Merhaba canlar
Heryer heryerde dedikleri ev tam olarak benimki şuan
Yarım saat evi toplayıp 10 dakika ara vericem, sonra tekrar yarım saat mutfağa girip tekrar mola vericem. Hadi bakalım hayırlısı
Aynen öyle kimsenin tadı yokMerhabalar. Sanırım şu içimizi yakan haberler yüzünden kimsenin tadı yok,sayfa sessiz..
Moral bozukluğu ve sıcaktan içimden bir iş yapmak gelmiyor benimde.. bügün ufak tefek işlerle takılıp kitap okurum.
Dün evin ve balkonun koltuklarını kızım sildi bende merdivenin duvarlarını, çocuklar inip çıkarken sürekli elliyor, oraları sildim.
Bir makine çamaşır astım. Ev dip köşe süpürüp silindi. Toz alıp banyo wc temizledim. Fon perdeleri yıkayıp astım geri. Mutfağı temizledim.
Allah razı olsun canımGazan mübarek olsun
Sabah silinen eve akşam çıplak ayak basınca tozu anlıyor insan. Hiç temzlenmemiş gibi.. heryer açık ama hava da yok2 den beri mutfağı toplayıp kızlara derslerini okutucam sözde saat kaç olmuş. Camlar açık 2 kat daha pisleniyor ev
Yemek yediler mutfağı topladım
Evi süpürdüm
Mutfağı koridoru elimle ayağımla sildim
Çocuk odasının bi kısmını sildim mum parçalamışlar delirdim silerken
Dik süpürgenin parçalarını yıkadım balkona koydum
Koridorun duvarlarını sildim elim yetiştiği kadar
Banyoyu temizledim
Limonata yaptım süzdüm
Duş aldım ders dinliycem inşallah
Yapmaya başlayınca kendini parçalıyorsun kuzumNefesim kesiliyor çok yoruldum
Çok geçmiş olsun canım şükür kimseye bişey olmamış
Ah canım gelmiş geçmiş olsun şükür canlarına bir şey olmamış
Allah razı olsun canım şükür daha kusmadı halsizlik ishal uyku hali devam ediyor hala da en azından artık bir şeyler yedirebiliyorum
Çok geçmiş olsun canım, çok şükür ki birşeyleri yokmus Allah korumuş.
Kizlar mesajini gördugum göremediğim gözden kacirdigim herkesten Allah razi olsunAh civcivim çok geçmiş olsun şükür iyilermiş merak etmiştim seni baya ❤
Anca geldik eve bonusum bir de klima çarptı hasta oldum. Bi poset ilac iciyorum onlar da uyutuyo geldigimden beri oturdugum yerde uyuyakaliyorum bugün biraz toparladim.Saricivcivcikcik gel artık
Çok çok geçmiş olsun civcivcik. Ben de durumlar aynı hiçbir değişiklik yok. Son zamanlarda yaşananlardan ötürü pek keyfim yokAnca geldik eve bonusum bir de klima çarptı hasta oldum. Bi poset ilac iciyorum onlar da uyutuyo geldigimden beri oturdugum yerde uyuyakaliyorum bugün biraz toparladim.
Her gelisimde kötü bi haberle geliyorum ama kusura bakmayın
Sizler nasilsiniz neler yapiyosunuz özledim herkesi
Anca geldik eve bonusum bir de klima çarptı hasta oldum. Bi poset ilac iciyorum onlar da uyutuyo geldigimden beri oturdugum yerde uyuyakaliyorum bugün biraz toparladim.
Geçmiş olsun canımAnca geldik eve bonusum bir de klima çarptı hasta oldum. Bi poset ilac iciyorum onlar da uyutuyo geldigimden beri oturdugum yerde uyuyakaliyorum bugün biraz toparladim.
Çok çok geçmiş olsun civcivcik. Ben de durumlar aynı hiçbir değişiklik yok. Son zamanlarda yaşananlardan ötürü pek keyfim yok
Ah geçmiş olsun kuzum
Sağ olun kizlar
Nego canım nerelerdesin?
Sağol canım. İyi olsun da biz burdayızPek aktif olamam diye yazmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?