- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Allahtan dogru düzgün is yapmamissin limonsuz bir de yapsan demek ki fırtınalar kopacakYatakları topladım
Oğlumun oyun parkını (yatağını) sildim
Paspasları topladım yerleştirdim
Mutfağın halısını serdım
Mutfağı topladım
Çamaşırları astım
Koltuk başlarında ve dolaplarda leke olan yerleri sildim
Ösledim össledimHoşbuldum civcikimmm özledin mi beni
Bu cümlenden şunu anladım ben. Madem seni kesemiyoeum sana kestirme diye akıl veren bonbonun totoyu keseceğim doğru mu?
Ne demek gardaşım. Hizmette sınır yokAmme hizmeti için teşekkür ederiz gardaşum
Bak sen diyince bi baktım da, evet yapmışım bişeylerAllahtan dogru düzgün is yapmamissin limonsuz bir de yapsan demek ki fırtınalar kopacak
Ösledim össledim
Hayir sınava kadar onu kesmek de yasak çünkü o bana sinavla ilgili taktik veriyo dokunulmazligi var
Sınavdan sonraBonus senindir
Hoşbuldum civcikimmm özledin mi beni
Bu cümlenden şunu anladım ben. Madem seni kesemiyoeum sana kestirme diye akıl veren bonbonun totoyu keseceğim doğru mu?
Ben panik ve hiperaktif biriymisim hocam öyle diyor hızlı kullanıyorum galiba ilki benim hatam değildi aslında komisyon ikinci üçüncü benim hatam kabul ediyorum ikincide iki stop üçüncüde döner kavşakta sağa yaklasmisim in dedilerMotivasyonunu yüksek tut canim bence bu sefer olacak
3 sinavda nerelerde kaldin peki parkurda mi trafikte mi?
Heyecan mi yapiyosun ya da?
Ayy inanmiyorum ne kadar dikkatsizim kız yazmis ona rağmen anlamamışım
Seni kesmezse beni kescek cok üzgünüm sene vermek zorundayımRızam vardır inşallah
Hmm anladim işte senin tek sorunun heyecan o zaman.. heyecan olunca profesyonel sürücü de olsan olmuyo zaten. Sacma sapan hatalar yapiyo insan. Sakin kalmaya calis..Ben panik ve hiperaktif biriymisim hocam öyle diyor hızlı kullanıyorum galiba ilki benim hatam değildi aslında komisyon ikinci üçüncü benim hatam kabul ediyorum ikincide iki stop üçüncüde döner kavşakta sağa yaklasmisim in dediler
Çok minnoşmuş bu kedicikGüüünaydııın
Eki Görüntüle 2905597
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@Anka
@BereliPenguen
K klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
@zeynebzeyneb
Dün çok yoğundum sonrada yorgun kaldım. Bakamadım buraya hiç.24 ağustos ödevi
Fırın temizlemek
Çiçeklerin tozunu almak (yapay çiçeği olanlar onu da temizleyebilir)
Fazla eşya ayıklamada bugün yatak odası var, kıyafetleri yapmıştık onun haricinde ki fazlalıkları ayıklayalım
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@Anka
@BereliPenguen
K klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
@zeynebzeyneb
Sonra bunu buzluğa mı koyuyorsun. Yoksa kavanoza doldurup konserveye mi çeviriyorsunKış için karnıyarıklık patlıcan kızarttım biraz.
Mola verdim yeter
İyice yağını çektiriyorum kağıt havluda epey bekletiyorum. Sonra çift poşetle dondurucuya. Hatta içini hazırlayıp öyle koyan da var güzel oluyorSonra bunu buzluğa mı koyuyorsun. Yoksa kavanoza doldurup konserveye mi çeviriyorsun
Kolay gelsin canım iyi ol daKışlık hazırlıkla uğraşıyorum gelicem inşaallah
Yine diktin gözünü heGeldim
Ohoooo benim uyku vaktim geliyor o vakte kadar nedir bu yaGelemedim ezan okunuyor
Namaz kılıp, çay koyayım sofrayı da toplayıp tam geleyim
oooo kim gelmis hosgelmisYine diktin gözünü he
Lorikim özledin mi beni totosunu döner bicagiyla yavaş yavaş kestigimoooo kim gelmis hosgelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?