Öyle deme ya benimki de ortaokula başlıyor, şimdi kız erkek benim oğlana hepsi arkadaş hani böyle karşı cins muhabbetinin çok farkında değil. Öyle olunca kızlarla da samimi oluyor, e bazı kız anaları tuhaf manyak azcık sorun çıkarırlar diye çekiniyorum onu düşünüyordum bende ne desem aklını karıştırmadan diyeSen varya ne kaynana olursun ama
Ben diyete başlıycam yemek paylaşanı gebertirimFotolar şelale olacak akşam sohbetlerimizde
İşte sormak lazım muhataplara bilemeyizAnnem melek gibi kv idi öyle olurum bende aynen melek görümce ve elti olduğum gibi
Bunu bize neden yapıyorsun sürekli söylesene
Aha bir potansiyel kaynana dahaÖyle deme ya benimki de ortaokula başlıyor, şimdi kız erkek benim oğlana hepsi arkadaş hani böyle karşı cins muhabbetinin çok farkında değil. Öyle olunca kızlarla da samimi oluyor, e bazı kız anaları tuhaf manyak azcık sorun çıkarırlar diye çekiniyorum onu düşünüyordum bende ne desem aklını karıştırmadan diye
Bunu dediğin iyi oldu daha çok paylaşırım bu zamanBen diyete başlıycam yemek paylaşanı gebertirim
Yohhhh yaaa kaynanam da balık hiç öyle demeYaw he hesen varya seeeen diyeceğim de olmaz ki balık burcusun istesen de fena olamazsın
Neyini soram ben allah sizi davul etmeye
Senin de birşeyin teraziydi sevmiyordun aklıma gelmedi dur
Emin misinAha bir potansiyel kaynana daha
Öyle deme ya benimki de ortaokula başlıyor, şimdi kız erkek benim oğlana hepsi arkadaş hani böyle karşı cins muhabbetinin çok farkında değil. Öyle olunca kızlarla da samimi oluyor, e bazı kız anaları tuhaf manyak azcık sorun çıkarırlar diye çekiniyorum onu düşünüyordum bende ne desem aklını karıştırmadan diye
Senin kaynanayı allah davul etmeyeYohhhh yaaa kaynanam da balık hiç öyle deme
Bonus balığım dedikçe ateş basıyor bana
Ponçik kalbine seninEmin misinkız analarının hassasiyetini düşünen ponçik kalpli teyzeyim ben bir kere
Buzluk için farklı bi tarifin var mı nego yoksa normal yaptığımız gibi mi yapalım ben hiç poğaça atmadım. Börek sarar atarım genelde26 ağustos ödevi
O kadar konuştuk madem dondurucuya şöyle poğaça vs yapıp atalım mı bugün
Malum okul da açılacak beslenme için pratik oluyor. Onun harici ev içinde pratik oluyor çıkar çözülsün ye
Süpürge temizlemek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
@zeynebzeyneb
Terazi candır ya terazi sevilmez mi hangi huyları bilmiyorum da onun yükselen başka olabilir bakSevmiyordun nasıl derim kocam terazibazı huylarını sevmiyorum işte sonuçta ağlara takılmışım
Kurabiye de at fesleğen şipşak ısıtır yersinizBuzluk için farklı bi tarifin var mı nego yoksa normal yaptığımız gibi mi yapalım ben hiç poğaça atmadım. Börek sarar atarım genelde
Emin misinkız analarının hassasiyetini düşünen ponçik kalpli teyzeyim ben bir kere
Kurabiye de at fesleğen şipşak ısıtır yersiniz
Tatlı tuzlu kurabiyeler fena mı olurBırah lan bırah kanına girme
Tatlı tuzlu kurabiyeler fena mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?