Düzenli Evimiz & Hayatımız

O nasil hir sanssizlik Elektrikte mi sıkıntı var acaba? Yuksek mi geliyor ki supurgeye?
yok hayir elektrik olamaz 2 kez ev degistirdik utaniyorum artik en son aldigimizda esim bilerek yaptigini dusunuyorum artik demisti ben ne zevk alayim supurge bozmaktan ama olmuyor ya iyi cekmiyor ya calismiyor kafayi yicem ne deyim simdi bu adama

yok hayir elektrik olamaz 2 kez ev degistirdik utaniyorum artik en son aldigimizda esim bilerek yaptigini dusunuyorum artik demisti ben ne zevk alayim supurge bozmaktan ama olmuyor ya iyi cekmiyor ya calismiyor kafayi yicem ne deyim simdi bu adama
Denmez de cidden Ne desen ki bilemedim Supurgeyi ortadan kaybet. Hirsiz girmis sadece supurgeyi almis gitmis de

Direk içindeki sıvıyı kullanıyorsun ama kullanım bölgelerine ve şikayetlerine göre nette limondu vs maskelerde yapabiliyorsun
hımm bakayım bi, teşekkür ederim.
Merhaba, sohbete de bekleriz
memnuniyetle canım
süpürgem bozulduuu aglmak istiyorum bir sene icinde 3.süpürgem
garantiden yaptırmadınız mı? genelde 1 ya da 2 yıl garanti oluyor.

Aa napıyorsun süpürgeyi mi dövüyorsun

Şaka bir yana markaları neydi?
ayyy herkes oyle dusunuyo supurge canavari ama valla bisey yapmiyorum normal kullaniyorum 2.si bozuldugunda tamire goturduk adam asiri kullanmissin dedi neydim coluk cocuk var dokuluyo
bu da anlamadim torbasiz almistim 1 haftadir iyi cekmiyordu haspam birde bozuluyo sanki cok is gormus gibi

arcelik bosh philips buda en sonki

Tam çekmiyor mu sorun bu mu? Torbasız demek hepa filtre demek, filtre süngerini vs yıka canım, bütün boruları vs de iyice yıka, birde günlük döküntü için dikey süpürge kullan ben öyle yapıyorum

Selamlar herkese
Ben bugün geç kalktım.oglani eşimi ugurladiktan sonra giriverdim kızımın yanina uyumusuz ana kiz.simdilik
Yataklar toplandı
Süpürge yapıldı.
Banyolar elden geçti

Çamaşır Arıcan şimdi.bide balkonu temizlemek istiyorum.yazlik kışlık için erken daha bizim burda ince uzun kolları cikarmistim zaten.kalinlar için daha vakit var.ayakabilik cuma günü temizlendi ama yinede bı üstünden gecicem.maske icinde kagit maske kullaniyorum ben indirimde yakaladim stok yaptim.nem bombasi yapicam bugun .hepinize dua eder dua beklerim.Allah hepimizin gönlünün muradini hayırlısı ile kabul etsin inşaallah.

Eline sağlık canım
Kolay gelsin, Amiin

aradim valla soyledim supurge bozuldu diye simdilk bekle dedi
Tam çekmiyor mu sorun bu mu? Torbasız demek hepa filtre demek, filtre süngerini vs yıka canım, bütün boruları vs de iyice yıka, birde günlük döküntü için dikey süpürge kullan ben öyle yapıyorum
yikadim maalesf olmadi
dik süpurgemi de kirdim

Hala eşya ayırmaya devam ediyorum girmişken bütün dolaplara girdim felaket haldeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…