iyi ol da önemli olan bu canımHayırlı cumalar herkese
Evime dönünce sayfaya da dönerim İnşallah
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum işte sağoliyi ol da önemli olan bu canım
hamd olsun canım, sıcakla boğuşuyorumÇok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum işte sağol
Sen nasılsın?
Hayırlı cumalar canım ☺Hayırlı cumalar herkese
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
HoşgeldinizHanımlar beni de ekleyebilirsiniz ev hanımıyım 20 yaşındayım 4 aylık duraksiz bir oğlum var
Sağol canim benim. Valla öyle, dur durak bilmeden donmelere devam ediyorGeçmiş olsun canım Allah beterinden korusunne oluyorsa kaşla göz arasında oluyor zaten
Sağol NegomÇok geçmiş olsun kuzuna
Allah kolaylık versin canımMerhabalar.
Tadilat bitmek üzere çok şükür. Ama baya zormuş evde yaşarken tadilat yaptırması. Elimde bezle sağı solu silmekten cinnet geçirecektim. Dün kaba temizliği yaptım,adam çıkınca ince temizliğe girişirim akşama artık.
Bu saate kadar yaptıklarım
Kahvaltı sonrası mutfağı topadım,ocak tezgah ne varsa sildim
Mutfağın,salonun camlarını ve balkon kapısını sildim
Mutfak perdesini yıkıyorum bitince yatak odasınınkileri atarım
Yatak odasının baza,dolap,cam silip düzenledim
Üst kat odaları oğlum öylesine bir süpürdü
Kapıları sildim
Merdivenleri elimle sildim
Bir makine çamaşır astım
Balkonu süpürüp sildim
Toz aldım
Allah razı olsun canım ❤Hoşgeldiniz
Sağol canim benim. Valla öyle, dur durak bilmeden donmelere devam ediyor
Sağol Negom
Allah kolaylık versin canım
Ben muğla merkezdeyim canim. Cok sukur marmaris bodrum söndü de buraya yakin ilcelerin bazilari devam ediyo. Ama yine de şükür duman azaldi yanık kokusu azaldı bi bitse hepsi tamamenSen nerdesin canım. Bizim burada da başladı yangınlar ilçelerde her gün en az 2 yerden yangın haberi alır olduk. Muğla ve manavgat gibi değil ama yine de korkuyoruz üzülüyoruz
Bende bu ara iş yapıyorum ama eşimin almanyadsn teyzesi dayısı burda biz gidiyoruz onlar geliyor kvye gidiyoruz falan yogun geçiyor telefonu elime pek alamıyorum. Bugunde amcası gelecekmiş dedesine geçeriz aksam üzeri bugunki yaptıklarımı yazıyım yinedeHayırlı cumalar herkese
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Denizlideyim ben canım burda da birkaç ilçede üst üste yangınlar oldu bir de hep birbirine ters istikamette başladı ama çok şükür büyümeden önlem alındı.Ben muğla merkezdeyim canim. Cok sukur marmaris bodrum söndü de buraya yakin ilcelerin bazilari devam ediyo. Ama yine de şükür duman azaldi yanık kokusu azaldı bi bitse hepsi tamamen
Sen neredeydin canim? Evet sürekli baska yerde cikiyo gerçekten insan degiller kalleslik bu hayvanların ağaçların ne sucu var insanlar evsiz kaldi yazik günah
Hava bugün kapali (dumandan mi öyle anlayamiyorum gerci günes görünmüyo ) bi yağmur yagsa cok iyi olcak insallah yagar butun yangınları söndürür
Evet evet gazeller köyü müydü orasi bize cok yakin ama denizlinin galiba dimi. Orda da varmis su an.Denizlideyim ben canım burda da birkaç ilçede üst üste yangınlar oldu bir de hep birbirine ters istikamette başladı ama çok şükür büyümeden önlem alındı.
Antalya tarafında başlamış yağmur burada da hava kapalı inşallah orda da yağar da hepsi söner
Muğla olarak geçiyor galiba orası şimdi netten baktım da muhtemelen sınırdadırEvet evet gazeller köyü müydü orasi bize cok yakin ama denizlinin galiba dimi. Orda da varmis su an.
İnşallah inşallah yağsın Allahim
Çok geçmiş olsun Anka,Kızlar arkadaşımı solunum cihazına bağlamışlarya hayy okuyoruz yardım eder misiniz
Çok geçmiş olsun Anka,
Alırım ben de kaç tane okuyacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?