Bunu mutlaka yapacağım.19 ağustos ödevi
Bugün evde ki fazla eşyalardan kıyafet ayıklama günü, hadi bakalım elinizi korkak alıştırmayın
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
İyi akşamlar
Sabahtan pek iyi değildim kızımda hasta gelemedim. Sonrada malum duruma takılmış oldum malesef yazık oldu vaktime.
Geçmiş olsun cücüklerebenim kiz da öksuruyor yaaicim sıkıldı
Canım ben de dün ölü gibiydim bütün gün sadece çocukların ihtiyaçlarını karşıladım başka hiç bişey yapmadım yani benim de duruyor çamaşırlarımnegoo duymasın
İyi ki çıkmış kahvaltı kültürüzaten kahvaltı yapmıyorsun normalde de. Yapabilsen daha iyi olur tabii ama çok da elzem değil. Kahvaltı kültürü zaten 20. yy dan sonra sanayileşme ile gelen bir şey. Osmanlının başlarında bile akşamdan kalan yemeklerin yendiği söylenir. Peygamber efendimizin hayatına baktığımızda incir, ceviz ve hurma yediğini görüyoruz sabahları. 20. Yy dan sonra çıkmış kahvaltı olayı. Öğlen yemek akşam kahvaltı da yapabilirsin çok istersen.
Ben hep dondurucadan çıkarırım buğdayı bakliyatıAynen öyle senin çocuklar nasıl oldu ? Sen nasılsın?
Onu ettim öyle biraz toparlandı bu defa haşlanmış buğdayı donducudan çıkardım tuhaf olmuştu ondan ötürü müydü bilemedim
Senin cücüğe de geçmiş olsunBir iki gün izinliyim oğlan grip olmuş gece uyutmadı uyumadıhap alıcm kendime de baş ağrısındn belli banada geliyor
Sendromlar ne zaman biter diye bekleme bu çocuk böyle de kabullen, daha kolay oluyor o zamanÇok sağolun. Zaten mızmız bir huyu vardı iyice bunaltıyor beni. 2yş sendromu nezaman kayboluyordu
Günaydın ❤ hoşgeldin negom gözümüz yollarda kaldı
Bekle beni çocukların dolabı geliyorum19 ağustos ödevi
Bugün evde ki fazla eşyalardan kıyafet ayıklama günü, hadi bakalım elinizi korkak alıştırmayın
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
Kardeşim benimm ya içimizde biri halk lorası
Wc banyoyu hallettim benimki uyandı
Tabiki durmuyor tembel miyiz biz
Ni ha ha haNoldu la nego gardiyan mı dikti seni
Topluyoruz işte o dağınık dediğin kadına dön bi saat sonra bak 🕶
Kaynanamın meşhur bir sözü var 'yaparsan bitmez,yapmazsan biter' ve bayramlarda evi temizler sadece sağolsun.
Merhabalar yeni üyeMerhaba larr.
O zaman suyu kaçırdım demektirBen hep dondurucadan çıkarırım buğdayı bakliyatı
Oymalı zor ama kumaş yine deriden iyi benceYatak başlığını kumaş ve oymalı seçen aklıma tüküreyim sadece başlık silme yarım saatimi aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?