- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ben de kıyafet saklamam fazlasını almam fazla tabak çanak leğen vs de yoktur eskimiştir yenisini almışımdır kayınvalidemler köyde ev yaptırdı oraya götürürüm bi de garajda eşya koyabileceğimiz bölüm var lazım olmayanları sarıp sarmalayıp oraya kaldırıyorum örneğin kızımın mama sandalyesi , yürüteci, puset filan gibiYa off canım çekti sus
Adam kıyamıyor ya vermiyor deli ediyor
Küçükleri atıyorum da iki koltuk var kurtulamadım.
Aynı benim adamYa off canım çekti sus
Nego hercokolog ne herbokolog u biliyorum daYa off canım çekti sus
Yaa çok iyi oluyor taşınmak bu yüzdenÇok severim atmayı terpapi gibi olur5ay önce taşındım ya hepsini elden çıkardım ben negom. Oğlanın bebek arabalarını bile hayrına dağıttım. En son usta varken depoyu ayıkldım bir çuval gene attım miss.
Tabi bunların bir çoğu geri gelecek yakındaBen de kıyafet saklamam fazlasını almam fazla tabak çanak leğen vs de yoktur eskimiştir yenisini almışımdır kayınvalidemler köyde ev yaptırdı oraya götürürüm bi de garajda eşya koyabileceğimiz bölüm var lazım olmayanları sarıp sarmalayıp oraya kaldırıyorum örneğin kızımın mama sandalyesi , yürüteci, puset filan gibi
Ben yaktım olmadı söküldü dikti eşim hiç girişme yanık yanık oturursun vallaYaa çok iyi oluyor taşınmak bu yüzden
Benim elden çıkacaklar büyük eşya. Bebek eşyalarımı yıkadım akladım pakladım verdim hep temiz temiz. Kıyafetlerini verdiğim bir minik var düzenli.
Yanlışlıkla yakasım var koltukları
Kiyafet dışında pek ıvır zıvır yok benim atacağım ama bakayım sen yaparken belki çıkar. Kıyafetleri de bir posta ayırdım yazlıkları çıkarırken kışa girerken tekrar ayıklayıp vereceğimHanımlar benim yine eşya ıvır zıvır atasım var. Oda oda arınma yapalım mı beraber ne dersiniz?
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
I ipek2890
@zambak86
LuckyMom
Hanımlar benim yine eşya ıvır zıvır atasım var. Oda oda arınma yapalım mı beraber ne dersiniz?
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
I ipek2890
@zambak86
LuckyMom
Ne zaman istersençok iyi olur hem de
mutfakta kullanmadığım herseyi atmayı düşünüyorum. hatta eski eksik takımı bozulanlari falan komple çıkarcam evden
ne zaman başlıyoruz
Kıyafet çok verdim ama bu ara tutuyorumBen de kıyafet saklamam fazlasını almam fazla tabak çanak leğen vs de yoktur eskimiştir yenisini almışımdır kayınvalidemler köyde ev yaptırdı oraya götürürüm bi de garajda eşya koyabileceğimiz bölüm var lazım olmayanları sarıp sarmalayıp oraya kaldırıyorum örneğin kızımın mama sandalyesi , yürüteci, puset filan gibi
Ay müthiş olur NegooHanımlar benim yine eşya ıvır zıvır atasım var. Oda oda arınma yapalım mı beraber ne dersiniz?
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
I ipek2890
@zambak86
LuckyMom
Aynen İkinci dediğinNego hercokolog ne herbokolog u biliyorum da
Aynen bu muhabbeti yaptık ablamgille yaksan üstüne örtü örter o diyeBen yaktım olmadı söküldü dikti eşim hiç girişme yanık yanık oturursun valla
Kollarında bardak izi olan yerleri kolonyayla yakarken kolonya koltuğa aktı alev aldı
Sen daha yeni evlisin dimi çok yıl olmadıKiyafet dışında pek ıvır zıvır yok benim atacağım ama bakayım sen yaparken belki çıkar. Kıyafetleri de bir posta ayırdım yazlıkları çıkarırken kışa girerken tekrar ayıklayıp vereceğim
Artık o doğaçlama olurAy müthiş olur Negoonereden başlayalım
Valla olur ben biraz kagidi geri dönüşüme attim.gecenHanımlar benim yine eşya ıvır zıvır atasım var. Oda oda arınma yapalım mı beraber ne dersiniz?
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
I ipek2890
@zambak86
LuckyMom
Aman dikkat et. atmayı sevmeyen eşle iş ciddi zor. Okuldan hiçmi hiç memnun olmaya olmaya sırf adres b.kuna verdim çocukları. Evide tadilat yaptırdık ama 1 sene deneme süremiz var. Eğer eğitimdn memnun kalmazsak seneye yine bir taşınma bekliyor olabilir biziYaa çok iyi oluyor taşınmak bu yüzden
Benim elden çıkacaklar büyük eşya. Bebek eşyalarımı yıkadım akladım pakladım verdim hep temiz temiz. Kıyafetlerini verdiğim bir minik var düzenli.
Yanlışlıkla yakasım var koltukları
Yaa okul işi cidden büyük stres sebebi. Benimki de 5.sınıf bu sene, küçük birinci sınıfAman dikkat et. atmayı sevmeyen eşle iş ciddi zor. Okuldan hiçmi hiç memnun olmaya olmaya sırf adres b.kuna verdim çocukları. Evide tadilat yaptırdık ama 1 sene deneme süremiz var. Eğer eğitimdn memnun kalmazsak seneye yine bir taşınma bekliyor olabilir bizien azındn denedim olmadı derim işte ozaman atack çok şey çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?