Hadi be tühhhHahahhaha 3 ünü de dün yaptımülen şansa bak şimdi yatış zamanı
Orda iş yapmıyor musunBen anne evinde tatildeyim5 yıldızlı otelden daha konforlu
Hava durumuna göre ödev vermiyorumBu sıcakta giysi dolabı,çamaşır makinesinekadar güzeller ödevlerimiz bugün maşallah
Aslında ben devamlı bişeyler yapıyorum da yazmaya üşenip yazarım bundan sonraMaşallah maşallahsen böyle iş yaptığını yazınca mutlu oluyorum
çok şükür böyle okuyunca cesaret geliyorÇok artmadı gece üstüne yatamadım işte.Bugün de ev süpürdüm yanmaya başladı ama çok şükür
Sen zaten efsanesin senin seviyene gelemem benO ben işte benkeki fırına atmadan yaparken yıkarım hatta çıktıkça bulaşık
Günlük a101 inkini kullanıyoru köpük köpük çok güzelGünlük kullanım için viking turuncu mutfak spreyini tavsiye ederim
Eyvah yakalandık
Ben zaten tamamen aşı karşıtı değilim. Şu an acil olması gereken grupta olmadığımı düşünüyorum. Gidişata bakmak istiyorum. Kafam karışık birazSeni düşünüyor o da işte,sana bir şey olmasın diye
Aşı hastalığa engel olmuyor eşin yine taşıyabilir sadece Allah korusun ölüm riskini azaltıyor.
Her an onların tarafına geçebilirim anka benimde ne olduğum belli değilBen zaten tamamen aşı karşıtı değilim
Yaz yaz sana da iyi gelir hemAslında ben devamlı bişeyler yapıyorum da yazmaya üşenip yazarım bundan sonra
çok şükür böyle okuyunca cesaret geliyor
Sen zaten efsanesin senin seviyene gelemem ben
Günlük a101 inkini kullanıyoru köpük köpük çok güzel
Eyvah yakalandık
Ben zaten tamamen aşı karşıtı değilim. Şu an acil olması gereken grupta olmadığımı düşünüyorum. Gidişata bakmak istiyorum. Kafam karışık birazhayırlısı bakalım mecbur olacağım böyle giderse.
Totoyu keserken azcık göbüşe de kaydır beEvet 28 Temmuz un şanslısı fesleğen kardeşimiz oldu
:))) yok onlar kadar katı değilimHer an onların tarafına geçebilirim anka benimde ne olduğum belli değil
Geçmiş olsun bonus bi nane limon yapalım sana hemenÜşütüyorum hep öyle yanlarım ağrıdı ki ter döktüm soğuk soğuk uzandım biraz şimdi daha iyiyim.
Highcenic sen de yazmışsın az önce :))Yaz yaz sana da iyi gelir hem
A101 in hangi ürünü o?
Aşı konusunda bende senin gibiydim anlıyorum o yüzden,tedirgin olmamız çok normal.Sorgulamamız da normal.
İnşaallah hayırlı olur hepimiz için
Bugünün 2.talihlisi sen olacaksın gibi hissediyorum
Annem sen çocuklarına bak yeter modundaOrda iş yapmıyor musun
hedef ben miyim tayfun ?
Sağolasın canım3 canim :)
gecmis olsun yaa
tesekkür ederim
tesekkur ederim süpürge. büyügü babasi doktora götürdü simdi digerleri de sabaha göre daha iyiler
Evet 1. Talihliden nokta atışı tespitlerBugünün 2.talihlisi sen olacaksın gibi hissediyorum
Çok sağol canımBen de merak ediyorum, ilk dozda iki gün kol ağrısından hiçbir şey yapamadimama ikinci doz daha hafif geçiyor diyen de var, bilemedim.. bulaştik bı kere vurulacagiz şimdi bir de asi olmayanlara yasaklar gelecek deniyor, bazı ülkeler başlamış bile.
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun Negoo, umarım cogalmaz
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?