Canım normal bu belirtiler, sinovac oldum ben onda yan etki çok yok. Biontec oldu ailem, yan etki yaşadılar onlarda senin gibi. Yarına daha iyi hissedersin Allah ın izniyleNego canım ikinci aşıdan dolayı kötü oldun mu? Ben de dün aşı oldum, bugün midem kötü ve aşırı halsizim. Nerdeyse korona oldum diyeceğim
Bende ıvır zıvırı kessem yeter canım, derdim onlarlaGel anam maksat ucundan da olsa başlamak.bakma tam yapamıyorum ben de.maksat şu akşam ıvırzıvırlarını kesebilmek.mesela bugün akşam 8 gibi yiyebildim yemeği başka da bişey koymicam ağzımaakşam olunca bisküviydi gazozdu falan çok cılkını çıkardım, onlardan kurtulim gerisi gelicek inşallah
Sağol canım benimCanım normal bu belirtiler, sinovac oldum ben onda yan etki çok yok. Biontec oldu ailem, yan etki yaşadılar onlarda senin gibi. Yarına daha iyi hissedersin Allah ın izniyle
Benim de tek derdim onlar,yoksa yemeğe çok düşkün değilim bu sıcakta bişey yenmiyoBende ıvır zıvırı kessem yeter canım, derdim onlarla
Benim de tek derdim onlar,yoksa yemeğe çok düşkün değilim bu sıcakta bişey yenmiyo
Ben yiyemiyomYeniyo
Ben yiyemiyom
Biraz fazla yatim benim öyle olur geçmiş olsunGözlerimi açtım sırt ağrısıyla
Dinlendim sözde, uzaninca sırtım daha çok ağrıyor
Sağol ❤Biraz fazla yatim benim öyle olur geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?