- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Bizim evde bi tek ben yiyorum seninkiler seviyor anlaşılanSüper oluyor o ya onu kesin yapacağım geçen sene bi de 10 kilo patlıcan 10 kilo biberden yapmıştım
Kapakları görsen böyle o kadar güzeldi o kadar ponçikti ki dayanamadım aldım almaz olaydım beyaz kapağın gözünü seveyimAy geçen sene bizim takımda Ela var o da BİM’den almıştı onun da çoğu atmıştı kapakları bir sürü şeyi bozulmuştu ben dün şoktan Paşabahçe aldım 55 kuruştu inşallah atmaz dondurumda yer yok doğum için bir şeyler koydum, koyacağım çoğu şeyi kavanoza koymak niyetim bu yıl
Benimkiler mercimek köfte hastası haftada 3-4 gün mercimek köfte yapıyorum. Yani bir gün yapıyorum ertesi gün de kalanı yiyorlarBizim evde bi tek ben yiyorum seninkiler seviyor anlaşılan
Aynen dümdüz Paşabahçe neyimize yetmiyor fasulyelerim bozulduğunda ben de öyle kanmıştım sanki domates resmî filan vardı kapaklardaKapakları görsen böyle o kadar güzeldi o kadar ponçikti ki dayanamadım aldım almaz olaydım beyaz kapağın gözünü seveyim
Ağızlarının tadını biliyorlar kızım bana çekmemiş boğazda Allah’a şükürBenimkiler mercimek köfte hastası haftada 3-4 gün mercimek köfte yapıyorum. Yani bir gün yapıyorum ertesi gün de kalanı yiyorlaronun yanında çok seviyorlar batırıp batırıp yiyorlar
Evet evet soslara domatesli biberli falan bi resim aldım. Reçellere çilekli böğürtlenli. Melemenlere melemen yazan. Yaptım yaptım koydum ne yani sanki bodrumda kim napacaktı süslü kapağıAynen dümdüz Paşabahçe neyimize yetmiyor fasulyelerim bozulduğunda ben de öyle kanmıştım sanki domates resmî filan vardı kapaklarda
Benimkiler de çekmemiş bi onu yiyorlar şiştim mercimekten bulgurdanAğızlarının tadını biliyorlar kızım bana çekmemiş boğazda Allah’a şükür
BilmiyordumEvet canım kapya Turşu modunda sirke vs konduğu için genelde kahvaltıda yeniyor şu tarif biliyorsundur muhakkak
Kırmızı Biber Turşusu - Nefis Yemek Tarifleri
Kırmızı Biber Turşusu Tarifi nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Anka arkadaşın nasıl oldu?Günaydın kızlar
Kışlık hazırlık ben de yapmak istiyorum ama geçen sene kapaklarım hep attı korkuyorum.
Ajvar sos
Melemen
Közlenmiş patlıcan
Karışık turşu
Falan kurmuştum geçen sene. Çoğu bozulmuştu. Bir sürü emeğim çöpe gitmişti.
Ay ben de sütlü biber yapmak istiyorum bu sene ya, şimdi biberi görünce canım çektiEvet canım kapya Turşu modunda sirke vs konduğu için genelde kahvaltıda yeniyor şu tarif biliyorsundur muhakkak
Kırmızı Biber Turşusu - Nefis Yemek Tarifleri
Kırmızı Biber Turşusu Tarifi nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Süslü kapaklara hiç güvenmemEvet evet soslara domatesli biberli falan bi resim aldım. Reçellere çilekli böğürtlenli. Melemenlere melemen yazan. Yaptım yaptım koydum ne yani sanki bodrumda kim napacaktı süslü kapağı
Aynen ya derdimiz neyseEvet evet soslara domatesli biberli falan bi resim aldım. Reçellere çilekli böğürtlenli. Melemenlere melemen yazan. Yaptım yaptım koydum ne yani sanki bodrumda kim napacaktı süslü kapağı
Benim herüf yese çok şey yapacağım da yemiyor ben de yedikçe şişiyorum malumBilmiyordumdenemek isterim güzel olursa severim böyle şeyleri.
Bende kışlık hazırlık olarak
Kozlenmis kapya biber ve patlıcan
Süs biberi turşusu en sevdiğim
Salatalık turşusu
Kıl biber turşusu
Melemenlik domates
Kapya ve domatesli Sos
Fovorilerim bunlar hersene yaparım
Nasip olursa yine yapacağım.
Daha iyi elhamdulillah canım cihazdan çıktı bu hafta hastaneden de çıkar inşallahAnka arkadaşın nasıl oldu?
Ay ben de sütlü biber yapmak istiyorum bu sene ya, şimdi biberi görünce canım çekti
Ben kapakların attığını da bilemedim zaten. Bi ara misafir geldi. Sosu bi açtım patladı dolap halı her yere fışkırdı. Sonra başka denedik başka denedik başka denedik hepsi bozulmuşSüslü kapaklara hiç güvenmem
Kapatınca kuvvetli birinin kapatması lazım.
Bozuk olunca o zaman da atıyor ,atan kapağı tekrar kapatmam yenisini takarım
Nasip de değilmiş demek ki ankaBen kapakların attığını da bilemedim zaten. Bi ara misafir geldi. Sosu bi açtım patladı dolap halı her yere fışkırdı. Sonra başka denedik başka denedik başka denedik hepsi bozulmuşmelemenlerin da altları beyaz beyaz olmuş. Hepsini döktüm artık.
Aynen aynen orası öyleNasip de değilmiş demek ki anka
Ay çok sevindim canım benimDaha iyi elhamdulillah canım cihazdan çıktı bu hafta hastaneden de çıkar inşallah
Sütlü biber nasıl hiç duymadım onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?