İkizler benimde 5.sınıf diğeri daha 3 yşYaa okul işi cidden büyük stres sebebi. Benimki de 5.sınıf bu sene, küçük birinci sınıf
Anlıyorum seni, evimiz en çok huzur bulduğumuz yer ama istediğimiz gibi olmayınca sinir bozuyor. Erkeklerin bu konuda anlayışlı olması lazım, en çok kadın vakit geçiriyor evde çünkü.Bazalar,koltuklar ve beyaz eşyalr dışında tşına taşına çöp oldu mobilyalarım. Misal o 10 senede 10 kez oturduğumuz masayı ve konsolu uzağa fırlatasım var kocm sağolsun bir odayı onlara tahsis ettik. Taşınırsak yenisini almaysıya onları atıcam yada 2. Ele vericem. Garolabım dışı yeni içi sallanıyo onud söküp çöpe atıcam. Birde çocuklara yazı masası onu herkoşulda yenilemem gerek. Yani bana kalsa bunları yapıcam ama eş kişisi izin vermiyor.. birde ev çok büyük hiç kendime zaman ayıramıyorum. Ne kahve keyfi ne düzenli yürüyüş nede ibadetlerim.. akşama kadar evin işi yemeği yıldım. Bu sene satmak istedik satılmadı. Seneye nasip kısmetNego içim şişmiş
Yapıyorlar da içime sinmiyor kiAnlıyorum seni, evimiz en çok huzur bulduğumuz yer ama istediğimiz gibi olmayınca sinir bozuyor. Erkeklerin bu konuda anlayışlı olması lazım, en çok kadın vakit geçiriyor evde çünkü.
Sürekli kullanmadığın odalar varsa kapat derim iş yükün azalır.
Senin ikizler yardımcı olmaz mı, benimki istersem evi süpürür toz falan alır.
Sinsin bırak yapa yapa öğrenecekler rahat ol biraz. Haftada bir dip köşe yaparsın olur biter. Kendini çok yıpratma vakit ayır benceYapıyorlar da içime sinmiyor kiyemek odasını kapatıcam yarın sürekli girip çıkıyorlar yoksa. Sade ve kullanışlı ev candır. Eski ev 2+1 ken öyle kullanışlıydıki hiç küçük,dar gelmiyordu. Burası öyle değil malesef.
Haklisin bonusun aralıklı orucuna başlıycam peşine yürüyüş ve ibdetlerimi artırıcam yeter gari iş iş bitmiyo. Güya şimdi kitap okuyacaktım anasayfa ya takıldım sinirlerim zıpladı. Bazen kkdan uzklşmk istiyorum..Sinsin bırak yapa yapa öğrenecekler rahat ol biraz. Haftada bir dip köşe yaparsın olur biter. Kendini çok yıpratma vakit ayır bence
Bende aynen takıldım ne güzel 50 sayfa okumuştum şimdiye kadarHaklisin bonusun aralıklı orucuna başlıycam peşine yürüyüş ve ibdetlerimi artırıcam yeter gari iş iş bitmiyo. Güya şimdi kitap okuyacaktım anasayfa ya takıldım sinirlerim zıpladı. Bazen kkdan uzklşmk istiyorum..
Aynen öyle iyi yapmışsın sefan olsun :)Bende aynen takıldım ne güzel 50 sayfa okumuştum şimdiye kadar
Önce bizbiz iyi hisssetmezsek kimseye faydamız olmaz. Bugün ev süpürmedim ayrıntıya takılmadım oturdum kitap okudum. Eşim izinliydi çocuklarla o ilgilendi ben sadece yemek verdim
İş çektirdin canımıakşama kadar yat sen kocan erken geliyorum desin. motor taktim tabi aksama kadar sürünen isi yarim saatte yaptim oluyomus demek ki
la havleeİş çektirdin canımı
Yok dur çok oturdum bünyeme ters ben evi süpüreyim sabah erken çıkabilirim evdenla havlee
aaa gercekten de süpürücekYok dur çok oturdum bünyeme ters ben evi süpüreyim sabah erken çıkabilirim evden
Süpürmedim tamamaaa gercekten de süpürücek
Çok yeni de sayılmaz 4 yıl olduSen daha yeni evlisin dimi çok yıl olmadı
yeni kız 4 yıl. 9 yıldayım hala yeni gibi her yil o kadar oldu mu diye inanamiyorumÇok yeni de sayılmaz 4 yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?