Allah kabul etsin canım ☺ hepimize lazım aslındaAllah utandırmasın dün aralıklı oruca başladım
Bazen bikaç gün sürdüğü oluyor aşı etkilerinin teo geçmiş olsunNego canım ikinci aşıdan dolayı kötü oldun mu? Ben de dün aşı oldum, bugün midem kötü ve aşırı halsizim. Nerdeyse korona oldum diyeceğim
Sağol kuzum, canım az normalde biraz da o yüzden sanırımBazen bikaç gün sürdüğü oluyor aşı etkilerinin teo geçmiş olsun
Hangi aşıyı oldun canım. Ben sinovac oldum. İkinci dozdan sonra ilk gün çok hafif kol ağrım oldu bide mide bulantısı ve baş dönmesi oldu o gün. Aşıdan mı bilmiyorum ama.Nego canım ikinci aşıdan dolayı kötü oldun mu? Ben de dün aşı oldum, bugün midem kötü ve aşırı halsizim. Nerdeyse korona oldum diyeceğim
Biontech canım. İlk dozda sadece kolum ağrımıştı. 2.dozda bayağı sarsıldım galiba. Biriyle temasım olsa yine korona oldum diyeceğimHangi aşıyı oldun canım. Ben sinovac oldum. İkinci dozdan sonra ilk gün çok hafif kol ağrım oldu bide mide bulantısı ve baş dönmesi oldu o gün. Aşıdan mı bilmiyorum ama.
Yok kuzum korkma. Yanlış biliyorsam biontech canlı aşı olduğu için etkileri hemen gösteriyormuş.Biontech canım. İlk dozda sadece kolum ağrımıştı. 2.dozda bayağı sarsıldım galiba. Biriyle temasım olsa yine korona oldum diyeceğim
AminAllah kabul etsin canım ☺ hepimize lazım aslında
Gel anam maksat ucundan da olsa başlamak.bakma tam yapamıyorum ben de.maksat şu akşam ıvırzıvırlarını kesebilmek.mesela bugün akşam 8 gibi yiyebildim yemeği başka da bişey koymicam ağzımaGelmem şart
İyi dedin canım ya. Bende başlayabilsem. Şu sıcaklar bitsin deAmingeç bile kaldım da zararın neresinden dönersek kardır diyek işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?