Ayyy benimki de 1. sınıf
Şurda 10 günümüz kalmış okuma bayramına sağ salim tertemiz hastalıksız gelelim inşallah o güne.
Artık bol bol yazarız halimizi ahvalimiziAyyy benimki de 1. sınıf
Artık bol bol yazarız halimizi ahvalimizi
Büyük de ortaokula başlıyor çifte cümbüş var bana
Onu bende beğenmedim açıkcasıBen Kürk Mantolu Madonna'yı okumamıştım. merak ediyordum. onu bitirdim.
Bende 1 tane olduğu için işkenceyi tek doz alacağım. Çok şükürArtık bol bol yazarız halimizi ahvalimizi
Büyük de ortaokula başlıyor çifte cümbüş var bana
Yok ya o 6 eylüldeAa oda 1 eylül olmalı dimi
Evdeki bekleyenlerden bir tane seçeceğim ben de, bakalım hangisine denk gelecek ruh halimOnu bende beğenmedim açıkcasıabartıldığı kadar yok.
Kuyucaklı Yusufu okuyorum şimdi
Senin ilk ama dimi, biz tecrübeliyiz azcıkBende 1 tane olduğu için işkenceyi tek doz alacağım. Çok şükür
İlk ve ela lale kısmının son olmasını dileyerek başlamak istiyorum eğitim öğretim yılınaSenin ilk ama dimi, biz tecrübeliyiz azcık
Neyseki el yazısı yoktuHamdolsun benim ela lalede 3. Bu seneilk çocuk el yazısı öğrendi bide
Talat vardı birde o da unutulmazİlk ve ela lale kısmının son olmasını dileyerek başlamak istiyorum eğitim öğretim yılına
İlk ve ela lale kısmının son olmasını dileyerek başlamak istiyorum eğitim öğretim yılına
kim var kim yok öğrenicez bu yılTalat vardı birde o da unutulmaz
Öğretmen kuraları cuma çekilcekmiş okulumuzda. Hayırlı ve iyi bir öğretmene denk gelmek umuduyla.Önce ela sonra lale sonra bide onları elele tutuşturduk mu gerisi geliyo inşallah
Amiin hepimizinkine. Öğretmen çok çok önemli.Öğretmen kuraları cuma çekilcekmiş okulumuzda. Hayırlı ve iyi bir öğretmene denk gelmek umuduyla.
kim var kim yok öğrenicez bu yıl
Amiiin hepimize inşAmiin hepimizinkine. Öğretmen çok çok önemli.
Üç harfli kelimeleri öğrendiklerinde çok büyük aydınlanma yaşıyorlarbok yazabilmek bunu yazıp deli gibi gülmek hepsinin hakkı
Benim oğlan yapmamıştı ula bunuÜç harfli kelimeleri öğrendiklerinde çok büyük aydınlanma yaşıyorlarbok yazabilmek bunu yazıp deli gibi gülmek hepsinin hakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?