Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kapakları görsen böyle o kadar güzeldi o kadar ponçikti ki dayanamadım aldım almaz olaydım beyaz kapağın gözünü seveyim

Kapakları görsen böyle o kadar güzeldi o kadar ponçikti ki dayanamadım aldım almaz olaydım beyaz kapağın gözünü seveyim
Aynen dümdüz Paşabahçe neyimize yetmiyor fasulyelerim bozulduğunda ben de öyle kanmıştım sanki domates resmî filan vardı kapaklarda

Benimkiler mercimek köfte hastası haftada 3-4 gün mercimek köfte yapıyorum. Yani bir gün yapıyorum ertesi gün de kalanı yiyorlar onun yanında çok seviyorlar batırıp batırıp yiyorlar
Ağızlarının tadını biliyorlar kızım bana çekmemiş boğazda Allah’a şükür

Aynen dümdüz Paşabahçe neyimize yetmiyor fasulyelerim bozulduğunda ben de öyle kanmıştım sanki domates resmî filan vardı kapaklarda
Evet evet soslara domatesli biberli falan bi resim aldım. Reçellere çilekli böğürtlenli. Melemenlere melemen yazan. Yaptım yaptım koydum ne yani sanki bodrumda kim napacaktı süslü kapağı

Bilmiyordum denemek isterim güzel olursa severim böyle şeyleri.

Bende kışlık hazırlık olarak
Kozlenmis kapya biber ve patlıcan
Süs biberi turşusu en sevdiğim
Salatalık turşusu
Kıl biber turşusu
Melemenlik domates
Kapya ve domatesli Sos
Fovorilerim bunlar hersene yaparım
Nasip olursa yine yapacağım.

Anka arkadaşın nasıl oldu?
Ay ben de sütlü biber yapmak istiyorum bu sene ya, şimdi biberi görünce canım çekti

Evet evet soslara domatesli biberli falan bi resim aldım. Reçellere çilekli böğürtlenli. Melemenlere melemen yazan. Yaptım yaptım koydum ne yani sanki bodrumda kim napacaktı süslü kapağı
Süslü kapaklara hiç güvenmem

Kapatınca kuvvetli birinin kapatması lazım.
Bozuk olunca o zaman da atıyor ,atan kapağı tekrar kapatmam yenisini takarım

Aynen ya derdimiz neyse
Benim herüf yese çok şey yapacağım da yemiyor ben de yedikçe şişiyorum malum

Süslü kapaklara hiç güvenmem

Kapatınca kuvvetli birinin kapatması lazım.
Bozuk olunca o zaman da atıyor ,atan kapağı tekrar kapatmam yenisini takarım
Ben kapakların attığını da bilemedim zaten. Bi ara misafir geldi. Sosu bi açtım patladı dolap halı her yere fışkırdı. Sonra başka denedik başka denedik başka denedik hepsi bozulmuş melemenlerin da altları beyaz beyaz olmuş. Hepsini döktüm artık.

Nasip de değilmiş demek ki anka

Daha iyi elhamdulillah canım cihazdan çıktı bu hafta hastaneden de çıkar inşallah

Sütlü biber nasıl hiç duymadım onu.
Ay çok sevindim canım benim Tez zamanda çıkar inşallah.

Sütlü biber de böyle normal çarliston ya da kapya biberle yapılıyor, aralara lor peyniri koyuyorsun, üzerine de süt dokuyorsun canım. Öyle mayalaniyor, ekşi güzel bir tadı oluyor. Annemden tam tarifi alıp buraya yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…