Me dedin allah için
kk birinci noteri çifte kavrulmuş lokumum What are you doing ?
Baya yapacağım. Tatlı tuzlu kurabiye, börek, poğaça atacağım çıkarır ısıtır yeriz mis gibi. İnşallahhhh
Sen varya ne kaynana olursun amaGeceden başlamıştım yatsıyı kılmadan yatıyodu kıldıktan sonra öptüm falan neydim kız muhabbeti çok fena şu an onlar için kızlarla oturup konuşmak jel kıvamına getiriyo onları onlarla ilgili uyarılar yaptım dikkatini topla diye.
Çok eksiği var 12.sınıfı 11 i tekrar ederek okuyacak yüzyüze. Gevşekliğe zamanı yok sınav var önümüzde seni benim gibi kim düşünür
Fotolar şelale olacak akşam sohbetlerimizdeBütün kış akşamlarında maruz kalacağım şeyler bunlar demek
Nerdesin sen totosunu kestiğim hiç mi özlemedin beni hain gadınçalışıyorum bebeğim
hoşgeldinsefalar getirdin
Sen varya ne kaynana olursun ama
Yaw he heAnnem melek gibi kv idi öyle olurum bende aynen melek görümce ve elti olduğum gibi
Ahhahahah bende son 2 gündür kafamı toparlayınca buna sardım modum yükselsin diye
Yaw he hesen varya seeeen diyeceğim de olmaz ki balık burcusun istesen de fena olamazsın
Neyini soram ben allah sizi davul etmeyeAynen yazdığım gibiyim valla ya kimsenin ne aldığı ettiği ne yaptığı hiç işim olmaz.
Sen balık burcunu negoya sorsanaonun kv si balık
Aşure yapmadım yapmıycam ya bu seferNego Eline sağlık bayılırım şeftaliye ve reçeline
İyileştim şükür yapmak istediklerim kaldı cumartesi şu kızımın kuran kutlamasını yapıcaz inşallah bende evde biriken işlerimi yaparım eksikleri alırım falan.
Aşure haftaya kaldı artık
Bende yapmam baya geldi komşulardan doyduk aşureyeAşure yapmadım yapmıycam ya bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?