- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Hayırlı pazarlar canımlarHayırlı pazarlar
Eki Görüntüle 2904720
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
Incredible incredible
I ipek2890
@zambak86
LuckyMom
Halı yıkayan yerler de yıkıyor paraylaDeğişik hepsini açıp öyle yıkanıyor demek ben olsam en uçtan aça aça yıkardım
Hep öyle yaptım da evde nasıl yıkarım merak ettim aslında çok merak da ey değilHalı yıkayan yerler de yıkıyor parayla
Tembel teyo yoldan çıkartıyorHep öyle yaptım da evde nasıl yıkarım merak ettim aslında çok merak da ey değilvereyim yıkamaya gitsin aman
Bitmiyor aklımda çok şey var da ne o kadar enerjim var ne kavanozumKışlık hazırlıkla uğraşıyorum
Bende kavanoz çok tüm sene biriktirdim, etikelerini temizledim cillop gibiBitmiyor aklımda çok şey var da ne o kadar enerjim var ne kavanozum
Haha bazen öyle oluyo insanin eli ayagi kesiliyo sankiBen de saksı gibi oturdum desem yalan olur. Yattım, yuvarladındım. Yattım.. :)
Sabah iyi iş çıkarmışsın.
Kahvaltıyı topladım. Bulaşıkları yerleştirip evi süpürücem bende. Çayımı içeyim de işlere başlayayım.
Ben birikimimin yarısını kayınvalideme verdim geçen yıl. bende 40 tane anca vardır bu yıl kavanoza meyve suyu veya komposto yapmak istiyordum da yetmez kavanozum zannedersemBende kavanoz çok tüm sene biriktirdim, etikelerini temizledim cillop gibi
Ay ben de kurutacaktım ince kabuklu biber yoktu pazarda alamadım iyi ki de yokmuş o gün bugündür her gün yağmur yağıyor çürürdü herhalde yineBen kışlık olarak iki kavanoz kırmızı biber yapıp biraz da dolmalık astim kuruması için sadece
Millet ben oluyorumMillet üşenmiyo böyle cicili bicili şeyler kullanıyo. Ben ahmet mehmet götürüyorum pikniğe. :)
Misafirlerin duruyor muHayırlı pazarlar canımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?