En çok hangisini beğendin.Dün üç film izledim iki diziye başladım, dizinin birini yarım bıraktım sonra bakıcam.
Üç film de dişiğimin kovuğuna dolmaz ıhh beğenmedim
Çok değil pembik değil yaniSizin ev de cicili bicilidir kesin
Hadi İnşallaho kadar uykum var ki o kadar yani
Sabah kahvaltı hazırladım. bulaşık makinesini boşalttım tekrar doldurdum. sofrayı kaldırdım
eşim evdeydi zorla dışarı çıkardım
dışarıdaki işlerimizi de az çok halletmiş olduk.
eve geldik çamaşır attım makineye. yemek koydum ocağa.
evi süpürdüm ama salonu eşime bıraktım.
bu hafta yalnızım gibi görünüyo. akşam caylarina kahvelerine gelirim inşallah:)
Come play korku gerilimdi, ı ıh basit geldi bana.En çok hangisini beğendin.
Komedi seviyorum ben.
Kışın çok büyük rahatlık oluyor, yaparken zahmetli ama. Ben parça parça yapıyorum artık toptan yapıp kendimi yormuyorum.Ben kışlık olarak iki kavanoz kırmızı biber yapıp biraz da dolmalık astim kuruması için sadece
Kaça yıkıyorlar acaba. Halının metre karesi 8 olmuş burda şok oldum. Evveli sene 4 TL den vermiştimHep öyle yaptım da evde nasıl yıkarım merak ettim aslında çok merak da ey değilvereyim yıkamaya gitsin aman
Ben geçen 3 liradan verdim yeni acilmis diye indirim varmış burda genelde 5 lira yıkama bir hali eksik verdim onu fa verseydim 56 falan tutacaktiKaça yıkıyorlar acaba. Halının metre karesi 8 olmuş burda şok oldum. Evveli sene 4 TL den vermiştim
İyiymiş 8 halı verdim 175 TL cik tuttu.Ben geçen 3 liradan verdim yeni acilmis diye indirim varmış burda genelde 5 lira yıkama bir hali eksik verdim onu fa verseydim 56 falan tutacakti
Halıların büyük ozamanİyiymiş 8 halı verdim 175 TL cik tuttu.
Metre karesini 8 den yıkıyorlar dedim yaHalıların büyük ozamanben 3 tane 4 metre kare verdim digerleri küçüktü
Metre karesini 8 den yıkıyorlar dedim ya
Ben onları izlersem çok etkisinde kalıyorum diye izlemiyorumCome play korku gerilimdi, ı ıh basit geldi bana.
Çernobil çok uzun ve sıkıcı geldi
İnsan sermayesi büyük umutla izledim aman bu muydu dedim
Yani hiç biri
Komedi olarak Türk filmi izlemişimdir en son, yabancı komedi izlemeyeli yıllar oldu
Gizem, gerilim, polisiye seviyorum genelde
Biz halıyı 6 idi adam indirim yaptı 5.50 den yıkattık perdeleri uzun süre oldu yıkatmıyordum pahalı diyeKaça yıkıyorlar acaba. Halının metre karesi 8 olmuş burda şok oldum. Evveli sene 4 TL den vermiştim
AnammmmAz önce internetten baktım 35 TL yazmış bir yıkamacı kafayı yemiş bunlar valla. Bende var 10 tane stor 3 ü zebra 1 i çift mekanizmalı o kadar para verirsem bayılırım herhalde yada ömür boyu temizlik garantisi isterim
Güzel tercih. Sadelik huzur verir bana.Çok değil pembik değil yaniyatak ıdam da pembe var işte. Ama renk severim kullandığım dönemler oldu. Şimdi sade soft renkler seviyorum.
Krem ağırlıklı eşyalarım.
Keşke öyle olaydı ah ahMutfağın her bir yanini sarı bez sarmış kimyasal kokan hatunlar nasılsınız
Hadi İnşallah
Acayip pahalı. Balkonun yok mu sara sara yıkarsın olmadı açıp katlayarak yıkarsınBiz halıyı 6 idi adam indirim yaptı 5.50 den yıkattık perdeleri uzun süre oldu yıkatmıyordum pahalı diyekışı geçirsek de gelecek yaz kayınvalidemlerin köye mi götürsem balkonu epey büyük
Anammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?