
Çok geçmiş olsun canımAminn canım kızım gelmiş yine boğazım ağrıyor dedionu doktora götürüp geldim
Çok geçmiş olsun Negoo, umarım cogalmazEv süpürme hariç diğer işleri yaptım,akşaö yemekleri de tamam.
Kolumda ağrı var bakalım çoğalacak mı
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versinsağol negom. daha iyi gibi kızım oğlanlar da başladı feleğim şaştı sabahtan beri ☻
oh iyi bari inşallah toparlarsin da gitmene gerek kalmaz bir dahaİnşallah iyi olurlar canım
Yok canım evdeyim doktor çıkarmıyordu da ben çıkmak istedim yoruldum hastanede daha iyiyim ishal kaldı o da azaldı sanki
amin canim tesekkurlerBen de merak ediyorum, ilk dozda iki gün kol ağrısından hiçbir şey yapamadimama ikinci doz daha hafif geçiyor diyen de var, bilemedim.. bulaştik bı kere vurulacagiz şimdi bir de asi olmayanlara yasaklar gelecek deniyor, bazı ülkeler başlamış bile.
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun Negoo, umarım cogalmaz
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin
İnşallah canım iki gün sonra kontrole çağırdı bakalım artık o zamana kadar hafifler epeyoh iyi bari inşallah toparlarsin da gitmene gerek kalmaz bir daha
Ben de cif ve yağçöz kullanıyorum canım telliyorum da çizilmedi daha şükürKızlar bu arada fırın temizleyici diye bişey varmış, hiç kullandınız mı? Nasıl sizce? Kullanan bir tanıdığım müthiş bir şey dedi, diğeri de hiçbir şeye yaramıyor dediyağ çözücü ve cif kullanıyordum ben ama yine de çizerim diye çok telleyemiyorum.
Ha haYok kız balkonda plastik havuz
İnşallah balımBiraz öyle oldu pislik içinde kalmıştım resmen
Şifa olsun inşallah canım
Geldim eve canım doktor kusman başlar ishalin de azalma olmazsa hemen geri gel dedi iki gün sonra da muhakkak kontrole gel dedi inşallah bi sıkıntı yaşamam tam 30 haftalık canım
Aynen canım azaldı şükür sağlıcakla gelsin inşallahHa hao da iyiymiş
İnşallah balımsağlıkla gelsin kuzucuk son iki ay az kaldı
Dimi ya, çok evham yapıyorum bazenBen de cif ve yağçöz kullanıyorum canım telliyorum da çizilmedi daha şükür
Tepsileri çizilmiyorsa o da çizilmez canım ben ilk tepsiye korka korka denemiştim tepsi çizilmeyince fırının içinde de denedim baktım çizilmiyorlar girdim telleDimi ya, çok evham yapıyorum bazenyine de deneyeyim aklıma girdi bir kere..
Niye yatmadın sen gece bi sıkıntın yoktur inşallah?Çaya hastayım ama sabah kahvesine de boş değilim. Geceden beri ayaktayım kafam bi hoş ben size diyim
Niye yatmadın sen gece bi sıkıntın yoktur inşallah?
Aman uyutmamışlar seni bugün çocuklar da var bol kahve iç bari yorgunluk uykusuzluk başını ağrıtmasınBaşım ağrıyodu uyanınca sesten uyuyamadım.
Martılar gecenin üçünde ciyak ciyak tam onlar susuyo bahçenin fişkiyeleri adam dönüyo 700 kere iyi bu gece bi canlıya zarar vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?