Haftaya bir sürü şey çıkartıcam evdenSeninnnn her şeye gücün yeter sefffgin de var aslan nego kalk
Geçmiş olsun canımGünaydın Kızlar evvelki gün gece ve dün sabah kızım kustu öğleden sonra kusması durdu dün gece de ben iki kere kustum midem bulanıyor halsizim kızım da öyle o da halsiz uyuyor hala korkuyorum yine hastanelik olacağız diye
Geçmedi mi hâlâBugün tam hesteyim teyo
Tek standartım leke görünmemesi ve makinada yıkanabilmesiKızlarcım bana mutfak halısı önerir misiniz:)
Marka model kalınlık vs hepsi
Nego tek o ile haziran 2010 dan beriSeninnnn her şeye gücün yeter sefffgin de var aslan nego kalk
Bilmiyorum canım valla şaştım kaldım aynı şeylerden eşim de biz de yiyip içiyoruz ikidir biz hastalanıyoruz maşallah diyeyim ona bir şey olmuyorAnnem, ablam da arıtma kullanıyor. Arıtma engel olmaz ki ya çok ilginç. Başka bir şey dokunuyor olmasın
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım
kardesin yesin seniAktif Lora lore kardeşim?
Nerelerdeydin bugün girmedinkardesin yesin senilokumum nasil oldun ?
Evet canım sürekli kullanmalık bişi istiyorum ben eşya değişikliği pek sevmiyorum:)Levaiz ben normal bi halı aldım kışın onu sericem ama yıkananlardan bi tane almak istiyorum birillantın güzel dediler trendyola baktım çok fazla seçenek ölçü var.
Bambu halılar çok güzel ama biraz fiyatlılar yıkanma durumunu bilmiyorum.
Yaz kış kullanacağın bişey mi istiyosun?
Annemler geldi yogundum birazNerelerdeydin bugün girmedin
Gözün aydın canım. Evet geçerli bi neden benceAnnemler geldi yogundum birazyarin çok pis dalmam lazim ev iyice halaya kalkti
neden anneye mi sen de ?Gözün aydın canım. Evet geçerli bi neden bence
Yarın da ben evde değilim
Başınız sağolsunMerhaba arkadaşlar epeydir giremedim buraya. Önce hastaydım sonra da bir yakınımızı kaybettik derken içimden girmek gelmedi.
Teşekkür ederim sağol unBaşınız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?