yaaRahatsız gibiyim bugün bişey yapmadım başım hafifte boğazım ağrıyor bi hallerdeyim ağlıyorum zırlıyorum sonra bi loraya gülüyorum hamdolsun
Atıp ayırılcak bişey var mı? Temizlik ayrı arınma ayrıbonus her yer pis gözumdeoğlanların yorgan nevresim yikiyorum simdi banyoya mi girsem bilemedim
bir duş alıp hemen cıkıyomHamurlu çorba yaptım kısır malzemesi doğrıycam şu an
Sen geliyosan yıfka var gözleme yapimbir duş alıp hemen cıkıyom
atilacak cok bisey yok. kücüklük kiyafetler cok eskiler. baza alti düzenlenmesi lazim. öff kisaca düzen yokAtıp ayırılcak bişey var mı? Temizlik ayrı arınma ayrı
atilacak cok bisey yok. kücüklük kiyafetler cok eskiler. baza alti düzenlenmesi lazim. öff kisaca düzen yok
bide benim fazla yorganim falan yok hepsi ıvır zıvır hep kiyafet. sandik hurctan almak istiyorum daha alamadim belki daha düzenli durur.Baza altı düzeltme mevsimi zaten sabahtan boşaltıcan havalanan güneşlenen balkona sende sil süpür ayıkla bitti.
Olur tabi öyle şeyler çok yardımcı oluyobide benim fazla yorganim falan yok hepsi ıvır zıvır hep kiyafet. sandik hurctan almak istiyorum daha alamadim belki daha düzenli durur.
Allahım ne güzel bir dip köşe temizlik motivasyonudur buuuugörümcesi gelecekmiş gibi duvara bos bakiyom
Başladık ya işte giysilerdenodalardan arınmayı ne zaman yapıcaz ☻
İki koca poşet ayırdımSelam hanımlar ❤❤
Bugun neler yaptım
Kahvaltı hazırladım yedik
Topladım makinaya didim
Tezgah ve Ocağı sildim
Bütün evi topladım
Yatakları topladım
Oğlanı yikadim
Emzirip uyuttum
Bütün eve süpürge çektim
Bütün odaları mopla sildim
Çamaşır makinasını açtım
Wc yi çamaşır suyuyla yikadim
Banyoyu ve lavabosunu ovalyip yikadim
Koltuk yüzlerini yikadim orttum
Nego iki tişört bi gömlek ve badi attım. Atmaya kiyamayanlardanim ama yine de evde fazlalik istemiyorum eski ve giyilmiyordu.
Dostum sen neden gaza gelen loranın gazını kaçırıp duruyorsun ya huSakin ol sen o kadar da aktif lora değilsin.
Bugün kıyafet ayıklama ödevi verdim ya benatilacak cok bisey yok. kücüklük kiyafetler cok eskiler. baza alti düzenlenmesi lazim. öff kisaca düzen yok
Kıyafet için normal hurç da olur, şöyle orta boy grup grup ayırıyorum ben kıyafetleri iyi oluyor.bide benim fazla yorganim falan yok hepsi ıvır zıvır hep kiyafet. sandik hurctan almak istiyorum daha alamadim belki daha düzenli durur.
Bugün kıyafet ayıklama ödevi verdim ya ben
o zaman sorular geliyor. kiyaftleri otutturamadim. neye göre ayiriyosun kocamin kisliklar ayri benimkiler le cocuklarin ki ayni yerde. tek tek mi hurclayim. birde giyilmeyenleri atarken ne diyosunuz ben atamiyorum lazim olur diyeKıyafet için normal hurç da olur, şöyle orta boy grup grup ayırıyorum ben kıyafetleri iyi oluyor.
Şimdi böyle havlu hurcundan biraz daha büyük hurçlar aldırdım. Mesela eşimin kazaklar birinde, elbiselerim ayrı, işte eşofmanlar ayrı gibi. İçlerine de sabun koyuyorum. Ya bir şey lazım olsa hangi hurçtaydı diye hepsini dökmek zorunda kalmıyorsun.
o zaman sorular geliyor. kiyaftleri otutturamadim. neye göre ayiriyosun kocamin kisliklar ayri benimkiler le cocuklarin ki ayni yerde. tek tek mi hurclayim. birde giyilmeyenleri atarken ne diyosunuz ben atamiyorum lazim olur diye
İşte düzenleyici olursa gelmez gözüne öyle. Bir kere o düzeni oturtursan sonra rahat edersin.yani nasil yapsam da gözüm de hep daginik ve karisik geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?