Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hadi İnşallah

En çok hangisini beğendin.
Komedi seviyorum ben.
Come play korku gerilimdi, ı ıh basit geldi bana.
Çernobil çok uzun ve sıkıcı geldi
İnsan sermayesi büyük umutla izledim aman bu muydu dedim
Yani hiç biri
Komedi olarak Türk filmi izlemişimdir en son, yabancı komedi izlemeyeli yıllar oldu
Gizem, gerilim, polisiye seviyorum genelde

Ben kışlık olarak iki kavanoz kırmızı biber yapıp biraz da dolmalık astim kuruması için sadece
Kışın çok büyük rahatlık oluyor, yaparken zahmetli ama. Ben parça parça yapıyorum artık toptan yapıp kendimi yormuyorum.

Kaça yıkıyorlar acaba. Halının metre karesi 8 olmuş burda şok oldum. Evveli sene 4 TL den vermiştim
Ben geçen 3 liradan verdim yeni acilmis diye indirim varmış burda genelde 5 lira yıkama bir hali eksik verdim onu fa verseydim 56 falan tutacakti

Ben onları izlersem çok etkisinde kalıyorum diye izlemiyorum

Kaça yıkıyorlar acaba. Halının metre karesi 8 olmuş burda şok oldum. Evveli sene 4 TL den vermiştim
Biz halıyı 6 idi adam indirim yaptı 5.50 den yıkattık perdeleri uzun süre oldu yıkatmıyordum pahalı diye kışı geçirsek de gelecek yaz kayınvalidemlerin köye mi götürsem balkonu epey büyük
Anammmm

Acayip pahalı. Balkonun yok mu sara sara yıkarsın olmadı açıp katlayarak yıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…