Sen nasıl oldun erva geçti mi sıkıntın?Günaydın
Yeni uyandım sayılır
Kahvaltı bile hazır değil henüz
Oğlum uyuyo bende kahvaltı hazırlamaya baslim en iyisi
Eline sağlık canım ben çaya geçtim
Bu kırmızı fırçalı öyle. Başka yağçözü de var amwayin. Jel olanı denemedim sanırım hatırlayamadım şimdi, elimdekiler bitince bi deneyeyim.Beyaz krem gibi olanları ben de çok sevmiyorum ya, dediğin gibi çok zor durulaniyor sanki hep kalıntı kalıyormuş gibime geliyor. Şeffaf olanlarını kullanıyorum hemen temizliyor. Aa öyle olduğunu bilmiyordum bunun, benim ocak için gördüğüm ürün de normal cif gibi günlük kullanıma uygun biseydi.
He kırıntıları süpüremeden filtre değişmeye adamlar geldi içeri kaçtım.Eline sağlık canım ben çaya geçtimonu da içince dalarım mutfağa inşallah her yer kek kırıntısı oldu onları süpüreceğim falan çok iş var
Evet ya çay kahve devamlı elimde bulunur biri biter öbürüne geçerim falan ona rağmen yine hep uykum varHe kırıntıları süpüremeden filtre değişmeye adamlar geldi içeri kaçtım.
Sende sağlam içiyosun çay maşallah
Evet ya çay kahve devamlı elimde bulunur biri biter öbürüne geçerim falan ona rağmen yine hep uykum var
Ne filtresi
Dimi aynen boş ver oturalım az daha çay içelim gel sana da katayımArıtma ışık hızıyla değiştiler oturdum boşuna ayakta bekleseydim keşke şimdi zor geldi kalkmak
Dimi aynen boş ver oturalım az daha çay içelim gel sana da katayım️
Aynen ilki olduk mecbur olcaz. Eylülde başlarlar insanları eve tıkmaya hiç niyetim yok gına geldi valla. Zaten yaz kış normal hayatımız var,tatilciler yüzünden eve tıkılmak zoruma gidiyor. Özellikle de okul Allahım birdaha canlı derse muhtaç bırakmasın,hiçbir halt anlamıyor çocuklar.Ben de merak ediyorum, ilk dozda iki gün kol ağrısından hiçbir şey yapamadimama ikinci doz daha hafif geçiyor diyen de var, bilemedim.. bulaştik bı kere vurulacagiz şimdi bir de asi olmayanlara yasaklar gelecek deniyor, bazı ülkeler başlamış bile.
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun Negoo, umarım cogalmaz
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin
Bilmiyorum ya bana da baskı yapıyor eşim. Kısıtlamalar gelecek diyor dedim oturma odamdan salona mı geçmeme izin vermeyecekler. Ben gezen bi insan değilim. Avm leri yasaklasınlar her şey ayağıma geliyor zaten diyorum. En son kavga ettik işte dedi gezmek yok sana evde oturacaksın. Olur dedim 15 yıldır evliyiz maldivler, paris, newyork, italya her yeri gezdik bu yıl da evde otururum napalım sağlık olsun dedimAşıyı napcaz baskı yapıyolar bana ben biraz korkuyorum hoş virüstende korkuyorum nası gizel çay sohbeti dimi
gümaydın cümletenGünaydınişi bitirmeren telefonu elime almak istemedim
Şimdi büyüğün Kuran dersi var ona yardım edicem.
Eki Görüntüle 2893533
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Hahahhaha 3 ünü de dün yaptım28 temmuz ödevi
Çamaşır makinesini temizlemek
Giysi dolabı düzenlemek
Aynaları silmek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Ben anne evinde tatildeyim28 temmuz ödevi
Çamaşır makinesini temizlemek
Giysi dolabı düzenlemek
Aynaları silmek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Nigiiii binmiyim nigiiiiGünaydın yavru ceylanlar
gümaydın cümleten
Negooooo o kafasını boynuna yaslayan ben miyim negooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?