Düzenli Evimiz & Hayatımız

çok üzüldüm kuzum ya. Senin naifliğin buradan geliyor demek ki. Kıyamam ben sana

Hadi ya Instagram da bide bişey izliyor he

Erkek evlada nasıl peki ?

Bizde bir tek büyük abimi sever.O bir yana bütün dünya diğer yana.
Bizimki hepimize öyle anlatıyoruz da yok değişmiyor aramasak demez çocuklarım niye aramıyor diye bi kere sitem ettim birkaç gün arayamadım baktım hiç aramıyor beni anne dedim gurbet eldeyim eşim beni kesip atsa ruhunuz duymaz başıma bir iş gelse haberiniz olmaz insan merak eder bu kız beni her gün arardı niye aramıyor diye savunması şöyle kardeşlerine sor ben hangisini aramışım ki seni aramamışım

Yatakları topladım
Bizim nevresimleri değiştirdim
Odaları topladım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım makinayı doldurdum çalıştırdım
Ocağı sildim
Tezgahı temizledim
Çamaşırları topladım
2 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
Koltuk örtülerini serdim
Banyoya yedek havluları yerleştirdim
Toz aldım
Yatak odasındaki çekmeceyi boşalttım sildim düzenledim
1 cam sildim

Çok üzüldüm gerçekten
Bu davranışlarının bahanesi olmaz yanlış anlama kuzum ama merak ettim. İstemeden mi evlenmiş çocuk yapmış. Çocukkende mi böyleydi? Anlayamadım

çok üzüldüm kuzum ya. Senin naifliğin buradan geliyor demek ki. Kıyamam ben sana
Annen baban varken annesiz babasız olmak benimkisi babam tır şöförüydü ayda birkaç gün gördüğümüz bir bağ kuramadığımız annem de annesini çok erken kaybetmiş annelik nasıl olur bilemedi bence köyün evin işlerinden bize ayıracak vakti hiç olmadı şimdi vakti de var ama öyle geldi öyle gidiyor işte

Çok üzüldüm gerçekten
Bu davranışlarının bahanesi olmaz yanlış anlama kuzum ama merak ettim. İstemeden mi evlenmiş çocuk yapmış. Çocukkende mi böyleydi? Anlayamadım
Hep böyleydi canım hep bi boş vermişlik halinde umursamayı bırakmış çocukluktan kendi başımızın çaresine bakmayı öğrenmişiz nasılsa kendi başlarının çaresine bakarlar modundalar

Hep böyleydi canım hep bi boş vermişlik halinde umursamayı bırakmış çocukluktan kendi başımızın çaresine bakmayı öğrenmişiz nasılsa kendi başlarının çaresine bakarlar modundalar
Bu yaştan sonra da düzelmez ki inşAllah kıymetinizi anlar bi gün

Ben çok üzüldüm okuyunca
Bi aramasına telde anne yazmasına herşeyine hasret kaldım.

Herkes nasıl farklı hayatlarda farklı yüklerle yaşıyor
Beni üzen de bu ya bonusum hayatta ama yok biliyorum bana bir şey olsa yine en çok o üzülür fakat niye bi sevgi bi ilgi esirgenir bilmiyorum zaten ne olursa olsun Allah eksikliğini göstermesin varsın iyi olsun da ilgisiz sevgisiz olsun ne yapayım

Öyle gelmiş öyle gidiyor işte

Belki kurumamıştır boş ver
Öyle yani ben de öyleydim sevdireceğim kendimi diye uğraşırdım ama artık bıraktım gelmişim 34 yaşına sevecek olan severdi
Doğru laf valla 36 senede sevmeyen şimdi mi sevecek geçmek lazım bunları ama asla gecemiyorum
Ooo al işte

O zaman uyandırma sessiz yapılacak işler yapabilirsin
Çalıştım canım boş durmadım

2 makine çamaşır astım topladım katladim hatta birini iki kez serdim önce eve serdim baktım kurumuyor balkona serdim.
Sabah kahvaltısı,öğle yemeği,akşam yemeği hazırladım bulaşıklar makineye.
Mutfağı, odamı ,salonu, koridorları, balkonu süpürdum.
Çarşıya gittik annem eksiklerini aldı çocukları parka vs bir iki saatte öyle geçti.
Yani diyo ki ayrım yapmıyorum adaletli hatunum hepinizi sevmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…