- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Böyle düşündüğün için çok teşekkür ederim. Tabiki de dua ederim ama Rabbim gerçekten temiz kalpli olmayı nasip etsinİnşallah canım dua et.sen temiz kalplisin☺
Böyle düşündüğün için çok teşekkür ederim. Tabiki de dua ederim ama Rabbim gerçekten temiz kalpli olmayı nasip etsin
Ruhsuz kızKurtuldun kız temizlikten niye üzülüyon
Evet canım geçti annem bile dedi bardaklardan midem bulandı dite
Çok şükür yaEline sağlık canımya zayıflamışsın sözü en güzel iltifat
Oh sende atmışsın kaygısını
Benim kendi kıyafetler kaldı o da yarına
Ellerine sağlık hayırlı evlat
Bana sanki kıbrıs hep yazmış gibi geliyor. Yazlık kışlık olayı olmaz diye düşündüm nedenseÇok şükür yahiç sevmiyom kışlıkları kaldır yazlıkları kaldır işkence gibi
Bizi bikiniyle dolaşıyo gibi hayal etmiyon inşallahBana sanki kıbrıs hep yazmış gibi geliyor. Yazlık kışlık olayı olmaz diye düşündüm nedense
Neden olmasınBizi bikiniyle dolaşıyo gibi hayal etmiyon inşallah
Neden olmasın
Hep sıcak değil mi ora?
Gözümde tropikal iklim.
Yok herzaman değil.yazın çok aşırı kuru sıcak oluyo ama sonbahar ilkbahar serin.kışı da çok soğuk değil normal soğuk.
Negom gece 10 da geldim eve. 10.30 a kadar küçüğün ödevini yaptırdım sonra mutfak ve salonu toparladım. Bulaşık makinesini boşalttım ve kirlileri koydum yapmasam yarın akşam feci bir manzarayla karşılaşacaktım...Resmen seninle ruhen etkileşime geçmiş ve dediklerini yapmaya çalışıyor gibiyim... Sağol Negom.....Bugün ödev vermedim, nedeençünkü odak noktası bu hafta yazlık kışlık ayırma. O yüzden bu hafta ona yoğunlaşalım.
Misal ben dünden beri cebelleşiyorum sizde cebelleşin
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
Canım sorduğun için sağol. İyiyi çok şükür. Ay sonları giremiyorum netim bitiyor. Şimdi eşimden biraz otlandim. Perşembe ye gelicem inşallahBugün ödev vermedim, nedeençünkü odak noktası bu hafta yazlık kışlık ayırma. O yüzden bu hafta ona yoğunlaşalım.
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
Felaket dağıttım ortalığı yazlıkları kaldır kışlıkları çıkart verilcekleri ayır atılcakları ayır afakanlar bastı her şeyi atasım var:)Bugün ödev vermedim, nedeençünkü odak noktası bu hafta yazlık kışlık ayırma. O yüzden bu hafta ona yoğunlaşalım.
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
Niye yanlış olsun iyi düşünmüşsün, sorumluluk almaları lazımNegom ama yaptım ben onu tabii küçük oğlum için. Büyükler kendi yapsın dedim ama yanlış mı dedim bilemedim
Bu arada sabah kazandırdığın alışkanlık sayesinde mutfağı ve salonu tertemiz bırakıp makineyi çalıştırıp öyle çıktım akşam mutfağı temiz bırakınca sabah temizlemesi de kolay oluyor
Kesinlikle, bir gün kendi evim olursa kocaman dolap yaptırıcam, yazlık kışlık hepsi içinde olacakÇok şükür yahiç sevmiyom kışlıkları kaldır yazlıkları kaldır işkence gibi
Merhaba, ebeveyn banyosunu ben ardiye gibi kullanıyorum o yüzden bu konuda yardımcı olamayacağım :)kızlar merhaba yeni taşındım bazı sorularım var temizlik işini pek kendim yapmazdım biraz da titizim ev de yeni zarar vermek istemiyorum.
ebeveyn banyolu yatak odam var yatak odasında terlik kullanmayı sevmiyorum ama ebeveyn banyosu da hijyen gelmiyor acaba orada terlik mi kullanmalı ve kaç günde bir yerler nası temizlenmeli banyoda?
bir de duşakabinim düz cam musluk vs de yapısından mı su mu kireçli bilmiyorum aşırı su lekesi oluyor bunun çaresi nedir acaba her elimi yıkayışımda o tuttuğum musluk başlığını sabunlayıp yıkamam lazım hijyenik geliyor bana böyle ama bu sefer de orası hiç kurumuyor acaba aşağı akıtma yapar mı musluk altından bi süre sonra eski evimde peçete kullanırdım ama aşırı peçete israfı oluyor bu sefer de.
bir de banyo odada olduğu için hiç kurumuyor havalandırmadan da yemek kokuları geliyor çok açmak istemiyorum siz nasıl baş ediyorsunuz?
Eline sağlık canım, ütü biriktikçe daha zor oluyor yapmak, ben her seferinde biriktiriyorumYazlik kislik ayirmayi da daha once yapmistimtuvalet banyoyu temizledim evi supurdum esim ise giderken yemek goturdu onu hallettim bugunluk bu kadar utum var salliyorum
Çok geç gelmişsin canım, o saate kadar çalışmadın değil mi?Negom gece 10 da geldim eve. 10.30 a kadar küçüğün ödevini yaptırdım sonra mutfak ve salonu toparladım. Bulaşık makinesini boşalttım ve kirlileri koydum yapmasam yarın akşam feci bir manzarayla karşılaşacaktım...Resmen seninle ruhen etkileşime geçmiş ve dediklerini yapmaya çalışıyor gibiyim... Sağol Negom.....
Hııım bir düşüneyim
İyi olmana sevindimCanım sorduğun için sağol. İyiyi çok şükür. Ay sonları giremiyorum netim bitiyor. Şimdi eşimden biraz otlandim. Perşembe ye gelicem inşallah
Off off anlıyorum seniFelaket dağıttım ortalığı yazlıkları kaldır kışlıkları çıkart verilcekleri ayır atılcakları ayır afakanlar bastı her şeyi atasım var:)
5 Kasım Ödevi
Yazlık kışlık ayırmaya devam, bitiremeyenler için
Ayakkabılık düzenleme
Çamaşır makinesi iç dış temizleme
Manevi ödev : Cildimize maske yapma, sevdiğimiz biri için bugün özellikle dua etme.
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?