zaten kahvaltı yapmıyorsun normalde de. Yapabilsen daha iyi olur tabii ama çok da elzem değil. Kahvaltı kültürü zaten 20. yy dan sonra sanayileşme ile gelen bir şey. Osmanlının başlarında bile akşamdan kalan yemeklerin yendiği söylenir. Peygamber efendimizin hayatına baktığımızda incir, ceviz ve hurma yediğini görüyoruz sabahları. 20. Yy dan sonra çıkmış kahvaltı olayı. Öğlen yemek akşam kahvaltı da yapabilirsin çok istersen.12:30'da öğle yemeğim oluyor iş yerinde. ama kahvaltıyı tutmaz diye düşünüyorum. Ne dersin?
Kısıtlamaya girdiğin zaman kendini zorlanmış hissediyorsan hiç bir şey kesmeden başla. Şimdi bana söylüyon sen niye yapmıyon diyeceksin de benim kızım gece uyumayınca 3-4 gibi geliyorlar bana çok acıkıyorum bu sefer çocuğa kızıyorumBir de neleri hiç yemiyorsunuz?
pilav/patates yemeği/bulgur/ekmek vs?
ekstra kısıtlamanız var mı?
Sen niye yapmıyon demem, çünkü ben de çok kişiye akıl veririm ama kendime gelince nevrim dönüyor bu abur cubur konusunda.Kısıtlamaya girdiğin zaman kendini zorlanmış hissediyorsan hiç bir şey kesmeden başla. Şimdi bana söylüyon sen niye yapmıyon diyeceksin de benim kızım gece uyumayınca 3-4 gibi geliyorlar bana çok acıkıyorum bu sefer çocuğa kızıyorum
Alışkanlık sonuçta. TV izlemeyi de bırakabilirsinKSen niye yapmıyon demem, çünkü ben de çok kişiye akıl veririm ama kendime gelince nevrim dönüyor bu abur cubur konusunda.
dün akşam taze fasulye ekmek peynirden sonra nedense çilekli soda eşliğinde bitter mini dankek yedim 4-5 tane. neden yedim bilmiyorum. tv izlerken illa ki atıştırmak istiyorum. çekirdek canım çekiyor. illa ki tıkınıyorum.
bir de IF niyetleneyim bakalım
AminnnGünaydın
Aşure günümüz mübarek olsun
Rabbim bugün yitip giden canlara peygamber torunlarına rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Aminnn
diyet konuşuyorduk burda
Ay hadi aminAlışkanlık sonuçta. TV izlemeyi de bırakabilirsinel işi yapıyordun sen onlarla oyalanabilirsin. Bak sen bana ben sana destek olayım bu gün 20:00 son lokma yarın 12 ye kadar sadece kalorisiz sıvı olur mu.
Az kalmış senin de şükür zaten okul açılıyor ben çalışabilir raporu aldım 17 eylüle kadar gideceğim okulaGünaydın arkadaşlar
Mesaiye erken başladım kp hastaneye getirdim bahçede onu bekliyorum.
Akşam yemek derdi yok piknik yapicaz.Oglene de mantı var.
Temizlik de yapmam sanırım kv yapar belki bugün.
Haftaya cuma ya da pazar Allah izin verirse kendi evimde olabilirim.
O zaman epey isim olacak kaç günde biter kim bilir.
Amin inşallah canım geçen senin sulu aşure mevzuna güldüm benim aşure de sulu olmuştu sankiGünaydın
Aşure günümüz mübarek olsun
Rabbim bugün yitip giden canlara peygamber torunlarına rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Evet içimde çıkamıyor bi türlüGördüm çok güzel bilgiler veriyosun içindeki güç içinde işte
Ay hadi amin
Nasip işte bazen o kadar özene istediğin gibi olmuyoAz kalmış senin de şükür zaten okul açılıyor ben çalışabilir raporu aldım 17 eylüle kadar gideceğim okula
Amin inşallah canım geçen senin sulu aşure mevzuna güldüm benim aşure de sulu olmuştu sanki
Aynen öyle senin çocuklar nasıl oldu ? Sen nasılsın?Nasip işte bazen o kadar özene istediğin gibi olmuyo
Onu ettim öyle biraz toparlandı bu defa haşlanmış buğdayı donducudan çıkardım tuhaf olmuştu ondan ötürü müydü bilemedimBen süt de katıyorum aşureye sulu olursa biraz nişasta ezip katıyorum
Hımmm bilemiyorum hiç dondurucudan çıkarıp denemedim canım.Aynen öyle senin çocuklar nasıl oldu ? Sen nasılsın?
Onu ettim öyle biraz toparlandı bu defa haşlanmış buğdayı donducudan çıkardım tuhaf olmuştu ondan ötürü müydü bilemedim
Nişastalı şeyler donducuda pörsümüş gibi oluyor haşlanmış patates, havuç sözde garnitür şeklinde koymuştum o da böyle tuhaf olmuştuHımmm bilemiyorum hiç dondurucudan çıkarıp denemedim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?