O nasil hir sanssizliksüpürgem bozulduuu aglmak istiyorum bir sene icinde 3.süpürgem
yok hayir elektrik olamaz 2 kez ev degistirdik utaniyorum artik en son aldigimizda esim bilerek yaptigini dusunuyorum artik demisti ben ne zevk alayim supurge bozmaktan ama olmuyor ya iyi cekmiyor ya calismiyor kafayi yicem ne deyim simdi bu adamaO nasil hir sanssizlikElektrikte mi sıkıntı var acaba? Yuksek mi geliyor ki supurgeye?
Denmez de ciddenyok hayir elektrik olamaz 2 kez ev degistirdik utaniyorum artik en son aldigimizda esim bilerek yaptigini dusunuyorum artik demisti ben ne zevk alayim supurge bozmaktan ama olmuyor ya iyi cekmiyor ya calismiyor kafayi yicem ne deyim simdi bu adama
Aa napıyorsun süpürgeyi mi dövüyorsunsüpürgem bozulduuu aglmak istiyorum bir sene icinde 3.süpürgem
Garantisi yok mu bunlarınyok hayir elektrik olamaz 2 kez ev degistirdik utaniyorum artik en son aldigimizda esim bilerek yaptigini dusunuyorum artik demisti ben ne zevk alayim supurge bozmaktan ama olmuyor ya iyi cekmiyor ya calismiyor kafayi yicem ne deyim simdi bu adama
hımm bakayım bi, teşekkür ederim.Direk içindeki sıvıyı kullanıyorsun ama kullanım bölgelerine ve şikayetlerine göre nette limondu vs maskelerde yapabiliyorsun
memnuniyetle canımMerhaba, sohbete de bekleriz
garantiden yaptırmadınız mı? genelde 1 ya da 2 yıl garanti oluyor.süpürgem bozulduuu aglmak istiyorum bir sene icinde 3.süpürgem
ayyy herkes oyle dusunuyo supurge canavariAa napıyorsun süpürgeyi mi dövüyorsun
Şaka bir yana markaları neydi?
var tabii de beyefndi ugrasamazmis gelmesi gitmesi ücretiGarantisi yok mu bunların
Tam çekmiyor mu sorun bu mu? Torbasız demek hepa filtre demek, filtre süngerini vs yıka canım, bütün boruları vs de iyice yıka, birde günlük döküntü için dikey süpürge kullan ben öyle yapıyorumayyy herkes oyle dusunuyo supurge canavariama valla bisey yapmiyorum normal kullaniyorum 2.si bozuldugunda tamire goturduk adam asiri kullanmissin dedi neydim coluk cocuk var dokuluyo
bu da anlamadim torbasiz almistim 1 haftadir iyi cekmiyordu haspam birde bozuluyo sanki cok is gormus gibi
arcelik bosh philips buda en sonki
Hoş geldin aramızaSelam temiz düzenli harika hatunlar
Hoşbuldum :))Hoş geldin aramıza
Eline sağlık canımSelamlar herkese
Ben bugün geç kalktım.oglani eşimi ugurladiktan sonra giriverdim kızımın yanina uyumusuz ana kiz.simdilik
Yataklar toplandı
Süpürge yapıldı.
Banyolar elden geçti
Çamaşır Arıcan şimdi.bide balkonu temizlemek istiyorum.yazlik kışlık için erken daha bizim burda ince uzun kolları cikarmistim zaten.kalinlar için daha vakit var.ayakabilik cuma günü temizlendi ama yinede bı üstünden gecicem.maske icinde kagit maske kullaniyorum ben indirimde yakaladim stok yaptim.nem bombasi yapicam bugun .hepinize dua eder dua beklerim.Allah hepimizin gönlünün muradini hayırlısı ile kabul etsin inşaallah.
yikadim maalesf olmadiTam çekmiyor mu sorun bu mu? Torbasız demek hepa filtre demek, filtre süngerini vs yıka canım, bütün boruları vs de iyice yıka, birde günlük döküntü için dikey süpürge kullan ben öyle yapıyorum
Senin nickin süpürge canavarı olsunaradim valla soyledim supurge bozuldu diye simdilk bekle dedi
yikadim maalesf olmadi
dik süpurgemi de kirdim
Hala eşya ayırmaya devam ediyorum girmişken bütün dolaplara girdim felaket haldeyim:)5 Kasım Ödevi
Yazlık kışlık ayırmaya devam, bitiremeyenler için
Ayakkabılık düzenleme
Çamaşır makinesi iç dış temizleme
Manevi ödev : Cildimize maske yapma, sevdiğimiz biri için bugün özellikle dua etme.
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@tosia
@hasbeenandgone
@samdan
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
Casper25
@_Gulnihal_
L Libas7
@Lavinya Lavinya
W wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
@Jalopi
ayseMsb
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Benimde kendi kıyafetlerim kaldıHala eşya ayırmaya devam ediyorum girmişken bütün dolaplara girdim felaket haldeyim:)
Az kaldı bitircez inşallah:)Benimde kendi kıyafetlerim kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?