Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydiiiiiinben herzaman evi toplayıp bulaşık yıkayıp öyle yatarım. Sabah kalktığıMDA içim rahat olur.yoksa sinirli oluyorum.evlendim evleneli gece bulaşık bırakma huyumm yoktur çok şükürbugün koltukların altını silmem gerekiyor. Saģlîk ocağına gitmem gerekiyor biraz yürüme mesafesi var.çocuklar topalak çorbası istedi dün akşam hamurunu döktüm.birazdan pişiririm.

günaydınn, ayakkabılık düzenleyebilirim evet bunu yapabilirim
kışlıkları haftasonuna bıraksam da
Günaydın canım kolay gelsin
Bende senin gibiyim canım, toplamadan yatamam, ev dağınıksa rahat edemem
Kolay gelsin sana da
Topalak çorbası neymiş bakayım bir

Camasir makinesi ici nasip temizlenecek? Ben bi temizleyici almistim. Marketlerde satiliyordu. Toz bisey. Onla mi yapayim?

Camasir makinesi ici nasip temizlenecek? Ben bi temizleyici almistim. Marketlerde satiliyordu. Toz bisey. Onla mi yapayim?
Aynen canım boş çalıştıracaksın, iç temizliği o. Ben sirke ve karbonatla 90 derecede boş çalıştırıyorum
Bir de manevi odevi sevdim. Ama nasil bir maske yaptigini herkes anlatirsa benim gibi bu konuda cahillere de yardimci olurlar nacizane fikrim
Hazır maske kullanıcam

Sağol canım tavsiyeler için

Günaydın herkese uyandım yatakta temellik ediyorum :)
Bugün oruca başladım niyetim malum :)
Okula gitmeden yemek yapacağım bulaşık makinesi çalışacak
Ayakkabı kutularını özellikle düzenlemek istiyorum uzun süredir terlik ve babetler de kalkacak ama akşam gelince yaparım artık
Manevi ödevinize beni de ekleyin hanımlar hayırlı sağlıklı bir evladım olsun diye yüzsüzlük yapayım dedim
Şimdilik kaçtım :)

Güzel ödev
Manevi odevde sevdiğiniz biri olmaya talibim arkadaşlar
Rabbimiz sizin de benim de gönlümüzün muradını versin inşaallah

Göz kenarindaki kaz ayaklarına çaresi var mı telvenin?

Allah kabul etsin canım, bende başlıycam artık oruca.
Ne yüzsüzlüğü aşk olsun iyi ki söyledin
Güzel ödev ❤❤
Manevi odevde sevdiğiniz biri olmaya talibim arkadaşlar
Rabbimiz sizin de benim de gönlümüzün muradını versin inşaallah
Tabi ki canım

aleoverayı nasıl kullanıyorsnuz, evde var, direk içindeki sıvıyı cilde mi süreceğiz. Qenzim q10 hakkında bilgisi olan var mı? cilt kırışıklıklarına çok faydası varmış ve de yaşlanmaya.
Direk içindeki sıvıyı kullanıyorsun ama kullanım bölgelerine ve şikayetlerine göre nette limondu vs maskelerde yapabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…