Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu kırmızı fırçalı öyle. Başka yağçözü de var amwayin. Jel olanı denemedim sanırım hatırlayamadım şimdi, elimdekiler bitince bi deneyeyim.

Aynen ilki olduk mecbur olcaz. Eylülde başlarlar insanları eve tıkmaya hiç niyetim yok gına geldi valla. Zaten yaz kış normal hayatımız var,tatilciler yüzünden eve tıkılmak zoruma gidiyor. Özellikle de okul Allahım birdaha canlı derse muhtaç bırakmasın,hiçbir halt anlamıyor çocuklar.
Bugün yarın vuulurum bende.

Aşıyı napcaz baskı yapıyolar bana ben biraz korkuyorum hoş virüstende korkuyorum nası gizel çay sohbeti dimi
Bilmiyorum ya bana da baskı yapıyor eşim. Kısıtlamalar gelecek diyor dedim oturma odamdan salona mı geçmeme izin vermeyecekler. Ben gezen bi insan değilim. Avm leri yasaklasınlar her şey ayağıma geliyor zaten diyorum. En son kavga ettik işte dedi gezmek yok sana evde oturacaksın. Olur dedim 15 yıldır evliyiz maldivler, paris, newyork, italya her yeri gezdik bu yıl da evde otururum napalım sağlık olsun dedim
Yani 15 yıldır gittiğim bi arkadaşım var bi kayınvalidem hiç bi yere gitmiyorum ki neyimi kısıtlayacaklar gelirse bana virüs eşimden gelir o da aşısını oldu beni bi rahat bırak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…