Düzenli Evimiz & Hayatımız

İki koca poşet ayırdım

bide benim fazla yorganim falan yok hepsi ıvır zıvır hep kiyafet. sandik hurctan almak istiyorum daha alamadim belki daha düzenli durur.
Kıyafet için normal hurç da olur, şöyle orta boy grup grup ayırıyorum ben kıyafetleri iyi oluyor.

Bugün kıyafet ayıklama ödevi verdim ya ben

Kıyafet için normal hurç da olur, şöyle orta boy grup grup ayırıyorum ben kıyafetleri iyi oluyor.
o zaman sorular geliyor. kiyaftleri otutturamadim. neye göre ayiriyosun kocamin kisliklar ayri benimkiler le cocuklarin ki ayni yerde. tek tek mi hurclayim. birde giyilmeyenleri atarken ne diyosunuz ben atamiyorum lazim olur diye

o zaman sorular geliyor. kiyaftleri otutturamadim. neye göre ayiriyosun kocamin kisliklar ayri benimkiler le cocuklarin ki ayni yerde. tek tek mi hurclayim. birde giyilmeyenleri atarken ne diyosunuz ben atamiyorum lazim olur diye
Şimdi böyle havlu hurcundan biraz daha büyük hurçlar aldırdım. Mesela eşimin kazaklar birinde, elbiselerim ayrı, işte eşofmanlar ayrı gibi. İçlerine de sabun koyuyorum. Ya bir şey lazım olsa hangi hurçtaydı diye hepsini dökmek zorunda kalmıyorsun.
Çocukların ki kendi dolabında zaten onların kışlıkları dolabın bir gözüne kaldırıyorum, sonra yazlıkları oraya geçiriyorum.
Mesela büyüğün kıyafetleri de pantolonlar ayrı, tişörtler, gömlekler ayrı olarak kaldırıyorum küçüğe. Birde yaş grubuna göre katlayıp kaldırıyorum, küçüğe çıkarırken kolay oluyor hepsini dökmemiş oluyorum.
Küçüğün artık olmayan sağlam olanları veriyorum ihtiyacı olana, giyilmeyecek hale gelmiş olanları atıyorum.

Son düzenleme:
yani nasil yapsam da gözüm de hep daginik ve karisik geliyor
İşte düzenleyici olursa gelmez gözüne öyle. Bir kere o düzeni oturtursan sonra rahat edersin.
Ha büyüğün olmayan ayakkabılarını da plastik bir sebze kasasına koyuyorum kaldırıyorum, kapalı balkon vs varsa oraya koyarsın. Küçüğünkileri veriyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…