Düzenli Evimiz & Hayatımız

oturma odası ile mutfağı toparladım bende az önce, şimdi oturdum bugün iş yerinde kitap okudum biraz şimdi hiç halim yok okumaya

Nego
Bu arada makinenin yüzünü sildim sadece çünkü yıkanacak çamaşırlarım vardı ve hala var.
Elbiseler bitti sayılır. Ayakkabılar da hep aynı yerinde durur, yazlık kışlık ayırmam.
Manevi ödevi unutmuşum
Birazdan halledeceğim inşallah.

10 dakka önce heryeri toparladîm çocukları yatırıyorum.şuan okuduğum kitap yok .evdekilerin hepsini okudum☺☺güzel bi kitap ayarlasam iyi olur
Ellerine sağlık
Sorma Nego
Ben de derman kalmadı. Önceki bebiş uyutma girişimlerim sonuçsuz kaldığı için yenisini deniyorum.
Bu sefer başarırım inşallah
Allah muvaffak etsin canım
Dikey var 1 tane kayınvalidemde tavsiye üzerine aldık ama bir sesi var dersin dünyaları çekiyor ama elinle topla daha iyi sizdeki hangi marka ? Yer kaplamasını istemiyorum o yüzden şarjlı el supurgesi bakiyorum
Fakir mi dikey olan, o çok ses çıkarıyor, o zaman bütçe müsaitse dyson harika bir marka
Negom

var ya harikasın sen eşimin sınav çok iyi geçmiş senin manevi ödevin diye ettim dua....
Ne güzel canım sevindim
komutanım ev toplu :) yatarken bulaşık makinesi calistircam. yarın öyle bi temizlik yapcam ki Allahın izniyle burdan da yazarim inşallah
İşte bu samdan sahalara dönüyor
Evet toplayıp yatacağım inşaallah
Kolay gelsin canım
oturma odası ile mutfağı toparladım bende az önce, şimdi oturdum bugün iş yerinde kitap okudum biraz şimdi hiç halim yok okumaya
Tamam canım iyi geceler

Nego ya canımsın etiket yapan ellerin dert görmesin ❤

Mutfağım toplu yatak odasıda toplu gibi.
Kızlarım odası ve salona bakmam lazım.

Gündüz ayakta kaldım biraz mutfakta şu an dinleniyorum ayaklarım ağrımış.

2 haftadır bişey yapamıyorum akşamdan mutfak kalıyo ev süpürülmüyo birikmişlik var.
Daha iyiyim yavaş yavaş yapıcam inş.
Mutfağın tezgahını tezgah arası taşı baharatlık ıvır zıvır temizledim.
Yemek yaptım.
Nar ayıkladım bi daha sildim taşları
2 sepet çamaşır katladım.
15 parça ütü yaptım ütü yaparkende ilk yardım derslerinden dinledim tazelemek için.

Şimdi bi çay aldım oturdum sürücü eğitim kitabımı okuyim biraz testleri var onları çöziyim.

Yarın dünyanın işi var.

Ev toplu, özellikle mutfak temiz smdi yatıyorum bi kac gundur netim yoktu evde günlük islerimi yaptmm ama ödevler kaldi maalesef yarından itibaren kaldığım yerden devam insallah❤ buarada yazlık kışlık ayırmıştım ben, zaten bizim fazla giysimiz yok,çocukların çok fazlaydı onlarida baya önce düzenledim:)

Negocum ev toplu, makineyi sadece dis olarak hallettim. Yikanmasi gereken camasirlarim vardi cunku. Hala bir posta kaldi. Kisliklari cikarttim malum. Yikanmasi lazim. Son postayi yarin sabah okula gitmeden atacagim. Donunce de asarim artik. makinenin icini yarin temizleyecegim artikin. Duami ettim. Kitap okumaya halim yok, gozlerim yarim yamalak aciliyor. Bu kiz beni yordu baya. Hala da uyumadi. Dis donemlerinden yildim artik. Gozlerim kapaniyor. Babasina satip uyuyacagim

Sen iyi olsa Bonus zamanla eski düzene dönersin bir sürü şey yapmışsın zaten.
Nar ayıklarken bir poşetin içine oturt derin kase kap neyse, onun içinde ayıkla, hiç bir yere sıçramaz
Tamam canım bekliyorum artık
Ellerine sağlık canım , çok kolay gelsin şimdiden

Ayıkladığım derin kabı lavabonun içine koyuyodum aslında akşam niye koymadıysam.
Bi dahakine poşetle yapayım o daha iyi.
Halıya falan gelmesinde taşı siliyosun geçiyor.

Saat 7 den 9 a kadar yaptıklarım

Çocuklara kahvaltı için sandviç yaptım
Beslenme çantası hazırladım
Yatakları düzelttim
Evi süpürdüm
Wc temizledim
Banyo lavabosu ovdum, havlusunu değiştirdim
Makinaya çamaşır attım
Kahvaltı sofrasını topladım
Eşimin kıyafetleri ortadan kaldırdım

Şimdi kahvaltı yapıcam
Bugün dışarda işim var biraz

Çekmecelerim halay çekiyor resmen
Kız Nego senin kaç tane elin var

Maşallah sübhanallah.

buzdolabı iç dış temizlemeyeli oldu baya, güzel oldu bu ödev teşekkürler Nego

Sorma Nego
Ben de derman kalmadı. Önceki bebiş uyutma girişimlerim sonuçsuz kaldığı için yenisini deniyorum.
Bu sefer başarırım inşallah
Hangi yöntemi deniyorsun canım
Belliydi canım netinin olmadığı
Dün Pazar’a gitmiştim gelince buzdolabını sildim eşarp çekmecem de her zaman düzenlidir
Bakayım dağınık başka çekmece bulursam düzenlerim yok amaaaaaaa
Maşallah canım bende 6 da kalktım kızıma kahvaltı hazırladım okula gitti makinaya çamaşır attım 7 den 9 a kadar yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…