Ben öyle ağzını eğerek mi konuşuyorum bonbonNigiiii binmiyim nigiiii
Ben eyle okuyorumBen öyle ağzını eğerek mi konuşuyorum bonbon
Bu sıcakta giysi dolabı,çamaşır makinesi28 temmuz ödevi
Çamaşır makinesini temizlemek
Giysi dolabı düzenlemek
Aynaları silmek
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
@sudem34
Ödevlerin hepsini aldım zaten şu an ütü yapıyorum yerleştirirken dolabı düzenlerin makinede de çamaşırlar var bitince temizlerim :)28 temmuz ödevi
Çamaşır makinesini temizlemek
Giysi dolabı düzenlemek
Aynaları silmek
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
@sudem34
Onun totosu yoktu
Geçmiş olsun canım ya aynı anda olunca çok zorsağol negom. daha iyi gibi kızım oğlanlar da başladı feleğim şaştı sabahtan beri ☻
Bende hıchgenic marka var,öyle mi yazılıyorduBugün yaptiklarim:
Sabah eşimi ugurladim, oğlanı besledim bı posta uyuttum, o uyutunca kahvaltımı yaptım, çıkan bulaşıkları makineye attım,
İşlerime baktım,
Çamaşır yıkadım,
Kuruyanlari katladim kaldırdım,
Kolilenecek kıyafetleri ve nevresimleri ayırdım ama daha kaldirmadim,
Banyo klozet ve lavabolarini cifledim, banyoyu yikadim, dış fircaligi ve sabunlugu temizledim,
Elde bir ton bulaşık yikadim, galiba eviyede şu kaçağı var, altındaki dolapta ne varsa her şey leş gibi olmuş, onları yıkadım, ama daha dolaba giremedim bugün
Evi Supurdum,
Mutfağın yerlerini cifledim elle sildim,
Çocuğu uyutabilirsem şimdi mutfak dolaplarında da gireceğim inşallahbir yandan ev bakmaya devam ediyoruz, internetten bakarken bile acayip vakit alıyor.
Kızlar bu arada fırın temizleyici diye bişey varmış, hiç kullandınız mı? Nasıl sizce? Kullanan bir tanıdığım müthiş bir şey dedi, diğeri de hiçbir şeye yaramıyor dediyağ çözücü ve cif kullanıyordum ben ama yine de çizerim diye çok telleyemiyorum.
İyi ol da sen müsait olunca yaz konuşuruztelefonu elime alsam neler yazcam ama alamiyom ki cesss
eve dönünce kes beni
Maşallah maşallahGünaydınnn
3 gömlek ütüledim kek çırptım fırına attım oturdum kahve içiyorum. Arkamı toplasam iyiydi önce aslında :))
Evet 28 Temmuz un şanslısı fesleğen kardeşimiz olduOnun totosu yoktu
Çoğalmaz inşallah canım.
Çok artmadı gece üstüne yatamadım işte.Bugün de ev süpürdüm yanmaya başladı ama çok şükürBen de merak ediyorum, ilk dozda iki gün kol ağrısından hiçbir şey yapamadimama ikinci doz daha hafif geçiyor diyen de var, bilemedim.. bulaştik bı kere vurulacagiz şimdi bir de asi olmayanlara yasaklar gelecek deniyor, bazı ülkeler başlamış bile.
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun Negoo, umarım cogalmaz
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin
Cevap yazdım üst mesajdaNego nasıl oldun guzum inş rahat geçmiştir gecen
O ben işte benSenin de eline sağlık ve afiyet olsun
Ya çok istiyorum şöyle yemek kek pasta vs işte bişeyler yapıp hemen tezgahı toparlayanlardan olmayı ama olmuyor nedense
Ben Domol marka sprey kullandım birkaçkez sıkıp 2 saat bekletip bezle siliyordum sadece. Ama aşırı su isteyen bir iş. 10 kez bezi yıkıyordum durulaması çok zor. Kimyasalı yoğun olduğu için artık kullanmıyorum. Kir çoksa bir kereye mahsus yapıla bilir ama ağır kokusu ve köpüğü zor hemde zararlı. Amwayın fırın ürününü deniycem birdahakine.Bugün yaptiklarim:
Sabah eşimi ugurladim, oğlanı besledim bı posta uyuttum, o uyutunca kahvaltımı yaptım, çıkan bulaşıkları makineye attım,
İşlerime baktım,
Çamaşır yıkadım,
Kuruyanlari katladim kaldırdım,
Kolilenecek kıyafetleri ve nevresimleri ayırdım ama daha kaldirmadim,
Banyo klozet ve lavabolarini cifledim, banyoyu yikadim, dış fircaligi ve sabunlugu temizledim,
Elde bir ton bulaşık yikadim, galiba eviyede şu kaçağı var, altındaki dolapta ne varsa her şey leş gibi olmuş, onları yıkadım, ama daha dolaba giremedim bugün
Evi Supurdum,
Mutfağın yerlerini cifledim elle sildim,
Çocuğu uyutabilirsem şimdi mutfak dolaplarında da gireceğim inşallahbir yandan ev bakmaya devam ediyoruz, internetten bakarken bile acayip vakit alıyor.
Kızlar bu arada fırın temizleyici diye bişey varmış, hiç kullandınız mı? Nasıl sizce? Kullanan bir tanıdığım müthiş bir şey dedi, diğeri de hiçbir şeye yaramıyor dediyağ çözücü ve cif kullanıyordum ben ama yine de çizerim diye çok telleyemiyorum.
Günlük kullanım için viking turuncu mutfak spreyini tavsiye ederimCif sevmiyorum ben ya sonradan durulaması çok zor oluyor. Ocakta özellikle döküm kısımlarında falan hiç faydasını görmedim cifin. Bi de ben öyle ovmayı falan sevmiyorum sık sil geç olacak bana tel falan uğraştırmayacak. Bu deterjan günlük kullanım için uygun değil işte 2-3 ayda bir derin temizlik için çok iyi.
Ben bilmem çekiyor hacıKız halaya çekerdi dimi bunun sesi bana benzemiş olamaz ya ben bunların yanında mazlum garibanım
Dimi aynen boş ver oturalım az daha çay içelim gel sana da katayım️
Seni düşünüyor o da işte,sana bir şey olmasın diyeBilmiyorum ya bana da baskı yapıyor eşim. Kısıtlamalar gelecek diyor dedim oturma odamdan salona mı geçmeme izin vermeyecekler. Ben gezen bi insan değilim. Avm leri yasaklasınlar her şey ayağıma geliyor zaten diyorum. En son kavga ettik işte dedi gezmek yok sana evde oturacaksın. Olur dedim 15 yıldır evliyiz maldivler, paris, newyork, italya her yeri gezdik bu yıl da evde otururum napalım sağlık olsun dedim
Yani 15 yıldır gittiğim bi arkadaşım var bi kayınvalidem hiç bi yere gitmiyorum ki neyimi kısıtlayacaklargelirse bana virüs eşimden gelir o da aşısını oldu beni bi rahat bırak yok
Ben sizin ananızım siz de koynuma yaslanan yavrularGünaydın yavru ceylanlar
gümaydın cümleten
Negooooo o kafasını boynuna yaslayan ben miyim negooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?