Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sen varya ne kaynana olursun ama
Öyle deme ya benimki de ortaokula başlıyor, şimdi kız erkek benim oğlana hepsi arkadaş hani böyle karşı cins muhabbetinin çok farkında değil. Öyle olunca kızlarla da samimi oluyor, e bazı kız anaları tuhaf manyak azcık sorun çıkarırlar diye çekiniyorum onu düşünüyordum bende ne desem aklını karıştırmadan diye

Aha bir potansiyel kaynana daha

Bu dönem aydınlanıcak inş yavrum

Buzluk için farklı bi tarifin var mı nego yoksa normal yaptığımız gibi mi yapalım ben hiç poğaça atmadım. Börek sarar atarım genelde

Emin misin kız analarının hassasiyetini düşünen ponçik kalpli teyzeyim ben bir kere

Ahh negom bizim gibi hassası öyle az ki bide karşı tarafı düşünüyoruz.
Ama öyle kötü şeyler duyuyorum ki başka türlü davranamam ben çocuğumu da ezdiremem.

Mesela bak nasihatlerimden biride kız ve erkek ama en çok kız arkadaşlarını iyi gözlemle dedim.
Oturuyolar kahve içelim iyi tamam içsinlerde ısmarlama olayı bana ters.
Sen öğrencisin harçlığın yiyeceğin kadar. Öğrenci adam kimseye bişey ısmarlayamaz. Bi kıza sürekli bişey ısmarlıyosa o kızda bunu kabul ediyosa bi dur düşün dedim bunda iyi niyet yok.

Yanlış mı düşünüyorum ben ya çok abartıyosun anne diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…