Yok be şaka yaptım bendesonuçta şişman değil balık etliyim
Günaydın musluk storları nasıl ve nerde yıkıyorsun?Bugün tembellik ettim çok yorulmuşum iyi geldi. Yorgunluktan buraya bile detaylı yazamadım yaptıklarımı. Bi storlar kaldı yıkanacak ama nasıl gözümde büyüyor
Gardaşlık bunu gerektirir
Günaydın. Banyo da yıkıyorum lifle. Geçen video gördüm kadın mutfak tezgahında yıkadı ama ne bileyim tuhaf geldi oGünaydın musluk storları nasıl ve nerde yıkıyorsun?
Nasıl ya o koca storu tezgaha nasıl sığdırmışGardaşlık bunu gerektirir
Günaydın. Banyo da yıkıyorum lifle. Geçen video gördüm kadın mutfak tezgahında yıkadı ama ne bileyim tuhaf geldi o
Benim tezgaha sığarda ne bileyim tuhaf geldi. Bir de çıkarmadan silenler var sonuna kadar açıyor siliyor. Bak tezgah videosunu attımNasıl ya o koca storu tezgaha nasıl sığdırmışbanyoda storların sığacağı kadar alanım yok ya da hiç kendim yıkamadığım için sığdırabilir miyim bilmiyorum desem daha doğru olur
Benim tezgaha sığarda ne bileyim tuhaf geldi. Bir de çıkarmadan silenler var sonuna kadar açıyor siliyor. Bak tezgah videosunu attım
Ben bunun kokusunu çok seviyorum. Ama bakımını beceremiyorrum hep kuruyor.
Ben de saksı gibi oturdum desem yalan olur. Yattım, yuvarladındım. Yattım.. :)Günaydın kızlar
Ben dün yine saksı gibi oturdum hicbi sey yapamadim.
Simdiye kadar yaptiklarim;
Sabah lavaboları cifledim
Bulasik makinesini yerlestirdim
Mutfagi topladim çayı demledim
Tavuğu aksam yemeği icin sosladim dolaba attim (menüde tavuk şiş, pilav, salata, ayran var)
Yapacaklarim;
Toz almak
Evi süpürtmek
Biberleri buzluga atmak (hala atmadim)
Patlıcan közleyip buzluğa atmak
Yemek yapmak
Bi iki parca da olsa ütü yapmak
Simdilik bu kadar çünkü gunun bi kisminda disarda olcam anca yetisir.
Millet üşenmiyo böyle cicili bicili şeyler kullanıyo. Ben ahmet mehmet götürüyorum pikniğe. :)
Bende öyle yapardımDeğişik hepsini açıp öyle yıkanıyor demek ben olsam en uçtan aça aça yıkardım
Aşağıya ıslak ıslak nasıl inicek toplamak daha mantıklı değil mi yavrılarBende öyle yapardım
Tecrübe etmiş olsaydım bi kez olsun belki ben de mantıklı olanı bulurdumAşağıya ıslak ıslak nasıl inicek toplamak daha mantıklı değil mi yavrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?