Düzenli Evimiz & Hayatımız

12:30'da öğle yemeğim oluyor iş yerinde. ama kahvaltıyı tutmaz diye düşünüyorum. Ne dersin?
zaten kahvaltı yapmıyorsun normalde de. Yapabilsen daha iyi olur tabii ama çok da elzem değil. Kahvaltı kültürü zaten 20. yy dan sonra sanayileşme ile gelen bir şey. Osmanlının başlarında bile akşamdan kalan yemeklerin yendiği söylenir. Peygamber efendimizin hayatına baktığımızda incir, ceviz ve hurma yediğini görüyoruz sabahları. 20. Yy dan sonra çıkmış kahvaltı olayı. Öğlen yemek akşam kahvaltı da yapabilirsin çok istersen.

Bir de neleri hiç yemiyorsunuz?

pilav/patates yemeği/bulgur/ekmek vs?

ekstra kısıtlamanız var mı?
Kısıtlamaya girdiğin zaman kendini zorlanmış hissediyorsan hiç bir şey kesmeden başla. Şimdi bana söylüyon sen niye yapmıyon diyeceksin de benim kızım gece uyumayınca 3-4 gibi geliyorlar bana çok acıkıyorum bu sefer çocuğa kızıyorum

Sen niye yapmıyon demem, çünkü ben de çok kişiye akıl veririm ama kendime gelince nevrim dönüyor bu abur cubur konusunda.

dün akşam taze fasulye ekmek peynirden sonra nedense çilekli soda eşliğinde bitter mini dankek yedim 4-5 tane. neden yedim bilmiyorum. tv izlerken illa ki atıştırmak istiyorum. çekirdek canım çekiyor. illa ki tıkınıyorum.

bir de IF niyetleneyim bakalım

Alışkanlık sonuçta. TV izlemeyi de bırakabilirsin el işi yapıyordun sen onlarla oyalanabilirsin. Bak sen bana ben sana destek olayım bu gün 20:00 son lokma yarın 12 ye kadar sadece kalorisiz sıvı olur mu.

Az kalmış senin de şükür zaten okul açılıyor ben çalışabilir raporu aldım 17 eylüle kadar gideceğim okula
Günaydın
Aşure günümüz mübarek olsun

Rabbim bugün yitip giden canlara peygamber torunlarına rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Amin inşallah canım geçen senin sulu aşure mevzuna güldüm benim aşure de sulu olmuştu sanki

Nasip işte bazen o kadar özene istediğin gibi olmuyo
Aynen öyle senin çocuklar nasıl oldu ? Sen nasılsın?
Ben süt de katıyorum aşureye sulu olursa biraz nişasta ezip katıyorum
Onu ettim öyle biraz toparlandı bu defa haşlanmış buğdayı donducudan çıkardım tuhaf olmuştu ondan ötürü müydü bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…