golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Öyle yapıyorumEv sana kalmış işte oh miskafanı dinle accık
Ben de yapıyomÖyle yapıyorum
Yatmadan rapor vereyim dedim nego başkan sabah hastane randevumuz vardı kayınvalidem kan verecekti yanında gittim gelince oğlanı okula götürdüm geldiktwn sonra önce yatakları topladım oyuncak ıvır zıvır toparladım sonra mutfga girdim makineye yerleştirdim ocagı detaylı temizledim buzdolabını sildim evin heryerini süpürdüm koltukların başlıklarının TV tozlarını aldım bütün aynaları sildim lavabaları yıkadım 11 de mantı açmaya gittim hayır için. 12 buçukta geldim oğlanı okuldan aldım katlanacakçamaşır vardı onu katladım yerleştirdim oğlana yemek yedirdim yatırdım biz yemek yedik bulaşığı kaldırdım akşam yemeğini hazırladım oğlanı bisiklet sürmeye götürdüm ve adam işten geldiyemek yedik çocuğu ders çalıştırdım çaya misafir var o gidince makineyi çalıştırıp yatarım artık öf be ne yazdımGünaydınEki Görüntüle 2893841
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
Telinden ses geliyor canım hareket ettikçeNasıl yani nasıl ötüyor
Ben de köşede durup bekliyorum tavsiyeleri:)Kızlar robot süpürge kullanan ve memnun olan var mı? Marka ve model de yazarsanız sevinirim
Bu hatunlar temiz canım, beğenmezler o aleti, ama benim gibi tembellere birebirBen de köşede durup bekliyorum tavsiyeleri:)
Bi de hayrına dyson hava temizleyici kullanan varsa yazarsa sevinirim
Bu hatunlar temiz canım, beğenmezler o aleti, ama benim gibi tembellere birebir
Gıcırtı gibi mi yağla diyecek gibi oluyorum susuyorumTelinden ses geliyor canım hareket ettikçe
evettt tam da oGıcırtı gibi mi yağla diyecek gibi oluyorum susuyorum
Bu hatunlar temiz canım, beğenmezler o aleti, ama benim gibi tembellere birebir
Yıkarken çıkarmak lazım değil mi ki eskiden kullanırdım şu an fransızımevettt tam da o
Valla çok sinirim bozuluyor bissürü para verip olunca daha da can sıkıcı oluyor
Noluyor yani paslanıyor mu 2 yıkadık diye
Radyo falan dinleyebilirsin kitap okuyabilirsinÇocuk uyuyo ben ne yapsam nasıl degerlendirsem, dusunene kadar uykum geliyo.
Çok sıcak aşırı nem hicbirsey yaptırmıyor
Hayır canım sabit o tel çıkmıyorYıkarken çıkarmak lazım değil mi ki eskiden kullanırdım şu an fransızım
Şarjım bittiydi yazamadım canım napayım babama gittim geldim yangına bakıyorum şimdi içi sızlıyor insanınNittin yigidim
Radyo dinledim biraz mutfağı temizlerken iyi geldi.Radyo falan dinleyebilirsin kitap okuyabilirsin
Minicik bi delik açıp çıkarıyodum ben onu geri takıyodum sonraHayır canım sabit o tel çıkmıyor
Elimde falan yıkıyorum deforme de olmuyor ama o ses beni delirtiyor
Allah yardımcıları olsun ordaki bütün canlilarinŞarjım bittiydi yazamadım canım napayım babama gittim geldim yangına bakıyorum şimdi içi sızlıyor insanın
Aman dikkat et çocukla hasta olma lüksün yok. Bazen boş durmaya da ihtiyacı oluyo insanın hiç bişey yapmadanRadyo dinledim biraz mutfağı temizlerken iyi geldi.
Kitap okumak aklıma geldi ama okumadım
Biraz da boğazım ağrıyor soğuk su içmekten öyle uzandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?