Düzenli Evimiz & Hayatımız

5 Kasım yapmak istediklerim

Halı silmek oturma odası ve mutfak halısı silindi
Banyo temizlemek
Evi süpürmek
Evi silmek
Toz almak
Yazlık kışlık düzenlemek yapıcam
Balkon silmek
Yemek yapmak

Valla sana helal olsun negocumm çok azimlisin masallahhh ellerine sağlık canım

Hemen manevi ödevimi yapıverdim otobüste eşim sınavda ona ve çocuklara dua ettim

İyi aksamlar hatunlar benim stor perdelerim var ,evimiz eski evlerden tavan yuksekligi 3.5 metre.. storu oraya 1.5 yil once takmistim esimle guc bela hic temizlemedim, cikarsam tekrar nasi takayim esimde ugrasmaz .. sadece kuru kuruya tozunu aldirdim..gecen nette gezinirken bi tarif okudum daha once yapsn varsa denemek istiyorum.. perdeyi hic cikartmadan silip temizlesem olur sanirim.

Simdi tarife geciyorum
Hali sampuani,leke cikarici,beyaz sabun rendesi,s icak su hepsini karistir stor perdeyi sil,sonrada temiz suyla durula

Bu tarifi deneyipte memnun kalan var mi acaba

Kızlar aranızda sarjlı el süpürgesi kullanan var mı? Yeni alıcam malum bebişlerle kırıntılar bol oluyor
Ben girgir kullaniyorum..
Sesi olayi olmadigindan hatta geceden kabasini aliyorum nerede kirinti varsa,sabahta supuruyom..ne komsu rahatsiz oluyo nede cocuklsr uyaniyo sesine..tabi siz bilirsiniz kullanmadigim.icin marka oneremiyorum

2 hafta once hem kiyafet hem ayakkabida yazlik kisliklari cikartmistim , ayakkabiligi duzenlediydim ama cok zahmetli ugradtici is yaa..
Oglan 1 haftadir 4 te uyanip 6.30da uyumayi adet edindi duzeni degistiremiyom bi turlu.. simdi hepten uykusuzum

Rutin olarak kizimi okula biraktiktan sonra sabah 9da eve geliyom ,yatak topla,evi havalandir,oglana kahvalti yaptirtip oturma odasina gecip onun gelisimi icin etkinlik yapip/oyunlar oynayip/tekerlemeler soyluyoz.uykusu gelince 30-45 dk bos zamanda bazen dus aliyorum,bazen kahve bazende oglana yeni tekerlemeler ezberleyip,oyunlarogreniyom..kiz ocinde yeni bilmeceler ,kolay zeka sorulari ogreniyom..gunduz uykusunu maalesef kendim sevmedigimden uyuyamiyorum ( vee gunduz uyuyanlara gipta ediyorum,bende uyusam keske)

Gece yapacagim is bolumu ihtiyaca gore degisiyo haliyle :)) tabiki kalip isleri bitirip sonra ya ihtiyac yada negomun verdiklerini yapip ,yatip uyuyorum..burayi seviyorum..yazdiklarini okurken beni gulumsetip neselendiriyosunuz,yorgunlugum,dertlerim geciyor..hepimize ayri ayri tsk ederim.. temizlik yapinca ayri bi hafifliyo insan

Kızlar aranızda sarjlı el süpürgesi kullanan var mı? Yeni alıcam malum bebişlerle kırıntılar bol oluyor
Benim günlük kullandığım dikey kablolu canım, şarjlı kullanmadım hiç ama kullananlar çok da memnun değil
Canım hiç silmedim ben o yüzden yorum yapamıycam ama bu yazdıkların güzel temizler bence
Çocukların için uğraşmam çok güzel
Bende senin yazdıklarını okurken keyif alıyorum

10 dakka önce heryeri toparladîm çocukları yatırıyorum.şuan okuduğum kitap yok .evdekilerin hepsini okudum☺☺güzel bi kitap ayarlasam iyi olur

Sorma Nego
Ben de derman kalmadı. Önceki bebiş uyutma girişimlerim sonuçsuz kaldığı için yenisini deniyorum.
Bu sefer başarırım inşallah

Benim günlük kullandığım dikey kablolu canım, şarjlı kullanmadım hiç ama kullananlar çok da memnun değil
Dikey var 1 tane kayınvalidemde tavsiye üzerine aldık ama bir sesi var dersin dünyaları çekiyor ama elinle topla daha iyi sizdeki hangi marka ? Yer kaplamasını istemiyorum o yüzden şarjlı el supurgesi bakiyorum

Dyson der susarım

Negom
var ya harikasın sen eşimin sınav çok iyi geçmiş senin manevi ödevin diye ettim dua....

komutanım ev toplu :) yatarken bulaşık makinesi calistircam. yarın öyle bi temizlik yapcam ki Allahın izniyle burdan da yazarim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…