Tam 2 hafta bitti benimde bugün. Sık sık silince iyi oluyor. Brde benim camlar kocaman uzun uzun birde yetmiyor gibi önündeki korkuluk da camdanArefe günü silmiştim pazartesi silcektim de iki gündür müsait olamamıştım pırıl pırıl şimdi
Görmemişim ❤ çok şükür limonsuzum iyiyim
Aynısının tıpkısı bide cam balkonTam 2 hafta bitti benimde bugün. Sık sık silince iyi oluyor. Brde benim camlar kocaman uzun uzun birde yetmiyor gibi önündeki korkuluk da camdanmüteahiti kovalamak lazım..
Lö bönüüüs modum düşük haberlere bakıyorum sabahtır her yer yanıyorJES Ulan biz çalışırkene sen nerdesin
Lö bönüüüs modum düşük haberlere bakıyorum sabahtır her yer yanıyor
Şu aralar ülke de güzel haber yok YaKimin modu modki zaten
Kızım öp işte ne tatava yapıyorsun hayret bişey YaNiye dönüp dolaşıp ben seni öpüyorum ya
Şükür geldin
Kızım öp işte ne tatava yapıyorsun hayret bişey Ya
Her hafta cam mı siliyosun kadir mi kaçtı içine seni de mi kaybettik tembeller kervanındanArefe günü silmiştim pazartesi silcektim de iki gündür müsait olamamıştım pırıl pırıl şimdi
Ben hep alışalış veriş kısmı çalışmıyor sankimHep verici olmaktan sıkılıyor insan birazda almak lazım hiç duymadın mı sen bi alışveriş bi fiş
Her hafta cam mı siliyosun kadir mi kaçtı içine seni de mi kaybettik tembeller kervanından
Hep aynıAynısının tıpkısı bide cam balkon
Ben silmiyorum,ayda bir yeterHer hafta cam mı siliyosun kadir mi kaçtı içine seni de mi kaybettik tembeller kervanından
Vay arkadaşYani normal halimde siliyodum çünkü camı açık perdeler var cam afedersin ....gibi görünüyorcamlar açık perdeler değiyor hem her hafta yapınca tek cam beziyle kolay oluyor
Bence deBen silmiyorum,ayda bir yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?