Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatmadan rapor vereyim dedim nego başkan sabah hastane randevumuz vardı kayınvalidem kan verecekti yanında gittim gelince oğlanı okula götürdüm geldiktwn sonra önce yatakları topladım oyuncak ıvır zıvır toparladım sonra mutfga girdim makineye yerleştirdim ocagı detaylı temizledim buzdolabını sildim evin heryerini süpürdüm koltukların başlıklarının TV tozlarını aldım bütün aynaları sildim lavabaları yıkadım 11 de mantı açmaya gittim hayır için. 12 buçukta geldim oğlanı okuldan aldım katlanacakçamaşır vardı onu katladım yerleştirdim oğlana yemek yedirdim yatırdım biz yemek yedik bulaşığı kaldırdım akşam yemeğini hazırladım oğlanı bisiklet sürmeye götürdüm ve adam işten geldiyemek yedik çocuğu ders çalıştırdım çaya misafir var o gidince makineyi çalıştırıp yatarım artık öf be ne yazdım

Bu hatunlar temiz canım, beğenmezler o aleti, ama benim gibi tembellere birebir
valla hergün süpürge yapamıyorum bende ondan istiyorum. Bide sanırım benim toz alerjim var bana şart gibi olacak
Bu arada daha alerji testi yaptırmadım inşallah düzgün bi yer bulacağım:)

Bu hatunlar temiz canım, beğenmezler o aleti, ama benim gibi tembellere birebir

Yok ya hiç beğenilmiycek bişey değil teo çok temiz yapıyor çünkü. Hele belin kopmadan o süpürüyor ya daha ne istenir.

Roborock var bizimkilerin memnun olduğu iyi bi markaymış.
Babamın var daha uygunu reodmi miydi neydi o hazneli daha kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…