Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allahtan dogru düzgün is yapmamissin limonsuz bir de yapsan demek ki fırtınalar kopacak
Hoşbuldum civcikimmm özledin mi beni

Bu cümlenden şunu anladım ben. Madem seni kesemiyoeum sana kestirme diye akıl veren bonbonun totoyu keseceğim doğru mu?
Ösledim össledim
Hayir sınava kadar onu kesmek de yasak çünkü o bana sinavla ilgili taktik veriyo dokunulmazligi var

Sınavdan sonra Bonus senindir

Bak sen diyince bi baktım da, evet yapmışım bişeyler gaza geldim ben gidiyorum yine

Motivasyonunu yüksek tut canim bence bu sefer olacak
3 sinavda nerelerde kaldin peki parkurda mi trafikte mi?
Heyecan mi yapiyosun ya da?

Ayy inanmiyorum ne kadar dikkatsizim kız yazmis ona rağmen anlamamışım
Ben panik ve hiperaktif biriymisim hocam öyle diyor hızlı kullanıyorum galiba ilki benim hatam değildi aslında komisyon ikinci üçüncü benim hatam kabul ediyorum ikincide iki stop üçüncüde döner kavşakta sağa yaklasmisim in dediler

Rızam vardır inşallah
Seni kesmezse beni kescek cok üzgünüm sene vermek zorundayım
Hmm anladim işte senin tek sorunun heyecan o zaman.. heyecan olunca profesyonel sürücü de olsan olmuyo zaten. Sacma sapan hatalar yapiyo insan. Sakin kalmaya calis..
Hatta bence madem kendine hakim olamiyosun bi psikiyatra gidip danis. İllaki hafif bi ilac vardir panik için. Belki de hiperaktivite var ondan dikkatini toplayamiyosun. Her sey olabilir.
İnşallah ikimiz de güzel haberle geliriz cumartesi

Dün çok yoğundum sonrada yorgun kaldım. Bakamadım buraya hiç.
Dün mutfağı topladım ama.
Fırını temizleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…