Eveeet evi toplamadan uyumuyoruz değil mi hamarat hatunlar
Kitap okuyanlar en az 5 sayfa kitap okumayı da unutmasın
Evi topladım, şimdi kitabımı okuma vakti.
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
Ellerine sağlık10 dakka önce heryeri toparladîm çocukları yatırıyorum.şuan okuduğum kitap yok .evdekilerin hepsini okudum☺☺güzel bi kitap ayarlasam iyi olur
Allah muvaffak etsin canımSormaNego
Ben de derman kalmadı. Önceki bebiş uyutma girişimlerim sonuçsuz kaldığı için yenisini deniyorum.
Bu sefer başarırım inşallah
Fakir mi dikey olan, o çok ses çıkarıyor, o zaman bütçe müsaitse dyson harika bir markaDikey var 1 tane kayınvalidemde tavsiye üzerine aldık ama bir sesi var dersin dünyaları çekiyor ama elinle topla daha iyisizdeki hangi marka ? Yer kaplamasını istemiyorum o yüzden şarjlı el supurgesi bakiyorum
Ne güzel canım sevindimNegom
var ya harikasın sen eşimin sınav çok iyi geçmiş senin manevi ödevin diye ettim dua....
İşte bu samdan sahalara dönüyorkomutanım ev toplu :) yatarken bulaşık makinesi calistircam. yarın öyle bi temizlik yapcam ki Allahın izniyleburdan da yazarim inşallah
Kolay gelsin canımEvet toplayıp yatacağım inşaallah
Tamam canım iyi geceleroturma odası ile mutfağı toparladım bende az önce, şimdi oturdum bugün iş yerinde kitap okudum biraz şimdi hiç halim yok okumaya
Sen iyi olsa Bonus zamanla eski düzene dönersinNego ya canımsın etiket yapan ellerin dert görmesin ❤
Mutfağım toplu yatak odasıda toplu gibi.
Kızlarım odası ve salona bakmam lazım.
Gündüz ayakta kaldım biraz mutfakta şu an dinleniyorum ayaklarım ağrımış.
2 haftadır bişey yapamıyorum akşamdan mutfak kalıyo ev süpürülmüyo birikmişlik var.
Daha iyiyim yavaş yavaş yapıcam inş.
Mutfağın tezgahını tezgah arası taşı baharatlık ıvır zıvır temizledim.
Yemek yaptım.
Nar ayıkladım bi daha sildim taşları
2 sepet çamaşır katladım.
15 parça ütü yaptım ütü yaparkende ilk yardım derslerinden dinledim tazelemek için.
Şimdi bi çay aldım oturdum sürücü eğitim kitabımı okuyim biraz testleri var onları çöziyim.
Yarın dünyanın işi var.
Tamam canım bekliyorum artıkEv toplu, özellikle mutfak temiz smdi yatıyorum bi kac gundur netim yoktu evde günlük islerimi yaptmm ama ödevler kaldi maalesefyarından itibaren kaldığım yerden devam insallah❤ buarada yazlık kışlık ayırmıştım ben, zaten bizim fazla giysimiz yok,çocukların çok fazlaydı onlarida baya önce düzenledim:)
Ellerine sağlık canımNegocum ev toplu, makineyi sadece dis olarak hallettim. Yikanmasi gereken camasirlarim vardi cunku. Hala bir posta kaldi. Kisliklari cikarttim malum. Yikanmasi lazim. Son postayi yarin sabah okula gitmeden atacagim. Donunce de asarim artik.makinenin icini yarin temizleyecegim artikin. Duami ettim. Kitap okumaya halim yok, gozlerim yarim yamalak aciliyor. Bu kiz beni yordu baya. Hala da uyumadi. Dis donemlerinden yildim artik. Gozlerim kapaniyor. Babasina satip uyuyacagim
Sen iyi olsa Bonus zamanla eski düzene dönersinbir sürü şey yapmışsın zaten.
Nar ayıklarken bir poşetin içine oturt derin kase kap neyse, onun içinde ayıkla, hiç bir yere sıçramaz
Tamam canım bekliyorum artık
Ellerine sağlık canım, çok kolay gelsin şimdiden
Aynen canım lekesi çıkmıyor, poşet büyük kolaylık oluyor.Ayıkladığım derin kabı lavabonun içine koyuyodum aslında akşam niye koymadıysam.
Bi dahakine poşetle yapayım o daha iyi.
Halıya falan gelmesinde taşı siliyosun geçiyor.
Çekmecelerim halay çekiyor resmen6 Kasım Ödevi
Buzdolabı silmek, düzenlemek
Eşarp kullananlar eşarp çekmecesi vs düzenlemek, kullanmayanlar herhangi bir çekmece düzenlemek
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
KızSaat 7 den 9 a kadar yaptıklarım
Çocuklara kahvaltı için sandviç yaptım
Beslenme çantası hazırladım
Yatakları düzelttim
Evi süpürdüm
Wc temizledim
Banyo lavabosu ovdum, havlusunu değiştirdim
Makinaya çamaşır attım
Kahvaltı sofrasını topladım
Eşimin kıyafetleri ortadan kaldırdım
Şimdi kahvaltı yapıcam
Bugün dışarda işim var biraz
6 Kasım Ödevi
Eşarp kullananlar eşarp çekmecesi vs düzenlemek, kullanmayanlar herhangi bir çekmece düzenlemek
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
Bende iki tane var sende
Rica ederim canımbuzdolabı iç dış temizlemeyeli oldu baya, güzel oldu bu ödev teşekkürler Nego
Ne bilim bacım. Bende de iki tane var ama O dediklerini ancak akşama bitiririm.Bende iki tane var sende
Benimde eşarp çekmeceleri dağıldı, elden çıkaracaklarım da var
Cancağızım senin şimdi eline ayağına dolanan bebeğin var çok normalNe bilim bacım. Bende de iki tane var ama O dediklerini ancak akşama bitiririm.
Elden ele fark varsa demek
Hangi yöntemi deniyorsun canımSormaNego
Ben de derman kalmadı. Önceki bebiş uyutma girişimlerim sonuçsuz kaldığı için yenisini deniyorum.
Bu sefer başarırım inşallah
Belliydi canım netinin olmadığıEv toplu, özellikle mutfak temiz smdi yatıyorum bi kac gundur netim yoktu evde günlük islerimi yaptmm ama ödevler kaldi maalesefyarından itibaren kaldığım yerden devam insallah❤ buarada yazlık kışlık ayırmıştım ben, zaten bizim fazla giysimiz yok,çocukların çok fazlaydı onlarida baya önce düzenledim:)
Dün Pazar’a gitmiştim gelince buzdolabını sildim eşarp çekmecem de her zaman düzenlidir6 Kasım Ödevi
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
Maşallah canım bende 6 da kalktım kızıma kahvaltı hazırladım okula gitti makinaya çamaşır attım 7 den 9 a kadar yattımSaat 7 den 9 a kadar yaptıklarım
Çocuklara kahvaltı için sandviç yaptım
Beslenme çantası hazırladım
Yatakları düzelttim
Evi süpürdüm
Wc temizledim
Banyo lavabosu ovdum, havlusunu değiştirdim
Makinaya çamaşır attım
Kahvaltı sofrasını topladım
Eşimin kıyafetleri ortadan kaldırdım
Şimdi kahvaltı yapıcam
Bugün dışarda işim var biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?