Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok herzaman değil.yazın çok aşırı kuru sıcak oluyo ama sonbahar ilkbahar serin.kışı da çok soğuk değil normal soğuk.
Gözümde tropikal iklim.
İnsanların ellerinde sürekli plaj çantası
Sahiller tika basa dolu
Ama sen böyle anlatınca hayallerim alt üst oldu

kızlar merhaba yeni taşındım bazı sorularım var temizlik işini pek kendim yapmazdım biraz da titizim ev de yeni zarar vermek istemiyorum.

ebeveyn banyolu yatak odam var yatak odasında terlik kullanmayı sevmiyorum ama ebeveyn banyosu da hijyen gelmiyor acaba orada terlik mi kullanmalı ve kaç günde bir yerler nası temizlenmeli banyoda?

bir de duşakabinim düz cam musluk vs de yapısından mı su mu kireçli bilmiyorum aşırı su lekesi oluyor bunun çaresi nedir acaba her elimi yıkayışımda o tuttuğum musluk başlığını sabunlayıp yıkamam lazım hijyenik geliyor bana böyle ama bu sefer de orası hiç kurumuyor acaba aşağı akıtma yapar mı musluk altından bi süre sonra eski evimde peçete kullanırdım ama aşırı peçete israfı oluyor bu sefer de.

bir de banyo odada olduğu için hiç kurumuyor havalandırmadan da yemek kokuları geliyor çok açmak istemiyorum siz nasıl baş ediyorsunuz?

Negom gece 10 da geldim eve. 10.30 a kadar küçüğün ödevini yaptırdım sonra mutfak ve salonu toparladım. Bulaşık makinesini boşalttım ve kirlileri koydum yapmasam yarın akşam feci bir manzarayla karşılaşacaktım...Resmen seninle ruhen etkileşime geçmiş ve dediklerini yapmaya çalışıyor gibiyim... Sağol Negom.....

Canım sorduğun için sağol. İyiyi çok şükür. Ay sonları giremiyorum netim bitiyor. Şimdi eşimden biraz otlandim. Perşembe ye gelicem inşallah

Felaket dağıttım ortalığı yazlıkları kaldır kışlıkları çıkart verilcekleri ayır atılcakları ayır afakanlar bastı her şeyi atasım var:)

Niye yanlış olsun iyi düşünmüşsün, sorumluluk almaları lazım
Ya akşam etiket yapıp hatırlatıcam hep unutuyorum şu evi toplayıp yatma işini.
Çok şükür ya hiç sevmiyom kışlıkları kaldır yazlıkları kaldır işkence gibi
Kesinlikle, bir gün kendi evim olursa kocaman dolap yaptırıcam, yazlık kışlık hepsi içinde olacak
Merhaba, ebeveyn banyosunu ben ardiye gibi kullanıyorum o yüzden bu konuda yardımcı olamayacağım :)
Terlik kullanın bence, havalandırma şart yoksa rutubet rahatsız edebilir zamanla.
Yazlik kislik ayirmayi da daha once yapmistim tuvalet banyoyu temizledim evi supurdum esim ise giderken yemek goturdu onu hallettim bugunluk bu kadar utum var salliyorum
Eline sağlık canım, ütü biriktikçe daha zor oluyor yapmak, ben her seferinde biriktiriyorum
Çok geç gelmişsin canım, o saate kadar çalışmadın değil mi?
Sen böyle yazdıkça çok mutlu oluyorum
Sonunda yeniden burdayim. Nego beni kovmazsan motive olmus sekilde geri dondum kurkcu dukkanina
Hııım bir düşüneyim
Tekrar kayıplara karışmayacaksan olur
Canım sorduğun için sağol. İyiyi çok şükür. Ay sonları giremiyorum netim bitiyor. Şimdi eşimden biraz otlandim. Perşembe ye gelicem inşallah
İyi olmana sevindim
Felaket dağıttım ortalığı yazlıkları kaldır kışlıkları çıkart verilcekleri ayır atılcakları ayır afakanlar bastı her şeyi atasım var:)
Off off anlıyorum seni sakin ol ve elimdekileri yavaşça yerine bırak hepsi düzelecek

5 Kasım Ödevi

Yazlık kışlık ayırmaya devam, bitiremeyenler için

Ayakkabılık düzenleme

Çamaşır makinesi iç dış temizleme

Manevi ödev : Cildimize maske yapma, sevdiğimiz biri için bugün özellikle dua etme.

@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87

günaydınn, ayakkabılık düzenleyebilirim evet bunu yapabilirim
kışlıkları haftasonuna bıraksam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…