İnşaallah ben henüz el atamadım bugün o işe, başka şeylerle uğraştımAz kaldı bitircez inşallah:)
Acaba bunların hepsini yapabildinmi negocummmm5 Kasım yapmak istediklerim
Halı silmek
Banyo temizlemek
Evi süpürmek
Evi silmek
Toz almak
Yazlık kışlık düzenlemek
Balkon silmek
Yemek yapmak
Güzel soru kontrol edeyimAcaba bunların hepsini yapabildinmi negocummmm
Valla sana helal olsun negocumm çok azimlisin masallahhh ellerine sağlık canım5 Kasım yapmak istediklerim
Halı silmek ✔ oturma odası ve mutfak halısı silindi
Banyo temizlemek ✔
Evi süpürmek✔
Evi silmek✔
Toz almak✔
Yazlık kışlık düzenlemek yapıcam
Balkon silmek ✔
Yemek yapmak✔
Sağol canımValla sana helal olsun negocumm çok azimlisin masallahhh ellerine sağlık canım
Hemen manevi ödevimi yapıverdim otobüste eşim sınavda ona ve çocuklara dua ettim5 Kasım Ödevi
Yazlık kışlık ayırmaya devam, bitiremeyenler için
Ayakkabılık düzenleme
Çamaşır makinesi iç dış temizleme
Manevi ödev : Cildimize maske yapma, sevdiğimiz biri için bugün özellikle dua etme.
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
Ben girgir kullaniyorum..Kızlar aranızda sarjlı el süpürgesi kullanan var mı? Yeni alıcam malum bebişlerle kırıntılar bol oluyor
Benim günlük kullandığım dikey kablolu canım, şarjlı kullanmadım hiç ama kullananlar çok da memnun değilKızlar aranızda sarjlı el süpürgesi kullanan var mı? Yeni alıcam malum bebişlerle kırıntılar bol oluyor
Canım hiç silmedim ben o yüzden yorum yapamıycam ama bu yazdıkların güzel temizler benceİyi aksamlar hatunlar benim stor perdelerim var ,evimiz eski evlerden tavan yuksekligi 3.5 metre.. storu oraya 1.5 yil once takmistim esimle guc bela hic temizlemedim, cikarsam tekrar nasi takayim esimde ugrasmaz .. sadece kuru kuruya tozunu aldirdim..gecen nette gezinirken bi tarif okudum daha once yapsn varsa denemek istiyorum.. perdeyi hic cikartmadan silip temizlesem olur sanirim.
Simdi tarife geciyorum
Hali sampuani,leke cikarici,beyaz sabun rendesi,s icak su hepsini karistir stor perdeyi sil,sonrada temiz suyla durula
Bu tarifi deneyipte memnun kalan var mi acaba
Çocukların için uğraşmam çok güzel2 hafta once hem kiyafet hem ayakkabida yazlik kisliklari cikartmistim , ayakkabiligi duzenlediydim ama cok zahmetli ugradtici is yaa..
Oglan 1 haftadir 4 te uyanip 6.30da uyumayi adet edindiduzeni degistiremiyom bi turlu.. simdi hepten uykusuzum
Rutin olarak kizimi okula biraktiktan sonra sabah 9da eve geliyom ,yatak topla,evi havalandir,oglana kahvalti yaptirtip oturma odasina gecip onun gelisimi icin etkinlik yapip/oyunlar oynayip/tekerlemeler soyluyoz.uykusu gelince 30-45 dk bos zamanda bazen dus aliyorum,bazen kahve bazende oglana yeni tekerlemeler ezberleyip,oyunlarogreniyom..kiz ocinde yeni bilmeceler ,kolay zeka sorulari ogreniyom..gunduz uykusunu maalesef kendim sevmedigimden uyuyamiyorum ( vee gunduz uyuyanlara gipta ediyorum,bende uyusam keske)
Gece yapacagim is bolumu ihtiyaca gore degisiyo haliyle :)) tabiki kalip isleri bitirip sonra ya ihtiyac yada negomun verdiklerini yapip ,yatip uyuyorum..burayi seviyorum..yazdiklarini okurken beni gulumsetip neselendiriyosunuz,yorgunlugum,dertlerim geciyor..hepimize ayri ayri tsk ederim.. temizlik yapinca ayri bi hafifliyo insan
10 dakka önce heryeri toparladîm çocukları yatırıyorum.şuan okuduğum kitap yok .evdekilerin hepsini okudum☺☺güzel bi kitap ayarlasam iyi olurEveeet evi toplamadan uyumuyoruz değil mi hamarat hatunlar
Kitap okuyanlar en az 5 sayfa kitap okumayı da unutmasın
Evi topladım, şimdi kitabımı okuma vakti.
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
SormaEveeet evi toplamadan uyumuyoruz değil mi hamarat hatunlar
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
Dikey var 1 tane kayınvalidemde tavsiye üzerine aldık ama bir sesi var dersin dünyaları çekiyor ama elinle topla daha iyiBenim günlük kullandığım dikey kablolu canım, şarjlı kullanmadım hiç ama kullananlar çok da memnun değil
Dyson der susarımayyy herkes oyle dusunuyo supurge canavariama valla bisey yapmiyorum normal kullaniyorum 2.si bozuldugunda tamire goturduk adam asiri kullanmissin dedi neydim coluk cocuk var dokuluyo
bu da anlamadim torbasiz almistim 1 haftadir iyi cekmiyordu haspam birde bozuluyo sanki cok is gormus gibi
arcelik bosh philips buda en sonki
var ya harikasın sen eşimin sınav çok iyi geçmiş senin manevi ödevin diye ettim dua....Eveeet evi toplamadan uyumuyoruz değil mi hamarat hatunlar
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
Eveeet evi toplamadan uyumuyoruz değil mi hamarat hatunlar
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
Evet toplayıp yatacağım inşaallahEveeet evi toplamadan uyumuyoruz değil mi hamarat hatunlar
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?