Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen ama çok iş var evde her yeri dağıttık yine
Kalk hafi dağınıklık toplayalım, bende oturdum toplamadım daha. Çay demledim bir tek birde çöpü kocamın eline tutuşturdum
9.30 kadar var mısın evi toplamaya

Kalk hafi dağınıklık toplayalım, bende oturdum toplamadım daha. Çay demledim bir tek birde çöpü kocamın eline tutuşturdum
9.30 kadar var mısın evi toplamaya
Ben akşamdan kalan 3-5 bardağı makineye koydum. Kahvaltı hazırladım oğlanı dershaneye gönderdim. Ütü yaptım. Çay içiyorum şimdi yeni çay katmaya giderken oturma odasını toplayıp gideyim yatak odasında eşim yatıyor, çocuk odasında 4. numara yatıyor rahatsız etmeyeyim

Benim mutfak topluydu, kahvaltıya tost yaptım sofrayı kurdum
Yatağımızın çarşafı düzelttim açık bıraktım havalansın
Çocukların çarşafları değiştirdim yorganlarını düzelttim, yatak örtüleri yıkanacak sermedim
Havluları attım makineye

İşe mi başladın bebeğe kim bakacak halledebildin mi o konuyu

Eline sağlık canım. Ne yorganı ben de çarşaflarını yıkayacağım bu gün. Oyuncakları ayıracağım. Camını sileceğimZ vaktim halin olursa duvarlarını da silerim.

Eline sağlık canım. Ne yorganı ben de çarşaflarını yıkayacağım bu gün. Oyuncakları ayıracağım. Camını sileceğimZ vaktim halin olursa duvarlarını da silerim.
Soğuk burası yağmur var ya epey soğudu. Yazlık ince yorgan zaten, ben gerçi üstümü örtmüyorum farketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…