Shaggy halı görünce tuhaf oluyor benim içim biliyor musunshaggy'leri süpürmek bir dert ağır olduklarından silkelemek bir dert (1. kattayım, altta kimse yok)
En sonunda bıktım. İlk annemde gördüm bunları, beğendim, dedim ben de alıcam. sonra babam bana hediye almış olduCanım Babam
Çocuk Odası ve Küçük Odada, makinede yıkanan pamuklu alize kilim var.
Büyük balkonda üzerinde yol, park, havuz vs olan kaydırmaz bi çocuk halısı var, kızım üzerinde oynuyor diye onu kullanıyoruz.
Yatak odamda küçük boy makine halısı var, naylon değil ama yün de değil. onu değiştirmeyi planlamıyorum şu an.
ayrıca yazın cam kapı açık diye mutfakta yeni aldığım halıyı kullanmıyorum, minik bi pamuklu kilim var lavabo önünde o kadar. kışın yenisini sererim.
O zaman vardı ne bileyim bu isimde biri var yazmıştınasıl ya başka nego çıkmıyoduki alla alla şu an bi sensin çok iyi
Maşallah ikisinedeÖtreyi geçti bugün küçük 1 ayda belki daha fazla anca geldik.
Büyükte bakara suresinin başı var ya orayı okuyor şimdi. Çok şükür okuttum.
Kurana geçme töreni yapıcam ona sözüm var yapmak zorundayım
Sen neden aldın meselaBende de biri daha çıkıyor oturup konuşmak isterim neden aldı bu adı acaba belki banada ışık olur
Öyle ama, içine giren kayboluyorShaggy halı görünce tuhaf oluyor benim içim biliyor musundibinde ne olduğunu görmediğim deniz gibi su gibi ürperiyorum
Bana kalsa hiç halı olmasın sevmiyorum
Benim mutfak kocaman ayrı oturma alanı var iki tane 5 metrekare halı sığar diyeyim sen anla
Şu derinlik hangi edebi eserde vardibinde ne olduğunu görmediğim deniz gibi su gibi ürperiyorum
Sen neden aldın mesela
Ah eşim bıraksaaa, duvardan duvara halı yaptır desem bayram ederÖyle ama, içine giren kayboluyor
Maşallah, ne koysan az gelir o zaman sana :)
bırak boş kalsın, sil geç
Acıktım hala oturuyorum. Aklım kitabımda bugün bitirmem lazım.
Okullar açılana kadar ne okusam kâr sonrası elalar laleler el ele benim sebebim olacak
Bu ara Sabahattin Ali okuduğum belli oldu tühŞu derinlik hangi edebi eserde var
Ben yunusu izlerken az daha uçuyodumBu ara Sabahattin Ali okuduğum belli oldu tüh
Senin de birinci sınıftı doğru yaBizimde mi 6 eylülmüş 1 hafta önce değil mi 1.sınıflara
Sabahattin Ali diyince, ben de bugün bitirdim bi kitabını.Bu ara Sabahattin Ali okuduğum belli oldu tüh
Senin de birinci sınıftı doğru ya
1 eylül de bizimkiler gardaşım
Ayyy benimki de 1. sınıfSenin de birinci sınıftı doğru ya
1 eylül de bizimkiler gardaşım
Hangi kitabı? Eski kelime seviyorum benSabahattin Ali diyince, ben de bugün bitirdim bi kitabını.
Çok eski kelime olduğu için zor okudum, sıkıldım ama bitirdim.
Ben Kürk Mantolu Madonna'yı okumamıştım. merak ediyordum. onu bitirdim.Hangi kitabı? Eski kelime seviyorum ben
Puslu Kıtalar Atlasını hiç sevmezsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?