Haha ben derz fırçalıyorum ellerimle sen ne diyorsunFarketmeden çalışkan öğrenci getirmişim
Hiç kalkmadım ben yemek yedik zehirlendik en çok beni çarptı gece serum yedim daha iyiyim ama kafam kalkmadan yattım o kdr yattım ki eski yazışmalara gittim sen düşün
Uff en sevdiğimiz daha neler neler yapıyoruz burdaHaha ben derz fırçalıyorum ellerimle sen ne diyorsun
Ay evet ya goygoy dibine vuruyordukEski mesajlara yine gider buluruzda sohbet vardı ya ana sayfada o kayboldu gitti işte
xiaomi vacuum mop essential bu model bendeki. İndirimdeyken 1500e aldım baya memnunum. Ama fiyata göre işte haritlama vs özelliği yok,temizlemesi gayet iyi.Ay sizde var mı hangisi ben biraz araştırdım ama v3 alacağım herhalde fiyat göre yorumları iyi duruyor
Ay evet ya goygoy dibine vuruyorduk
Hadi ya benim bir süre içim gidecek artıkUff en sevdiğimiz daha neler neler yapıyoruz burda
Hımm nasılsa aynı marka iyidirxiaomi vacuum mop essential bu model bendeki. İndirimdeyken 1500e aldım baya memnunum. Ama fiyata göre işte haritlama vs özelliği yok,temizlemesi gayet iyi.
Çocukların hasta olduğu bi evde annenin sağlam kaldığı görülmemiştir zaten bonusumBi mıhtar hasta oldum ben sanırım hiç tadım yok bütün gün leyla gibiydim zaten
Tedaviyle olduysa o süreçlerde de dikkat ediliyo tabi. Olsun hiç önemli değil bak ne güzel olmuş sağ salim doğsun inşallah her şey olurHadi ya benim bir süre içim gidecek artıken çok bir kerede sabahtan başlayıp dip köşe evi bitirip duşa girdikten sonra kahve keyfini özledim
Birde sıra sıra övüne övüne neler yaptık yazıyoruz maratona koşanlarmı dersin çok eğlenceli burası :)Hadi ya benim bir süre içim gidecek artıken çok bir kerede sabahtan başlayıp dip köşe evi bitirip duşa girdikten sonra kahve keyfini özledim
De ki "tam gelicem bildirim geliyor"Hayırlı huzurlu geceler kızlar❤Koca seslenip duruyor kaçayım ufaktn.
Zehirlenme kısmını atlamışım çok geçmiş olsunHiç kalkmadım ben yemek yedik zehirlendik en çok beni çarptı gece serum yedim daha iyiyim ama kafam kalkmadan yattım o kdr yattım ki eski yazışmalara gittim sen düşün
Sorma haşlayacak beni oğlan onda uyutmuyorDe ki "tam gelicem bildirim geliyor"
Biz burda yenileri severizHaha ben derz fırçalıyorum ellerimle sen ne diyorsun
Git git beyin beklerSorma haşlayacak beni oğlan onda uyutmuyorbende bu sessiz ortamı çok arıyorum gündüz.. blkon serin sessizlik mis hepsi yattı hiç yatasım yok napayım
Dedi ve gitti
Bende şimdi topladım çalıştırdım makineyi.İyi geceler kızlar
Mutfağı toplayıp öyle yatayım
Merhaba hoş buldumBiz burda yenileri severizhoşgeldin
Buarada mavi su diye bişey satılıyormuş internette, derz aralarını beyazlatmak için. Belki denemişsindir bi sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?