Düzenli Evimiz & Hayatımız

yaa cok iyi anlattin hemen alicam o hurclardan baslayim Allah razi olsun Negom

Ayy harkasın valla orucu naptın.
Ben yapamadım ya akşam kızın dişi çıktı yerine tak diye yıktı ortalığı. Oğluma da tel takıldı o da çok ağrım var diye ağladı baya bütün gece uyumadım mecburen yedim gece

Bugün
Bazanın altını boşalttım süpürdüm sildim oradan birkaç parça atılacak çıkardım
Dolap çekmecelerini düzenledim giymediğim tişört ce pijamaları ayırdım
Komidin çekmecelerini düzenledim
Yatak başlığını sildim
Mutfağı süpürdüm
2 makine çamaşır attım astım
Nevresim değiştirdim
Yemekten sonra oğlanı dışarı çıkardım

Uyuyunca ders çalışacaktım ama hiç halim kalmadı

Evi topladım
1sepet çamaşır katladım
Süpürdüm
Toz aldım
Kiler dolabını silip düzenledim
Banyo wc temizledim
Banyo dolabını silip düzenledim
Balkonu süpürüp sildim
Sonra yattım uyudum oğlanla
Sonra da gezme daha yeni geldik eve

Epey minimalistim sanırım hiç hurçlarda kıyafetimiz yok. Gardolabın bir gözü yazlık bir gözü kışlık. Geçen tüm bazaları düzenlemiştim. Yarın ufaklığıb kıyafetlerini döküp bakayım kışa ne lazım,küçülen atılcak varsa ayırayım.

Sofra bezlerini topladım katladım yerleştirdim
Yeni çamaşırları astım
Hazır halılar da yokken bütün evi süpürüp sildim
Kilimleri çırpıp tekrar serdim
Mutfağın halısını serdim
Yemekten sonra bulaşık makinesini doldurdum
Toz aldım
Ödev olarak da oğlumun dolabını boşaltıp düzenledim bikaç parça atılacak bikaç parça da verilecek ayırdım

S Sarikuzum dilersen gelebilirsin buraya eski sohbet ortamını aramazsın :)
Çok güzel arkadaşlarımız var burda.
Ay ne çok mutlu olurum zaten tam bana göre burası bende az ruh hastası sayılırım hamile olunca yetişemiyorum haftalık abla geliyor ama robot bakıyorum şimdi günlük işimi benim gibi yapamasa da idare eder

Ay ne çok mutlu olurum zaten tam bana göre burası bende az ruh hastası sayılırım hamile olunca yetişemiyorum haftalık abla geliyor ama robot bakıyorum şimdi günlük işimi benim gibi yapamasa da idare eder
Hoş geldin:) robot benden güzel yapıyo inanki şikayette etmiyor yaparken

Ruh hastasımı yok daha neler o kadar değilsindir ya :) gebe gebe zorlanmadan yaparsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…