Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya off canım çekti sus
Adam kıyamıyor ya vermiyor deli ediyor
Küçükleri atıyorum da iki koltuk var kurtulamadım.
Ben de kıyafet saklamam fazlasını almam fazla tabak çanak leğen vs de yoktur eskimiştir yenisini almışımdır kayınvalidemler köyde ev yaptırdı oraya götürürüm bi de garajda eşya koyabileceğimiz bölüm var lazım olmayanları sarıp sarmalayıp oraya kaldırıyorum örneğin kızımın mama sandalyesi , yürüteci, puset filan gibi

Yaa çok iyi oluyor taşınmak bu yüzden
Benim elden çıkacaklar büyük eşya. Bebek eşyalarımı yıkadım akladım pakladım verdim hep temiz temiz. Kıyafetlerini verdiğim bir minik var düzenli.
Yanlışlıkla yakasım var koltukları

Tabi bunların bir çoğu geri gelecek yakında

Ben yaktım olmadı söküldü dikti eşim hiç girişme yanık yanık oturursun valla
Kollarında bardak izi olan yerleri kolonyayla yakarken kolonya koltuğa aktı alev aldı

Kiyafet dışında pek ıvır zıvır yok benim atacağım ama bakayım sen yaparken belki çıkar. Kıyafetleri de bir posta ayırdım yazlıkları çıkarırken kışa girerken tekrar ayıklayıp vereceğim

çok iyi olur hem de
mutfakta kullanmadığım herseyi atmayı düşünüyorum. hatta eski eksik takımı bozulanlari falan komple çıkarcam evden
ne zaman başlıyoruz

Kıyafet çok verdim ama bu ara tutuyorum

Ben yaktım olmadı söküldü dikti eşim hiç girişme yanık yanık oturursun valla
Kollarında bardak izi olan yerleri kolonyayla yakarken kolonya koltuğa aktı alev aldı
Aynen bu muhabbeti yaptık ablamgille yaksan üstüne örtü örter o diye

Sen daha yeni evlisin dimi çok yıl olmadı

Valla olur ben biraz kagidi geri dönüşüme attim.gecen
Benim gibi biriktiren bir de eşiniz varsa o dağınıklık toplanmiyor

Aman dikkat et. atmayı sevmeyen eşle iş ciddi zor. Okuldan hiçmi hiç memnun olmaya olmaya sırf adres b.kuna verdim çocukları. Evide tadilat yaptırdık ama 1 sene deneme süremiz var. Eğer eğitimdn memnun kalmazsak seneye yine bir taşınma bekliyor olabilir bizi en azındn denedim olmadı derim işte ozaman atack çok şey çıkacak

Yaa okul işi cidden büyük stres sebebi. Benimki de 5.sınıf bu sene, küçük birinci sınıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…