Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nere kaçıyon gıı daha yeni geldin Diyet iyi ya hoşuma gitti bu aralıklı oruç uygulamayı açıp oruca başla butonuna basmayı iple çekiyom hergünSevdim yani
Orda daha rahatım ya curcunayla geçti günler.
Peki yediklerini de kıstın mu yoksa sadeca saate ni dikkat ediyorsun

Orda daha rahatım ya curcunayla geçti günler.
Peki yediklerini de kıstın mu yoksa sadeca saate ni dikkat ediyorsun
Curcuna ve rahat aynı cümlede olur mu kız
Benim yemekle pek aram yok ya kuzum.yemeği normal yiyorum.kızartma da yediğim oldu ,makarna da,o yönden sıkıntı yok,ben aburcuburu çok yiyodum onu baya azalttım,8 saatlik yeme zamanında canım çekerse yiyorum bi çikilat ya da dondurma.onun dışında yemiyorum.kolay yani .ilk gün bi baş ağrısı oldu ondan sonra alıştım yavaş yavaş düzene

Düşün ruh halimi işte iki ucu çoklu...
Oruç da zaten ben kilo veriyorum o yüzden aralıklı oruç bana da en uygunu
Ablamgille bir araya gelince işimiz gücümüz yemek konuşmak yapmak ve de yemek oluyor bari aralıklı yapayım az az yerim başka çarem yok

Bizde her sokak yemeğe çıkar bacım seviyoruz yemek eylemini
ben sevdim valla,öyle halsizlik de olmuyo zaten.sen bi de erken yatıyosun hiç sıkıntı çekmezsin bence tamamen kendine göre ayarlıyon.uygulamayı da indir yardımcı olur 14-10la başlarsın zaten ister istemez 16-8 e kayıyo düzenin

Merhabalar.
Tadilat bitti 2 günde okadar iş yaptımki taşınmış gibi oldu ev,girmediğim,temizlemediğim yer kalmadı.
Dün çocukların odalarını indirdik aşağı,dolaplarını,bazalarını sildim düzenledim. Bugün de tüm evi dip köşe temizledim. Nego tüm ödevleri yapmış oldum :)

Dün nevresim dolabını ve çekmeceleri düzenledim Negoo, o yüzden bugün sadece supurgelikleri sildim.

Merhaba hanımlar. Ağır bir grip geçirdim. Hala halsizliğim devam ediyor. Evde heryer heryerde
Çok geçmiş olsun

Yaptıklarım:
Evi Supurdum sildim,
Salonda her yerin tozunu aldım,
Ayakkabılık ve kiler dolabının tozunu aldım,
Terası yıkadım,
Teyzemler geçerken bize uğradı onlara yemek hazırladım,
Banyoda lavabo, dolap ayna ve klozeti ovdum, yerleri yıkadım,
Mutfağı düzenledim, bulasiklari yıkadım,
Kitaplığimi düzenledim.

Yemek yemek çok güzel çünkü

Evin içini mi yeniliyorsunuz?

Akşam yemeği hazırladım, yemek yedik sofrayı kaldırdım.
Oğlan uyusun makineye bulaşıkları yerleştirip çay demleyeceğim.

Evin içini mi yeniliyorsunuz?
Yok canım ev yeni zaten de alt katta 30 m2 salon vardı,mutfağımsa üstte ne kendimiz otura biliyorduk nede misafir indire biliyordum. Mutfak yukarda olunca o oda ölü alan gibi anca koltukları ağırlıyordu. Ufak bir koridor verip 2ayrı odaya böldük,ikizlere ayrı ayrı oda yaptım. Hemde ev 4+1 oldu:) ama öldüm bittim. Toz,harç gördükçe afakanla bastı 4 gün boyunca..

Güzel olmuş ayrı odaları olması iyi düşünmüşsün. Güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…