- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.110
- 598
- 33
Şimdi böyle havlu hurcundan biraz daha büyük hurçlar aldırdım. Mesela eşimin kazaklar birinde, elbiselerim ayrı, işte eşofmanlar ayrı gibi. İçlerine de sabun koyuyorum. Ya bir şey lazım olsa hangi hurçtaydı diye hepsini dökmek zorunda kalmıyorsun.
Çocukların ki kendi dolabında zaten onların kışlıkları dolabın bir gözüne kaldırıyorum, sonra yazlıkları oraya geçiriyorum.
Mesela büyüğün kıyafetleri de pantolonlar ayrı, tişörtler, gömlekler ayrı olarak kaldırıyorum küçüğe. Birde yaş grubuna göre katkayıp kaldırıyorum, küçüğe çıkarırken kolay oluyor hepsini dökmemiş oluyorum.
Küçüğün artık olmayan sağlam olanları veriyorum ihtiyacı olana, giyilmeyecek hale gelmiş olanları atıyorum.
yaa cok iyi anlattin hemen alicam o hurclardan baslayimİşte düzenleyici olursa gelmez gözüne öyle. Bir kere o düzeni oturtursan sonra rahat edersin.
Ha büyüğün olmayan ayakkabılarını da plastik bir sebze kasasına koyuyorum kaldırıyorum, kapalı balkon vs varsa oraya koyarsın. Küçüğünkileri veriyorum zaten.
Senden deyaa cok iyi anlattin hemen alicam o hurclardan baslayimAllah razi olsun Negom
ayyy coktan süpürmüşsündür simdi. ben sofra toplayim mutfakta islerim cok dolap yerlesicek.
Toz aldım süpürdümayyy coktan süpürmüşsündür simdi. ben sofra toplayim mutfakta islerim cok dolap yerlesicek.
Ayy harkasın vallaNerdesin Öpücem
Valla sayende evi süpürdüm.
Bu akşam yemek sonrası atıştırmadım.
Yarım sepetimi ördüm bitirdim.
2 makine çamaşır yıkayıp kuruttum.
Valla bazen ittirilmeye ihtiyaç duyuyorum demekki
Çok teşekkür ederim.
Hah işte ben onu etmedimHatta şimdi sadece nohut kalmış yeniden buğday fasulye haşlamaya erindim yapmadım aşurebuzlukta olsa hemen yapardım.
Ben buğdayı haşladıktan sonra yıkayıp suyunu süzüyorum o yapış yapış halini sevmiyorum
Sofra bezlerini topladım katladım yerleştirdimYatakları topladım
Yastık kılıfını değiştirdim
Kahvaltıdan sonra bulaşık makinesini boşalttım
Mutfağı topladım makinayı doldurdum
Sofra bezlerini çırptım makinaya attım
Eşimle 1 kilo kadayıf yaptık
Ocağı sildim
Ocağın arkasındaki fayansları sildim
Sofra bezlerini astım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Dünden katladıklarımı yerleştirdim
Çöpleri çıkardım
Ay ne çok mutlu olurum zaten tam bana göre burası bende az ruh hastası sayılırım
Hoş geldin:) robot benden güzel yapıyo inanki şikayette etmiyor yaparkenAy ne çok mutlu olurum zaten tam bana göre burası bende az ruh hastası sayılırımhamile olunca yetişemiyorum haftalık abla geliyor ama robot bakıyorum şimdi günlük işimi benim gibi yapamasa da idare eder
Ay ne çok mutlu olurum zaten tam bana göre burası bende az ruh hastası sayılırımhamile olunca yetişemiyorum haftalık abla geliyor ama robot bakıyorum şimdi günlük işimi benim gibi yapamasa da idare eder
Hiç kalkmadım ben yemek yedik zehirlendik en çok beni çarptı gece serum yedim daha iyiyim ama kafam kalkmadan yattım o kdr yattım ki eski yazışmalara gittim sen düşünBi mıhtar hasta oldum ben sanırım hiç tadım yok bütün gün leyla gibiydim zaten
Bende dündn bekliyorum ha geldi ha gelcek tuhaf baş ağrısı var ara ara anlamadım bendeBi mıhtar hasta oldum ben sanırım hiç tadım yok bütün gün leyla gibiydim zaten
Ay sizde var mı hangisi ben biraz araştırdım ama v3 alacağım herhalde fiyat göre yorumları iyi duruyorHoş geldin:) robot benden güzel yapıyo inanki şikayette etmiyor yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?