- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Dün sabah misafirim geldi. O yüzden baya yoğun geçti. Çok iş yaptım ama ütüye sıra gelmedi29 ağustos ödevi
Ütü yapmak tabii ki
Güzel bir pazar kahvaltısı hazırlamak
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
Z zeynebzeyneb
mn5822
Mikan
Noliyi ya size pek bir çalışkansınız bonusla ikinizilk defa bisey söylicem sıkı durun ;
temizlik yapmak terapiymiş gercekten☻
ilk defa bisey söylicem sıkı durun ;
temizlik yapmak terapiymiş gercekten☻
+++Simdiye kadar yaptiklarim;
Evi toparladim
Yataklari düzelttim
Mutfak aksamdan kalmisti topladim
Bulasik makinesini yerlestirdim
Ocagi sildim
Kahvaltı hazirladim kaldirdim yikadim
Bulasik makinesine sigmayan gocaman tencereleri yikadim elimde
Simdi ne yemek yapcağımi düşünüyorum sanirm yapmicam esime yikilmayi planlıyorum bugün cunku evde sebze kalmadi
Yapacaklarim;
Pazara gitmek
Ders calismak
4 tene kapı silmek
Bugünlük fazla yuklenmicem ders calismaya zamanim kalsin.
Nasil anlariz.. bence hazir yufkadan yapilan bariz çıtır oluyo ordan anlasilmaz miHazır yufkadan baklava ve evde elde acilan baklava farkını nasıl anlarız??
Ben tüm renklileri 30 derece de yıkıyorum hatta leke yoksa 15 dk yıkayıp asıyorum dışarda giydiklerimizi. Sıkmayı da 600 yapıyorum dışarı kıyafetlerine. Çarşaf havlu vs yüksek tabi.Nego simdi iki tane sorum var size.
Birincisi renkli camasirlari kac derecede ne kadar süre yikiyosunuz? Kimileri 30 derecede 30 dklik kisa programda yikiyomus. Ben hep 40 derecede 2 saatlikte yikiyorum.. öyle yipranir yikama dediler ama 30 dakikalikta da lekeler cikmiyo denedim... bene bi aydinlatin..
İkinci sorum sen de yumos kullaniyomussun galiba ben bikac marka deneyip en son ona geri döndüm. Kokusunun uzun süre kalmasi icin formül var mi? Programdan programa da degisiyo sanki o ya. Bir de cabuk bitmiyo mu ben mi bol keseden kullaniyorum ki 1 kapak atmiyo musun?
Sorularim bu kadar
Yerken de sert oluyor değil mi ?Nasil anlariz.. bence hazir yufkadan yapilan bariz çıtır oluyo ordan anlasilmaz mievdeki onun kadar citir kalmiyo sanki..
E lekeler cikiyo mu 30 dkda ya? Onu nasil hallediyosun peki? Yumusaticinin kokusu da daha iyi kaliyo kisa programa atinca da zatenBen tüm renklileri 30 derece de yıkıyorum hatta leke yoksa 15 dk yıkayıp asıyorum dışarda giydiklerimizi. Sıkmayı da 600 yapıyorum dışarı kıyafetlerine. Çarşaf havlu vs yüksek tabi.
Aynen ev baklavasi daha yumusuyo sanki..Yerken de sert oluyor değil mi ?
Leke varsa olan yere makinaya atmadan leke çıkarıcı sürüyorum. Öyle atıyorum. Tertemiz çıkıyor. Yağ lekesi bile kalmıyor.E lekeler cikiyo mu 30 dkda ya? Onu nasil hallediyosun peki? Yumusaticinin kokusu da daha iyi kaliyo kisa programa atinca da zaten
Aynen ev baklavasi daha yumusuyo sanki..
Noldu kız hayrolsun
Aa bak bir de sey var ces. Böyle adı gazete baklavasi mi ne.. o da dedigin gibi oluyo sert ve dogru düzgün cekmiyo serbeti.. bizim bi tanidik cok yapar onu evde aciliyo.. ama hic sevmiyorum ben ya da o tanidik yapamiyo bilmiyorumLeke varsa olan yere makinaya atmadan leke çıkarıcı sürüyorum. Öyle atıyorum. Tertemiz çıkıyor. Yağ lekesi bile kalmıyor.
Ya birine baklava yaptirdim. Muhtemelen kazıklandim. Mümkün değil bu evde açılmamış. Çatalla bölunmuyor şerbeti tam çekmedi. Yufkalar resmen kağıt gibi birbirinden rahatlıkla ayrılıyor. Sert
40 derecede 1 saat yıkıyorum benNego simdi iki tane sorum var size.
Birincisi renkli camasirlari kac derecede ne kadar süre yikiyosunuz? Kimileri 30 derecede 30 dklik kisa programda yikiyomus. Ben hep 40 derecede 2 saatlikte yikiyorum.. öyle yipranir yikama dediler ama 30 dakikalikta da lekeler cikmiyo denedim... bene bi aydinlatin..
İkinci sorum sen de yumos kullaniyomussun galiba ben bikac marka deneyip en son ona geri döndüm. Kokusunun uzun süre kalmasi icin formül var mi? Programdan programa da degisiyo sanki o ya. Bir de cabuk bitmiyo mu ben mi bol keseden kullaniyorum ki 1 kapak atmiyo musun?
Sorularim bu kadar
Gazete baklavası bilmiyorum da yavrum bu bi garip ya yufkalar çok muntazam ben ev baklavası dışında yemek böylesini ilk defa yedim. Tel tel ayrık abi hiç mi yufka da yırtık veya yapışma ne bileyim yumuşaklık olmaz. Yok yani kalemle çizmiş gibiAa bak bir de sey var ces. Böyle adı gazete baklavasi mi ne.. o da dedigin gibi oluyo sert ve dogru düzgün cekmiyo serbeti.. bizim bi tanidik cok yapar onu evde aciliyo.. ama hic sevmiyorum ben ya da o tanidik yapamiyo bilmiyorum
Öyle bisey olabilir..
Tamam tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?