Ben birşey soracağım.26 ağustos ödevi
O kadar konuştuk madem dondurucuya şöyle poğaça vs yapıp atalım mı bugün
Malum okul da açılacak beslenme için pratik oluyor. Onun harici ev içinde pratik oluyor çıkar çözülsün ye
Süpürge temizlemek
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
Incredible incredible
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
@zeynebzeyneb
Bugün yatır şekere erinme hadiAh nego diyorum ya sana benzetiyorum kendimi dün ben de şeftali ve mürdüm eriği aldım reçel için akşam işim geç bittiği için Şekere yatıramadım şimdi kalkıp soyacaktım da vazgeçtim kurutmalık biber patlıcan aldım patlıcanlar hazır da biberleri de oyup asayım son güneşler malum
Geçen yaz fasulye falan koyamadım da kış boyu ağladım nerdeyseBen bu yıl baya zamanı kaçırdım bi domates sosu yaparım o kadar. O benim elim ayağım bildiğin. Buzluğa da baya çörek börek tarzı atacağım bu yıl inşallah. Birde turşu yaparım. Geçen yıldan fasulye türlü patlıcan kapya baya şey yaptım da omlar da pek yenmiyor bizde bu yıl yapmam.
OhoooooTarifini verem olmaa mıı
Pişirip koyuyorum, bir yıl bile durur hiçbirşey olmaz. Çift poşete kullan buzluk kokusu sinmez, pipetle de içinin havasını çek poşetin vakumlu hurç misaliBen birşey soracağım.
Poğaça
Gözleme
Katmer
Kurabiye
Ne kadar dayanır bunlar buzlukta birde pişmiş mi atıyoruz ?
Valla yenmedi bizde ama bu yıl kutularını alacağım İnşallah. Bamya fasulye filan. Belki öyle yenirGeçen yaz fasulye falan koyamadım da kış boyu ağladım nerdeyse
Taaam ya al senin olsunOhooooo
Bana balık tutmayı öğretip uğraştırma direk balığı vir negoooooo
Süper süperPişirip koyuyorum, bir yıl bile durur hiçbirşey olmaz. Çift poşete kullan buzluk kokusu sinmez, pipetle de içinin havasını çek poşetin vakumlu hurç misali
Haberim var benim. Acil bir durum olmuş gelecek tekrar inşaallah.
Bamyaya da bayılırım benden başka yiyen yok yemesinler zaten hepsi bana kalsınValla yenmedi bizde ama bu yıl kutularını alacağım İnşallah. Bamya fasulye filan. Belki öyle yenir
Bamya bende seviyorum bakalım bu yıl bamya ve fasulye kurusu alacağım kışın yaparım yerizBamyaya da bayılırım benden başka yiyen yok yemesinler zaten hepsi bana kalsın
Me dedin allah içinOğlanı gönderdim canım tembihlerimi bi duysanız gülersiniz
Baya yapacağım. Tatlı tuzlu kurabiye, börek, poğaça atacağım çıkarır ısıtır yeriz mis gibi. İnşallahhhhKesinlikle çift poşet kullanıp bide çözülürken poşeti çıkarırsanız koku olmuyor poğçalarda
Poğaça ve kurabiye attım buzluğa daha önceden. İkisini de pişmiş attım. Uzun süre dayanıyor. Çok da güzel oluyorBen birşey soracağım.
Poğaça
Gözleme
Katmer
Kurabiye
Ne kadar dayanır bunlar buzlukta birde pişmiş mi atıyoruz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?