Musluk başı sanki az hoşuma gittibilemedim ki değişsem mi nikimi
Vezirgan başı mıydı neydi yanlış biliyormuşum geyik dönmüştü hani musluk başı deyince banaDedim ben
Ha bir de spor yaptım
Makineye çamaşır atmıştım 2 saatlik programa bitti astım üstüne 1 saatlik çamaşır daha attım onun da 25 dk sı kalmış
He ya ciddi şüphelerim varMakineye çamaşır atmıştım 2 saatlik programa bitti astım üstüne 1 saatlik çamaşır daha attım onun da 25 dk sı kalmışhala atacak bence hepsini yedi
Makineye çamaşır atmıştım 2 saatlik programa bitti astım üstüne 1 saatlik çamaşır daha attım onun da 25 dk sı kalmışhala atacak bence hepsini yedi
Kızım deli deli konuşmayın ben ne bilem foto isteyeceginizi sorarım yazarlar dedimHe ya ciddi şüphelerim varacil dediydi bir de
Ev tatlısı gibi geldi canım, fiyatı neydiKızlar koşun hele
Mutfağa gidince atıcam dedin yaKızım deli deli konuşmayın ben ne bilem foto isteyeceginizi sorarım yazarlar dedim
Hazır yufka ya benzettim benKızlar koşun hele
150 bir tepsiEv tatlısı gibi geldi canım, fiyatı neydi
Ve tüm hepsi böyle ayrılıyor tel tel ve sert kuruBanada hazır gibi geldi el açması daha ince yapıyorum ben tek katı gostermissiniz bembeyaz hamur gibi ici
Kızlar koşun hele
Bonbon nişasta çok olsa çatal vurduğun gibi dağılmaz mi ??. Ve ağzında gevrek olur. Bunu çatal kesmiyor. Birde ağzına atınca cignemeye diş gücü gerekiyorYa hazırıda andırıyo evde olabilir bi kere hayır olsun diye birinden aldık bilmiyomuş pek yapmayı o kadar aşırı nişasta ile açılmıştı ki gıcırdıyodu kesince o geldi aklıma acaba öyle bişey olabilir mi
Karbonat var aplamGel yavrum gel sende gel
Ben iki kere evde açma gafletinde bulundum ilkinde açarken nişastayı az etmişim tüm katlar bir bütün haline gelmişti ikincisinde de bol koymuşum aynı bonusun dediği gibi hem sert hem gıcırdıyordu şerbeti bile flu olmuştu bence yapan kişi de nişastayı kaçırmışKızlar koşun hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?