Senin tecrüben yeterDur bakem daha yeniyiz
Orda daha rahatım yaNere kaçıyon gıı daha yeni geldinDiyet iyi ya hoşuma gitti bu aralıklı oruç uygulamayı açıp oruca başla butonuna basmayı iple çekiyom hergün Sevdim yani
Curcuna ve rahat aynı cümlede olur mu kızOrda daha rahatım yacurcunayla geçti günler.
Peki yediklerini de kıstın mu yoksa sadeca saate ni dikkat ediyorsun
Düşün ruh halimi işteCurcuna ve rahat aynı cümlede olur mu kız
Benim yemekle pek aram yok ya kuzum.yemeği normal yiyorum.kızartma da yediğim oldu ,makarna da,o yönden sıkıntı yok,ben aburcuburu çok yiyodum onu baya azalttım,8 saatlik yeme zamanında canım çekerse yiyorum bi çikilat ya da dondurma.onun dışında yemiyorum.kolay yani .ilk gün bi baş ağrısı oldu ondan sonra alıştım yavaş yavaş düzene
Bizde her sokak yemeğe çıkar bacım seviyoruz yemek eyleminiDüşün ruh halimi işteiki ucu çoklu...
Oruç da zaten ben kilo veriyorum o yüzden aralıklı oruç bana da en uygunu
Ablamgille bir araya gelince işimiz gücümüz yemek konuşmak yapmak ve de yemek oluyorbari aralıklı yapayım az az yerim başka çarem yok
Dün nevresim dolabını ve çekmeceleri düzenledim Negoo, o yüzden bugün sadece supurgelikleri sildim.8 ağustos ödevi
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek
Nevresim dolabı düzenlemek
Süpürgeliklerin tozunu almak (zeminde duvar diplerinde olan yerler)
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Çok geçmiş olsunMerhaba hanımlar. Ağır bir grip geçirdim. Hala halsizliğim devam ediyor. Evde heryer heryerde
Yemek yemek çok güzel çünküDüşün ruh halimi işteiki ucu çoklu...
Oruç da zaten ben kilo veriyorum o yüzden aralıklı oruç bana da en uygunu
Ablamgille bir araya gelince işimiz gücümüz yemek konuşmak yapmak ve de yemek oluyorbari aralıklı yapayım az az yerim başka çarem yok
Evin içini mi yeniliyorsunuz?Merhabalar.
Tadilat bitti 2 günde okadar iş yaptımki taşınmış gibi oldu ev,girmediğim,temizlemediğim yer kalmadı.
Dün çocukların odalarını indirdik aşağı,dolaplarını,bazalarını sildim düzenledim. Bugün de tüm evi dip köşe temizledim.Nego tüm ödevleri yapmış oldum :)
Dün nevresim dolabını ve çekmeceleri düzenledim Negoo, o yüzden bugün sadece supurgelikleri sildim.
Çok geçmiş olsun
Yaptıklarım:
Evi Supurdum sildim,
Salonda her yerin tozunu aldım,
Ayakkabılık ve kiler dolabının tozunu aldım,
Terası yıkadım,
Teyzemler geçerken bize uğradı onlara yemek hazırladım,
Banyoda lavabo, dolap ayna ve klozeti ovdum, yerleri yıkadım,
Mutfağı düzenledim, bulasiklari yıkadım,
Kitaplığimi düzenledim.
Yok canım ev yeni zaten de alt katta 30 m2 salon vardı,mutfağımsa üstte ne kendimiz otura biliyorduk nede misafir indire biliyordum. Mutfak yukarda olunca o oda ölü alan gibi anca koltukları ağırlıyordu. Ufak bir koridor verip 2ayrı odaya böldük,ikizlere ayrı ayrı oda yaptım. Hemde ev 4+1 oldu:) ama öldüm bittim. Toz,harç gördükçe afakanla bastı 4 gün boyunca..Evin içini mi yeniliyorsunuz?
Güzel olmuş ayrı odaları olması iyi düşünmüşsün. Güle güle oturunYok canım ev yeni zaten de alt katta 30 m2 salon vardı,mutfağımsa üstte ne kendimiz otura biliyorduk nede misafir indire biliyordum. Mutfak yukarda olunca o oda ölü alan gibi anca koltukları ağırlıyordu. Ufak bir koridor verip 2ayrı odaya böldük,ikizlere ayrı ayrı oda yaptım. Hemde ev 4+1 oldu:) ama öldüm bittim. Toz,harç gördükçe afakanla bastı 4 gün boyunca..
GünaydınGünaydın
Eki Görüntüle 2898705
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?