Sen nerdesin canım. Bizim burada da başladı yangınlar ilçelerde her gün en az 2 yerden yangın haberi alır olduk. Muğla ve manavgat gibi değil ama yine de korkuyoruz üzülüyoruzİyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Bu aralar sürekli kosturuyorum direksiyon derslerim basladi oraya git sonra gel yemek temizlik derken nasil aksam oluyo anlamiyorum
Bir de yangınlar bize cok yakın canım cok sıkkın ne yalan söylüyüm foruma giresim konusasim hicbisey yapasim gelmiyo hava sapsarı sürekli kül yagıyo pencerelerimiz kapalı geceleri alevler görünüyo karsıdan. Yanginin sicakligi vuruyo o apayri bisey zatenArtik içim kaldırmıyo uyuyamiyoruz bile aniden bisey olur diye yedigim ictigimden bile zevk almiyorum
Bi süre daha gelemem galiba en azindan şu kötü olayları atlatana kadar.
Nego canim sana da ayıp oluyo etiketliyosun ama gelemiyorum kusura bakma istersen bi süreliğine beni cikar listeden arada bi gelip okuyorum ama yazcak ne gücüm ne keyfim yok
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar.
Gününüz güzel ve bereketli olsun
Dün hiç giremedim, öğlene doğru oğlan cekyattan düştü.
O kadar da dikkat ediyordum, cekyatin önüne de beşiğini dayamistim ama yine de kaşla göz arasında dusuverdi. Hemen doktora gittik, çok şükür bir şeyi çıkmadı, omzu hafif incinmiş dedi.
Şimdi oğlana kahvaltı hazırlayacağım, sonra ben kahvaltı yapıp işlere başlarım inşallah.
Şimdi nasıl canım?Allah razı olsun Hastaneye kaldırmışlar canım tansiyonu düşmüyormuş
Merhaba hoşgeldinizHanımlar beni de ekleyebilirsiniz ev hanımıyım 20 yaşındayım 4 aylık duraksiz bir oğlum var
Evde değilken diyet mümkün mü senceNeden kandırılıyo muşum gibi hissediyorum kendimi
Gün gün yaptıklarımizi mi yaziyoruzMerhaba hoşgeldiniz
Bu aralar ben aktif değilim fazla, siz yazabilirsiniz yaptıklarınızı
Bende yokum zaten canım bugünlerde, vaktim yok yoğunum.İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Bu aralar sürekli kosturuyorum direksiyon derslerim basladi oraya git sonra gel yemek temizlik derken nasil aksam oluyo anlamiyorum
Bir de yangınlar bize cok yakın canım cok sıkkın ne yalan söylüyüm foruma giresim konusasim hicbisey yapasim gelmiyo hava sapsarı sürekli kül yagıyo pencerelerimiz kapalı geceleri alevler görünüyo karsıdan. Yanginin sicakligi vuruyo o apayri bisey zatenArtik içim kaldırmıyo uyuyamiyoruz bile aniden bisey olur diye yedigim ictigimden bile zevk almiyorum
Bi süre daha gelemem galiba en azindan şu kötü olayları atlatana kadar.
Nego canim sana da ayıp oluyo etiketliyosun ama gelemiyorum kusura bakma istersen bi süreliğine beni cikar listeden arada bi gelip okuyorum ama yazcak ne gücüm ne keyfim yok
Çok geçmiş olsun kuzunaGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar.
Gününüz güzel ve bereketli olsun
Dün hiç giremedim, öğlene doğru oğlan cekyattan düştü.
O kadar da dikkat ediyordum, cekyatin önüne de beşiğini dayamistim ama yine de kaşla göz arasında dusuverdi. Hemen doktora gittik, çok şükür bir şeyi çıkmadı, omzu hafif incinmiş dedi.
Şimdi oğlana kahvaltı hazırlayacağım, sonra ben kahvaltı yapıp işlere başlarım inşallah.
Evet öyle de yazıyoruz, yapmadan öncede yapacaklarımızı yazıyoruz isterseniz.Gün gün yaptıklarımizi mi yaziyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?