Dün doktor bu geceyi de atlatırsa yarın daha iyi olur demişti. Sabah kardeşine mesaj attım daha dönmedi. Toparlar inşallah
Ben dün akşam eve geldim. Uzun yol olduğundan uyuyup kalmışımAktif olmayanlara liste temizliği yapıcam bilginize
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
Başladım Negom mecbur, dün teyzemler annemi getirdi, şimdilik Eylül ayına kadar o bakacak. Biraz zorladı bu süreç ama geldi, durumların biraz daha farkında gibi düşünüyorum şu an.İşe mi başladınbebeğe kim bakacak halledebildin mi o konuyu
İnşallah hayırlı haberler alırsınız canımDün doktor bu geceyi de atlatırsa yarın daha iyi olur demişti. Sabah kardeşine mesaj attım daha dönmedi. Toparlar inşallah
Aminnn canım elimizden gelen dua etmek. Rabbim bütün hastalara şifa versin, anneciğine rahmet etsin.İnşallah sabah tesbini çekerken anneme çektiklerim sizin yardımlarınız geldi aklıma Allahım darda koymasın orda şifa bulup dönsün inşallah
O da gelecek aynenAynen ya benim debi de regl oldum iyice geliyorlar
Hadi hayırlısı olsunBaşladım Negom mecbur, dün teyzemler annemi getirdi, şimdilik Eylül ayına kadar o bakacak. Biraz zorladı bu süreç ama geldi, durumların biraz daha farkında gibi düşünüyorum şu an.
Eşimin iş durumu da bu ay içinde belli olursa inşallah ona göre Eylül'de uzaktan devam edeceğim şehir dışına gidiyoruz diye, o sırada yine biraz tek idare edeceğim mecbur.
Bonus ya bütün gün bunu söyleyeceğim şimdi kafamın içinden
İnşallah hayırlı haberler alırsınız canım
Bildiö benim de ağrıyor ama benimki tıkınmaktan midem baskı yapıyorO da gelecek aynen
Böğrüm ağrıyor, bildin mi böğür neresi
Biraz kitap okuyayım. Üzerinde zayıflama yazan 10293827. kitaba başlıyorum
Yiyerek duygusal boşluğunu doldurmaya çalışanlar kulübüne hoşgeldinizBildiö benim de ağrıyor ama benimki tıkınmaktan midem baskı yapıyor
Yiyerek duygusal boşluğunu doldurmaya çalışanlar kulübüne hoşgeldiniz
NasılımSen o yüzden böylesin
Hoş buldukYiyerek duygusal boşluğunu doldurmaya çalışanlar kulübüne hoşgeldiniz
Bak ya okusaydın bize de söylerdinHoş buldukgeçenlerde bununla ilgili kitaba başlamıştım ama nedense 4. bölüme gelince elime alasım gelmedi. tam çözüm sunmaya geçecekti kitap
Bele bi hoş
Stresli kimin yay kimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?