- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ailem gelmişti yaşadığım yere. Eşim evde yokken eşimin arabasını babam kullandı, eşim arabasına acayip düşkündür. Garajdan çıkarken yan tarafını çarpmış babam 10 kuruş büyüklüğünde boya gitmiş, hafif de içe girme olmuş belli belirsiz. Eşim acayip söylendi görünce. Tepkim ne olmalı sizce.
O kadar düşkün ki arabasına. Kayınbabam bile sıfır araba aldın hasta olacaksın sen bu gidişle. Satın da kurtulun diyor. Bıktırdı hepimizi. Birşey diyince De kolay kazanmadım kidiyor. Bu gidişle arabayı alıp yakıcam o olacamgider arabanin kapıları açar duvara sürüp kırardım herhalde ben. kesinlikle o kadar basit bisey için söylenen adama susmam.
O kadar düşkün ki arabasına. Kayınbabam bile sıfır araba aldın hasta olacaksın sen bu gidişle. Satın da kurtulun diyor. Bıktırdı hepimizi. Birşey diyince De kolay kazanmadım kidiyor. Bu gidişle arabayı alıp yakıcam o olacam
Benim de en çok korktuğum şey bu. Bu kadar korunurken beterinin başına gelmesi. Çok iyi bir eş, iyi bir babadır ama bu araba düşkünlüğü bıktırdıAllah yardımcın olsun canım. benim sabredebilecegim bisey değil. hele dunya malı hele kasit falan da yok ortada.
inşallah malıyla sinanmaz eşin
Temizliği zor olurdu canım en iyisini yapmışsın
Başınız sağolsunMerhaba arkadaşlar epeydir giremedim buraya. Önce hastaydım sonra da bir yakınımızı kaybettik derken içimden girmek gelmedi.
Can sıkıcı bir durum. Sert tepki verirdim bende sanırım eşim böyle davransa. Bazı insanlar arabaya aşırı düşkün oluyor tuhaf bir şekilde.Ailem gelmişti yaşadığım yere. Eşim evde yokken eşimin arabasını babam kullandı, eşim arabasına acayip düşkündür. Garajdan çıkarken yan tarafını çarpmış babam 10 kuruş büyüklüğünde boya gitmiş, hafif de içe girme olmuş belli belirsiz. Eşim acayip söylendi görünce. Tepkim ne olmalı sizce.
Zevkle gelirim davete
Maddi şeyler için bana söylense üzülmem de babama söylenirse çok üzülürdüm umarım baban olayı bu kadar büyüttüğünü bilmiyordurAilem gelmişti yaşadığım yere. Eşim evde yokken eşimin arabasını babam kullandı, eşim arabasına acayip düşkündür. Garajdan çıkarken yan tarafını çarpmış babam 10 kuruş büyüklüğünde boya gitmiş, hafif de içe girme olmuş belli belirsiz. Eşim acayip söylendi görünce. Tepkim ne olmalı sizce.
Babama yansıtmaz eminim. Düşkünlüğünü babam da biliyor ama.Maddi şeyler için bana söylense üzülmem de babama söylenirse çok üzülürdüm umarım baban olayı bu kadar büyüttüğünü bilmiyordur
Merhaba arkadaşlar epeydir giremedim buraya. Önce hastaydım sonra da bir yakınımızı kaybettik derken içimden girmek gelmedi.
Çokmuş ya nerdeyse bir yıl var.Giremiyorum 18 Haziran’da doluyor sürem :))
Hadi hayırlı olsun.Az kalmış senin de şükür zaten okul açılıyor ben çalışabilir raporu aldım 17 eylüle kadar gideceğim okula
Amin inşallah canım geçen senin sulu aşure mevzuna güldüm benim aşure de sulu olmuştu sanki
3 hafta gideceğim zaten canım Allah bi mani keder vermezse yani onun için de zorlamazlar inşallah bakalım zorlarlarsa da üç hafta için 2 kere test veririm yapacak bir şey yok doğumdan sonra aşı olmak niyetim bakalımHadi hayırlı olsun.
Aşı olmayan öğretmene haftada iki kez PCR zorunluğu var onu ne yapacaksın her hafta iki kez test mı yaptıracaksin?
Müdür ne dedi bu konuda?
Az kaldı doğuma hadi bakalımsağlıkla gelsin kuzucuk
Nasılsınız ailecek?
Yaa oğlum da geçen iki kez iki gün kustu geçti.3 hafta gideceğim zaten canım Allah bi mani keder vermezse yani onun için de zorlamazlar inşallah bakalım zorlarlarsa da üç hafta için 2 kere test veririm yapacak bir şey yok doğumdan sonra aşı olmak niyetim bakalım
kızımla ben yine kustuk ama durdu gibi inşallah böylece geçer halsiziz biraz
Sen nasılsın ?
Baya temizlik yapılmışbugün neler yaptım:)
Sabah 3 parça ütü yaptım.
oğlanı kreşe bıraktım.
eve geldim bulaşık varmış elde onları yıkadım.
yemek yaptım.
kahvalti takımının kullanmadığım parçalarını attım sütlük falan.
dar bardaklar vardı kullanamadığım onları attım.
bi kaç parça daha eşya attım
kitap okudum elindekini bitirdim yenisine başladım.
Geçmiş olsun3 hafta gideceğim zaten canım Allah bi mani keder vermezse yani onun için de zorlamazlar inşallah bakalım zorlarlarsa da üç hafta için 2 kere test veririm yapacak bir şey yok doğumdan sonra aşı olmak niyetim bakalım
kızımla ben yine kustuk ama durdu gibi inşallah böylece geçer halsiziz biraz
Sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?