Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ödevlerin hepsini aldım zaten şu an ütü yapıyorum yerleştirirken dolabı düzenlerin makinede de çamaşırlar var bitince temizlerim :)
kk birinci noteri nerdesim sen çifte kavrulmuş lokumum

İlla totonu mu kesem
Onun totosu yoktu

Bende hıchgenic marka var,öyle mi yazılıyordu güzel a101 den almıştım

Çoğalmaz inşallah canım.

Çok artmadı gece üstüne yatamadım işte.Bugün de ev süpürdüm yanmaya başladı ama çok şükür

Senin de eline sağlık ve afiyet olsun
Ya çok istiyorum şöyle yemek kek pasta vs işte bişeyler yapıp hemen tezgahı toparlayanlardan olmayı ama olmuyor nedense
O ben işte ben keki fırına atmadan yaparken yıkarım hatta çıktıkça bulaşık

Ben Domol marka sprey kullandım birkaçkez sıkıp 2 saat bekletip bezle siliyordum sadece. Ama aşırı su isteyen bir iş. 10 kez bezi yıkıyordum durulaması çok zor. Kimyasalı yoğun olduğu için artık kullanmıyorum. Kir çoksa bir kereye mahsus yapıla bilir ama ağır kokusu ve köpüğü zor hemde zararlı. Amwayın fırın ürününü deniycem birdahakine.

Günlük kullanım için viking turuncu mutfak spreyini tavsiye ederim

Nego ayna ve çamaşır makinesi ödevini aldım. Çamaşır makinesi tamam,aynaları hergün siliyorum zaten. Çamaşır makşnesi bayadır gözüme batıyordu,iyi oldu.

Yataklar toplandı
Ödev yapıldı
Ev süpürüldü mutfak hariç. Mutfağı detaylı yapayım bugün diye sona bıraktım.
Yüksek dolap üstlerini sildim
Koltukları süpürdüm

Yapılacaklar
Mutfak detaylı temizlenecek
Toz alınacak
Balkon koltuğu yeri detaylı temizlenecek
Banyo wc temizlenecek
1sepet çamaşır katlanacak
Aklama yemek yapılacak

Seni düşünüyor o da işte,sana bir şey olmasın diye
Aşı hastalığa engel olmuyor eşin yine taşıyabilir sadece Allah korusun ölüm riskini azaltıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…