Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun nego ilk dozda br sıkıntı yaşadınmı?
2. Doz zamanımız geldi ama gidemyorum.. ilk dozda çok yan etki yaşadım 1 gün yatak döşek yattım yine olurmu diye endişeliyim
Ben de merak ediyorum, ilk dozda iki gün kol ağrısından hiçbir şey yapamadim ama ikinci doz daha hafif geçiyor diyen de var, bilemedim.. bulaştik bı kere vurulacagiz şimdi bir de asi olmayanlara yasaklar gelecek deniyor, bazı ülkeler başlamış bile.
Aminn canım kızım gelmiş yine boğazım ağrıyor dedi onu doktora götürüp geldim
Çok geçmiş olsun canım
Ev süpürme hariç diğer işleri yaptım,akşaö yemekleri de tamam.
Kolumda ağrı var bakalım çoğalacak mı
Çok geçmiş olsun Negoo, umarım cogalmaz
sağol negom. daha iyi gibi kızım oğlanlar da başladı feleğim şaştı sabahtan beri ☻
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin

amin canim tesekkurler

Bugün yaptiklarim:
Sabah eşimi ugurladim, oğlanı besledim bı posta uyuttum, o uyutunca kahvaltımı yaptım, çıkan bulaşıkları makineye attım,
İşlerime baktım,
Çamaşır yıkadım,
Kuruyanlari katladim kaldırdım,
Kolilenecek kıyafetleri ve nevresimleri ayırdım ama daha kaldirmadim,
Banyo klozet ve lavabolarini cifledim, banyoyu yikadim, dış fircaligi ve sabunlugu temizledim,
Elde bir ton bulaşık yikadim, galiba eviyede şu kaçağı var, altındaki dolapta ne varsa her şey leş gibi olmuş, onları yıkadım, ama daha dolaba giremedim bugün
Evi Supurdum,
Mutfağın yerlerini cifledim elle sildim,

Çocuğu uyutabilirsem şimdi mutfak dolaplarında da gireceğim inşallah bir yandan ev bakmaya devam ediyoruz, internetten bakarken bile acayip vakit alıyor.

Kızlar bu arada fırın temizleyici diye bişey varmış, hiç kullandınız mı? Nasıl sizce? Kullanan bir tanıdığım müthiş bir şey dedi, diğeri de hiçbir şeye yaramıyor dedi yağ çözücü ve cif kullanıyordum ben ama yine de çizerim diye çok telleyemiyorum.

Ben de cif ve yağçöz kullanıyorum canım telliyorum da çizilmedi daha şükür

Yok kız balkonda plastik havuz
Ha ha o da iyiymiş
İnşallah balım sağlıkla gelsin kuzucuk son iki ay az kaldı

Ben bunu kullanıyorum yıllardır 3-4 ayda bir müthiş

Ama her kullanımdan sonra siliyorum nemli bezle kalıplaşmış yağ kir olmuyor benim.

Ocakların döküm kısımları falan parlıyor resmen tavsiye ederim

Eklentiler

• 03D56843-1270-42D9-9160-FD5049D9A313.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 32
Başım ağrıyodu uyanınca sesten uyuyamadım.
Martılar gecenin üçünde ciyak ciyak tam onlar susuyo bahçenin fişkiyeleri adam dönüyo 700 kere iyi bu gece bi canlıya zarar vermedim
Aman uyutmamışlar seni bugün çocuklar da var bol kahve iç bari yorgunluk uykusuzluk başını ağrıtmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…