- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Evet alerji igensi vuruyorlar ama sanırım alerji değil fayda etmiyor hiç bişeyAlerji iğnesimi vuruyolar? Yediği şeylerden mi oluyo acaba
Aminn canım kızım gelmiş yine boğazım ağrıyor dediArkadaş neyimiz var anlamadım ki allah korusun hepimizi
Eşin oldu mu?Anladım canım ben daha olmadım. Evdeyim devamlı diye olmak istemiyorum ama eşim zorlayıp duruyor
Baya oyalanıyorlar yoruluyorlar iyi oluyor ya :))
Ne acabaEvet alerji igensi vuruyorlar ama sanırım alerji değil fayda etmiyor hiç bişey
İnşallah canımİnşaallah daha yaşamazsın canım
Ben de uyumaya çalıştım ya ama uyutmadılar tabii kalktım artık yemek yapıcam ama ne yapacağım konusunda fikrim yok :)))Afiyet olsun ben çocukları uyuturken uyuyakalmışım toplam yarım saat uyudum tamire gelen adamlar abla 20 dakikadır kapıdayız dediler nasıl uyuduysamşimdi yemeğe geçmem lazım 4 dakikam var
Evet biontech oldu o canımEşin oldu mu?
Çoğalmaz inşallah canım.Ev süpürme hariç diğer işleri yaptım,akşaö yemekleri de tamam.
Kolumda ağrı var bakalım çoğalacak mı
sağol negom. daha iyi gibi kızım oğlanlar da başladı feleğim şaştı sabahtan beri ☻Aktif Lora nasıl oldu yavrun
Lora sende kaç çocuk varsağol negom. daha iyi gibi kızım oğlanlar da başladı feleğim şaştı sabahtan beri ☻
Bi bilsek canım çok huysuzNe acaba
Geçmiş olsun canımsağol negom. daha iyi gibi kızım oğlanlar da başladı feleğim şaştı sabahtan beri ☻
Canım ya geçmiş olsun şimdi nasıllar ?sağol negom. daha iyi gibi kızım oğlanlar da başladı feleğim şaştı sabahtan beri ☻
3 canim :)Lora sende kaç çocuk var
gecmis olsun yaaBi bilsek canım çok huysuz
tesekkür ederimGeçmiş olsun canım
tesekkur ederim süpürge. büyügü babasi doktora götürdü simdi digerleri de sabaha göre daha iyilerCanım ya geçmiş olsun şimdi nasıllar ?
sen nasil oldun hastanede misin halaCanım ya geçmiş olsun şimdi nasıllar ?
İnşallah iyi olurlar canım3 canim :)
gecmis olsun yaa
tesekkür ederim
tesekkur ederim süpürge. büyügü babasi doktora götürdü simdi digerleri de sabaha göre daha iyiler
Yok canım evdeyim doktor çıkarmıyordu da ben çıkmak istedim yoruldum hastanede daha iyiyim ishal kaldı o da azaldı sankisen nasil oldun hastanede misin hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?