Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben yarin cam silcem siz de silcek misiniz bence silceksiniz
Bonus Hani bi milyoncudan güya cam silme mopu diye 20 lilaya bi mop almistimya. Sonra cami silerken asagi düşürmüştüm sen de hunharca gülmüstün. Onun sopasina kagit sıkıştırdım artik cama cikmadan üstleri onunla aliyorum tabi bez sarip yapiyorum kendi mopu camur haline getiriyo yoksa
Orijinal mop alasim var da cok pahalı ya o da

Hayırlı akşamlar kızlar
Sabah kahvaltı bulaşık ev topladım
Şok a kornişon gelecekti iki gündür gitmemiştim küçük oğlanı gezdirme bahanesi ile çıktım baktım yarım kilo ancak kalmış ama çok güzel küçük pişman oldum gitmedigime hemde 5 TL
Sonra yemek sil süpür
Serinlikte parka çıkardım çocuğu
Çamaşır katladim şimdi ikinciyi Atacam
Yine yeniden bulaşık var maalesef ve bu makinanın kıymetini anlıyorum elim sudan çıkmaz oldu
Son balkonu yıkar yatarım inşallah

İyi akşamlar,
Vestiyeri temizledim düzenledim.
Kapı önündeki ayakkabılığı boşaltıp temizledim.
Dış kapıyı komple sildim.
Çamaşır topladım ama katlamadım yarına kalacak.
Pazara gittim. Dolmalık biber buzluk için alıp attım.
Yeşil fasülye ayıklayıp şoklayıp buzluğa attım.
Semiz otunu temizleyip yine buzluğa.
Çocukları yıka yemek faslı mutfak topla pilim bitti.
Bu arada topikteki herkese teşekkürler son 2-3 günde silkelenip kendimi toparladım sayenizde

+++
Alisveris tamam
7 parca ütü yaptim
Mutfagi topladim
Bulasik makinesi yikanmisti yerlestirdim
Cayi demledim
Camasir yikadim astim

Nego simdi iki tane sorum var size.
Birincisi renkli camasirlari kac derecede ne kadar süre yikiyosunuz? Kimileri 30 derecede 30 dklik kisa programda yikiyomus. Ben hep 40 derecede 2 saatlikte yikiyorum.. öyle yipranir yikama dediler ama 30 dakikalikta da lekeler cikmiyo denedim... bene bi aydinlatin..

İkinci sorum sen de yumos kullaniyomussun galiba ben bikac marka deneyip en son ona geri döndüm. Kokusunun uzun süre kalmasi icin formül var mi? Programdan programa da degisiyo sanki o ya. Bir de cabuk bitmiyo mu ben mi bol keseden kullaniyorum ki 1 kapak atmiyo musun?

Sorularim bu kadar

Ben tüm renklileri 30 derece de yıkıyorum hatta leke yoksa 15 dk yıkayıp asıyorum dışarda giydiklerimizi. Sıkmayı da 600 yapıyorum dışarı kıyafetlerine. Çarşaf havlu vs yüksek tabi.

Yarın yapacaklarımı da yaziyim da sabah enercik uyaniyim
Yemek yapmak(kuru fasulye, pilav, ayran)
Mutfak ve oturma odasinin camlarini silmek, balkonun kapisinin camini da silerim
Oturma odasina girmisken kapisini da 5 dk da silivereyim
Balkonu yıkamak
Koltuk, halı örtülerini uyaninca hemen makineye atmak
Ders çalışmak
Spor yapmak
Kusumun kafesini temizlemek
Evi süpürtmek

Ne kadarini yapabilirsem artik kârdir.

Ben tüm renklileri 30 derece de yıkıyorum hatta leke yoksa 15 dk yıkayıp asıyorum dışarda giydiklerimizi. Sıkmayı da 600 yapıyorum dışarı kıyafetlerine. Çarşaf havlu vs yüksek tabi.
E lekeler cikiyo mu 30 dkda ya? Onu nasil hallediyosun peki? Yumusaticinin kokusu da daha iyi kaliyo kisa programa atinca da zaten
Yerken de sert oluyor değil mi ?
Aynen ev baklavasi daha yumusuyo sanki..
Noldu kız hayrolsun

E lekeler cikiyo mu 30 dkda ya? Onu nasil hallediyosun peki? Yumusaticinin kokusu da daha iyi kaliyo kisa programa atinca da zaten

Aynen ev baklavasi daha yumusuyo sanki..
Noldu kız hayrolsun
Leke varsa olan yere makinaya atmadan leke çıkarıcı sürüyorum. Öyle atıyorum. Tertemiz çıkıyor. Yağ lekesi bile kalmıyor.

Ya birine baklava yaptirdim. Muhtemelen kazıklandim. Mümkün değil bu evde açılmamış. Çatalla bölunmuyor şerbeti tam çekmedi. Yufkalar resmen kağıt gibi birbirinden rahatlıkla ayrılıyor. Sert

Aa bak bir de sey var ces. Böyle adı gazete baklavasi mi ne.. o da dedigin gibi oluyo sert ve dogru düzgün cekmiyo serbeti.. bizim bi tanidik cok yapar onu evde aciliyo.. ama hic sevmiyorum ben ya da o tanidik yapamiyo bilmiyorum
Öyle bisey olabilir..

Tamam tesekkur ederim

40 derecede 1 saat yıkıyorum ben

Gazete baklavası bilmiyorum da yavrum bu bi garip ya yufkalar çok muntazam ben ev baklavası dışında yemek böylesini ilk defa yedim. Tel tel ayrık abi hiç mi yufka da yırtık veya yapışma ne bileyim yumuşaklık olmaz. Yok yani kalemle çizmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…