Okulları aç kapa aç kapa artema yapıyorlar ya hani onu diyorum gıO ne demek gıı
Bana tatlıdan çok acı geliyorNeyse tatlı telaş bunlar olsun
Okul konusunda me düşünüyorsun abim göndermeyeceğim dedi dün. Ablalar ile irtibat kurmadım ama onlarda abime yok demiş.
250 ml alabilirsin canım iyi olur. Açınca dolapta bir kaç gün dayanıyor.Şu mama kavanozu gibi olan küçük kavanoz mu alsam onun için tek başıma büyük kavanozu bitirene kadar ekşir mi ?
Allah yardımcımız olsun inşallahBana tatlıdan çok acı geliyorbütün kaslarım geriliyor elim ayağım dolaşıyor
Göndericem canım nereye kadar göndermiycez uzun sürecek bir süreç bu. Virüs yok olana kadar bizimkiler üniversite mezunu olur
Ben geçen ikinci dönem küçüğü gönderdim ki anaokuluna.
Yok bacım yok çocuklar hep evde adam izin alıp duruyor günüm. mutfakta geçiyor ben nasıl diyet yapayım sen söyleifle bağlayamadım ondan sordum okullara ne ara geldi konu,
Gene oyalıyon beni de mi
Amaaan canım çok geçmiş olsunÜç gündür yatak döşek hastayım bonusum.fena üşüttüm.o halde bi de işe gittim dünfenalardayım yani
Amin İnşallahAllah yardımcımız olsun inşallah
Kız sana diyet yap diyen mi var,akşam yemeğinden sonra bişey yemicen alt tarafıYok bacım yok çocuklar hep evde adam izin alıp duruyor günüm. mutfakta geçiyor ben nasıl diyet yapayım sen söyle
Çocuklar okula koca işe nego da ver elini leslie yürüyüşe anlasana dostum
Akşam ben pek bir şey yemiyorum ki zaten:/ yani bana gündüz yememe işi lazım yavrumKız sana diyet yap diyen mi var,akşam yemeğinden sonra bişey yemicen alt tarafıbir ay oldu ben başlayalı toplasan bi hafta spor yapabildim,giden nerdeyse 6 kilo bacım.neyse zaten başkasının dürtmesiyle olmuyo tak etmesi lazım başlamak için azad ettim seni haydi
Aynen en iyisi öyle olur yoksa bozulur yazık onca emeğe250 ml alabilirsin canım iyi olur. Açınca dolapta bir kaç gün dayanıyor.
Hoşgeldiniz tabii kiSlmlar, ben de aranıza katılabilir miyim? Yapmam gereken bir sürü iş ve sıfır motivasyonum var
Uykun varsa uyu bence:)Bugün yaptıklarım
Kahvaltı hazırladım topladım,
Ocağı ve demirlerini sildim
Dolap kapaklarını sildim
Çarşafları değiştirdim, Makinaya attım
Evi süpürdüm
Şimdi de çocuğu uyuttum
Hazır o uyumuşken banyoyu mu temizlesrm yoksa yatıp uyusam mı bilemedim
İnşGeçmiş olsun canım İnşallah değildir o illet
O zaman da terlemiyor muMikrodalgada asla açık bi şekilde ısıtma poşette ya da kapta ısıt o zaman kurumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?