- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
çok üzüldüm kuzum ya. Senin naifliğin buradan geliyor demek ki. Kıyamam ben sanaBenim annem de öyle hastanede yattım kaç gün tek başıma erkek kardeşim zorla getirmiş annemi siz nasıl anne babasınız ablam tek başına hastanede yatıyor diye geldiği gün taburcu oldum eve gittik almış eline telefonunu instagramda bir şeyler izliyor ben de ocakta yemek hazırlıyorum içimden doldum durdum bir şey de diyemedim
Ooo al işteKız ben bugün kendime tatil ilan ettim
O zaman uyandırmaAnnem uyudu şimdi süpürge açsam uyanır belkihazır bahanem de var evde de kimse yok zaten
Kadın yoruldu çamaşır katlarken toplarken
Bizimki hepimize öyle anlatıyoruz da yok değişmiyor aramasak demez çocuklarım niye aramıyor diye bi kere sitem ettim birkaç gün arayamadım baktım hiç aramıyor beni anne dedim gurbet eldeyim eşim beni kesip atsa ruhunuz duymaz başıma bir iş gelse haberiniz olmaz insan merak eder bu kız beni her gün arardı niye aramıyor diye savunması şöyle kardeşlerine sor ben hangisini aramışım ki seni aramamışımHadi yaInstagram da bide bişey izliyor he
Erkek evlada nasıl peki ?
Bizde bir tek büyük abimi sever.O bir yana bütün dünya diğer yana.
Çok üzüldüm gerçektenBizimki hepimize öyle anlatıyoruz da yok değişmiyor aramasak demez çocuklarım niye aramıyor diye bi kere sitem ettim birkaç gün arayamadım baktım hiç aramıyor beni anne dedim gurbet eldeyim eşim beni kesip atsa ruhunuz duymaz başıma bir iş gelse haberiniz olmaz insan merak eder bu kız beni her gün arardı niye aramıyor diye savunması şöyle kardeşlerine sor ben hangisini aramışım ki seni aramamışım
Annen baban varken annesiz babasız olmak benimkisi babam tır şöförüydü ayda birkaç gün gördüğümüz bir bağ kuramadığımız annem de annesini çok erken kaybetmiş annelik nasıl olur bilemedi bence köyün evin işlerinden bize ayıracak vakti hiç olmadı şimdi vakti de var ama öyle geldi öyle gidiyor işteçok üzüldüm kuzum ya. Senin naifliğin buradan geliyor demek ki. Kıyamam ben sana
Hep böyleydi canım hep bi boş vermişlik halinde umursamayı bırakmış çocukluktan kendi başımızın çaresine bakmayı öğrenmişiz nasılsa kendi başlarının çaresine bakarlar modundalarÇok üzüldüm gerçekten
Bu davranışlarının bahanesi olmaz yanlış anlama kuzum ama merak ettim. İstemeden mi evlenmiş çocuk yapmış. Çocukkende mi böyleydi? Anlayamadım
Bu yaştan sonra da düzelmez kiHep böyleydi canım hep bi boş vermişlik halinde umursamayı bırakmış çocukluktan kendi başımızın çaresine bakmayı öğrenmişiz nasılsa kendi başlarının çaresine bakarlar modundalar
Bilmiyorum ama üzülüyorumBu yaştan sonra da düzelmez kiinşAllah kıymetinizi anlar bi gün
Neden kandırılıyo muşum gibi hissediyorum kendimiAnnemdeyim burda çok zor
Ama kilo vericem şart öyle ya da böyle sen devam et katılıcam sana
Senin için apayrı yanar bonus helede aranız iyiyse Allah rahmet eylesin anneciğine : (Ben çok üzüldüm okuyunca
Bi aramasına telde anne yazmasına herşeyine hasret kaldım.
Herkes nasıl farklı hayatlarda farklı yüklerle yaşıyor
Beni üzen de bu ya bonusum hayatta ama yokBen çok üzüldüm okuyunca
Öyle gelmiş öyle gidiyor işteBeni üzen de bu ya bonusum hayatta ama yokbiliyorum bana bir şey olsa yine en çok o üzülür fakat niye bi sevgi bi ilgi esirgenir bilmiyorum zaten ne olursa olsun Allah eksikliğini göstermesin varsın iyi olsun da ilgisiz sevgisiz olsun ne yapayım
Doğru laf valla 36 senede sevmeyen şimdi mi sevecek geçmek lazım bunları ama asla gecemiyorumBelki kurumamıştır boş ver
Öyle yani ben de öyleydim sevdireceğim kendimi diye uğraşırdım ama artık bıraktım gelmişim 34 yaşına sevecek olan severdi
Çalıştım canım boş durmadımOoo al işte
O zaman uyandırmasessiz yapılacak işler yapabilirsin
Yani diyo ki ayrım yapmıyorum adaletli hatunum hepinizi sevmiyorumBizimki hepimize öyle anlatıyoruz da yok değişmiyor aramasak demez çocuklarım niye aramıyor diye bi kere sitem ettim birkaç gün arayamadım baktım hiç aramıyor beni anne dedim gurbet eldeyim eşim beni kesip atsa ruhunuz duymaz başıma bir iş gelse haberiniz olmaz insan merak eder bu kız beni her gün arardı niye aramıyor diye savunması şöyle kardeşlerine sor ben hangisini aramışım ki seni aramamışım
Yatakları topladım
Bizim nevresimleri değiştirdim
Odaları topladım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım makinayı doldurdum çalıştırdım
Ocağı sildim
Tezgahı temizledim
Çamaşırları topladım
2 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
Koltuk örtülerini serdim
Banyoya yedek havluları yerleştirdim
Toz aldım
Yatak odasındaki çekmeceyi boşalttım sildim düzenledim
1 cam sildim
Beni üzen de bu ya bonusum hayatta ama yokbiliyorum bana bir şey olsa yine en çok o üzülür fakat niye bi sevgi bi ilgi esirgenir bilmiyorum zaten ne olursa olsun Allah eksikliğini göstermesin varsın iyi olsun da ilgisiz sevgisiz olsun ne yapayım
allah rahmet eylesinBen çok üzüldüm okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?