Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego canım ikinci aşıdan dolayı kötü oldun mu? Ben de dün aşı oldum, bugün midem kötü ve aşırı halsizim. Nerdeyse korona oldum diyeceğim
Canım normal bu belirtiler, sinovac oldum ben onda yan etki çok yok. Biontec oldu ailem, yan etki yaşadılar onlarda senin gibi. Yarına daha iyi hissedersin Allah ın izniyle

Bende ıvır zıvırı kessem yeter canım, derdim onlarla

Yatakları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Makinayı doldurdum çalıştırdım
Tezgahı temizledim
Bulaşık selesini temizledim
Fırının dışını sildim
Ocağı cifledim
Bulaşık makinasının dışını sildim
Isıtıcıyı temizledim
Sofra bezlerini çırptım kaldırdım
Marketten gelenleri yerleştirdim
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Dünden kuruyanları topladım katladım yerleştirdim
Banyoya yedek havluları yerleştirdim
Çamaşırları astım
1 tane tişört ütüledim
Salondaki büfeyi boşalttım içini dışını sildim yerleştirdim
Heryerin tozunu aldım
Ayakkabılığı temizledim, arkasındaki camı sildim
Çiçeklerimin kuruyan yapraklarını temizledim
Çöpleri boşalttım
Bikaç bişey daha yaptım ama hatırlayamadım şimdi

Merhabalar. Sanırım şu içimizi yakan haberler yüzünden kimsenin tadı yok,sayfa sessiz..
Moral bozukluğu ve sıcaktan içimden bir iş yapmak gelmiyor benimde.. bügün ufak tefek işlerle takılıp kitap okurum.
Dün evin ve balkonun koltuklarını kızım sildi bende merdivenin duvarlarını, çocuklar inip çıkarken sürekli elliyor, oraları sildim.
Bir makine çamaşır astım. Ev dip köşe süpürüp silindi. Toz alıp banyo wc temizledim. Fon perdeleri yıkayıp astım geri. Mutfağı temizledim.

Merhaba canlar
Heryer heryerde dedikleri ev tam olarak benimki şuan
Yarım saat evi toplayıp 10 dakika ara vericem, sonra tekrar yarım saat mutfağa girip tekrar mola vericem. Hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…