Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün hızlıca evi topladım sabah oğlanı cuma banyosu ettirdim kaynanamı banyo ettirdim kendim girmedim daha makineye çamaşır attım yıkandı astım bulaşık makinesi çalıştırdım boşalttım dışarıda işim vardı onu hallettim kenarlardan evi sildim tozları aldım kuran okudum şimdi oğlanı almaya gidiyorum sonra da akşam yemeği hazırlarım ama biraz uykuya yatarım gibigeliyor

Kahvaltıyı topladım
Evi süpürdüm
Mutfak halısında ve oturma odası koltuğunda lekeli yerler vardı onları sildim

Toz aldım
Lavaboları ovdum
Balkon kapısını sildim
1makine çamaşır yıkandı astım

Nego canım ikinci aşıdan dolayı kötü oldun mu? Ben de dün aşı oldum, bugün midem kötü ve aşırı halsizim. Nerdeyse korona oldum diyeceğim
Hangi aşıyı oldun canım. Ben sinovac oldum. İkinci dozdan sonra ilk gün çok hafif kol ağrım oldu bide mide bulantısı ve baş dönmesi oldu o gün. Aşıdan mı bilmiyorum ama.

Hangi aşıyı oldun canım. Ben sinovac oldum. İkinci dozdan sonra ilk gün çok hafif kol ağrım oldu bide mide bulantısı ve baş dönmesi oldu o gün. Aşıdan mı bilmiyorum ama.
Biontech canım. İlk dozda sadece kolum ağrımıştı. 2.dozda bayağı sarsıldım galiba. Biriyle temasım olsa yine korona oldum diyeceğim

Gel anam maksat ucundan da olsa başlamak.bakma tam yapamıyorum ben de.maksat şu akşam ıvırzıvırlarını kesebilmek.mesela bugün akşam 8 gibi yiyebildim yemeği başka da bişey koymicam ağzıma akşam olunca bisküviydi gazozdu falan çok cılkını çıkardım, onlardan kurtulim gerisi gelicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…