Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhabalar.
Tadilat bitmek üzere çok şükür. Ama baya zormuş evde yaşarken tadilat yaptırması. Elimde bezle sağı solu silmekten cinnet geçirecektim. Dün kaba temizliği yaptım,adam çıkınca ince temizliğe girişirim akşama artık.

Bu saate kadar yaptıklarım
Kahvaltı sonrası mutfağı topadım,ocak tezgah ne varsa sildim
Mutfağın,salonun camlarını ve balkon kapısını sildim
Mutfak perdesini yıkıyorum bitince yatak odasınınkileri atarım
Yatak odasının baza,dolap,cam silip düzenledim
Üst kat odaları oğlum öylesine bir süpürdü
Kapıları sildim
Merdivenleri elimle sildim
Bir makine çamaşır astım
Balkonu süpürüp sildim
Toz aldım

Hanımlar beni de ekleyebilirsiniz ev hanımıyım 20 yaşındayım 4 aylık duraksiz bir oğlum var
Hoşgeldiniz
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun ne oluyorsa kaşla göz arasında oluyor zaten
Sağol canim benim. Valla öyle, dur durak bilmeden donmelere devam ediyor
Çok geçmiş olsun kuzuna
Sağol Negom
Allah kolaylık versin canım

Merhaba hanımlar , gecenin bu vakti kara kara düşünüyorum nereyi nasıl derlesem toplasam dümdüz bir evim olsa diyede çok eksiğim var çok. Bir evladım var ve çalışıyorum ne oğluma ne kendime ne eşime ne eve yetebiliyorum açıkçası . Herşey hep yarım. Kendimi en son burada buldum ve yazmak istedim . Buraya daha sık gelmeye çalışacağım , Hoşça kalın :)

ben geldim. var mı maraton arkadaşı olmak isteyen:)
kaç gündür sıcaklar işler kosusturmacalar giremedim.
hangi işin ucundan tutsam yarım kalacak gibi zaten. ev ev olmaktan çıktı maalesef.

Sen nerdesin canım. Bizim burada da başladı yangınlar ilçelerde her gün en az 2 yerden yangın haberi alır olduk. Muğla ve manavgat gibi değil ama yine de korkuyoruz üzülüyoruz
Ben muğla merkezdeyim canim. Cok sukur marmaris bodrum söndü de buraya yakin ilcelerin bazilari devam ediyo. Ama yine de şükür duman azaldi yanık kokusu azaldı bi bitse hepsi tamamen
Sen neredeydin canim? Evet sürekli baska yerde cikiyo gerçekten insan degiller kalleslik bu hayvanların ağaçların ne sucu var insanlar evsiz kaldi yazik günah

Hava bugün kapali (dumandan mi öyle anlayamiyorum gerci günes görünmüyo ) bi yağmur yagsa cok iyi olcak insallah yagar butun yangınları söndürür

Bende bu ara iş yapıyorum ama eşimin almanyadsn teyzesi dayısı burda biz gidiyoruz onlar geliyor kvye gidiyoruz falan yogun geçiyor telefonu elime pek alamıyorum. Bugunde amcası gelecekmiş dedesine geçeriz aksam üzeri bugunki yaptıklarımı yazıyım yinede

Kahvaltı hazırladım topladım bulaşıkları makinaya dizdim çalıştırdım yıkanınca yerleştirdim
Evi dün dip köşe temizlemiştim bugun bi mutfağı holü balkonu dik süpürgeyle süpürdüm
Nevresim değiştirdim çıkanları yıkadım serdim
Bi makina daha çamaşır yıkadım serdim
7 8 parça ütü yaptım
Kızıma corba yaptım yedirdim uyuttum birazda ben uyumayı düşünüyorum bi kahve icip

Denizlideyim ben canım burda da birkaç ilçede üst üste yangınlar oldu bir de hep birbirine ters istikamette başladı ama çok şükür büyümeden önlem alındı.

Antalya tarafında başlamış yağmur burada da hava kapalı inşallah orda da yağar da hepsi söner

Evet evet gazeller köyü müydü orasi bize cok yakin ama denizlinin galiba dimi. Orda da varmis su an.
İnşallah inşallah yağsın Allahim

Evet evet gazeller köyü müydü orasi bize cok yakin ama denizlinin galiba dimi. Orda da varmis su an.
İnşallah inşallah yağsın Allahim
Muğla olarak geçiyor galiba orası şimdi netten baktım da muhtemelen sınırdadır

Günaydın kizlar

Dün bulaşık makinesi ve buzdolabını temizledim,
Lavabonun altındaki dolap yine su dolmuş, her şeyi çıkarttım şimdi yikayacagim,
Eşimle tüm kuruyan kıyafetleri katladik, dolabı düzenledik,
Ortalığı toparladık.

Oğlumun dişi sonunda patladı hepimiz rahat bir nefes aldık dün baya zorladı ama biraz daha keyifli artık çok şükür.

Yarın işyerine gitmeye başlayacağım içimden gelen bir ses buraya girmek için daha fazla vakit bulacaksın diyor

Şimdi kahvaltı hazırlıyorum sonra işlere devam.
Bugün maraton arkadaşı arıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…