Haketti oçok ayıp değil mi bonusum
Oy oyy. Mantığa bak ben çektim şimdi benim gelinim de beni çeksin.benim kaynanam şey diyo mesela. ben kaynanam baktım, herseyimi yaptım, hiç ses çıkarmadım, söyle iyi gelindim böyle iyi gelindim....
e sen annelik değil de kaynanalik yapayım gelin de sussun diyorsan o senin zamanında kaldı kusura bakma diyorum ben de.
siz de çok iyi yapmışsınz madem kiz evlat öz evlet biraz da elini işlere atsin
Haketti o
gelir yakında bakalım buralarda ağlarım
senin omzunda ağlayabilir miyim
Oy oyy. Mantığa bak ben çektim şimdi benim gelinim de beni çeksin.
Aslında tam tersi ben çektim ben gelineme böyle davranmaya hım diye düşünse. Zaten sen içinden gele gele isteye isteye yaparsın yapacağını.
Aynen iyi yaptık ama biz akillanmayiz özellikle iki elti unutur yaparız yine her işini
Ayıp ettin benden yımışağını bulamazsın burda
Yok kirli ve dağınık görünce evini dayanamıyoruz ikimizde. Hızlı iş yapmayı da severiz. Aklımızı kaybediyoruz ikimiz iş yaparken. Şurayı da burayida derken bir bakmisiz ev gıcır gıcır.kıymetimi bilmiyo melek. benim kaynanam kullanılmaya çok müsait ben onu kullanmıyorum. istesem eşekten düşmüşten beter ederim. önünden çekince herseye atlayıp yapiyo
kaynim evlenince anlayacak o benim kiymetimi
böyle gelinleri bulmuş kaynanan daha ne istiyo acaba ne kadar ilginçeltin de saf mı biraz
Seninki de bulmuş ta bunuyor.kıymetimi bilmiyo melek. benim kaynanam kullanılmaya çok müsait ben onu kullanmıyorum. istesem eşekten düşmüşten beter ederim. önünden çekince herseye atlayıp yapiyo
Ooo merdane candır.Kahvaltıya patatesli kek mi yapsam omlet mi termos alsam da parka mı gitsek beyim istemezse ağzına neyle vursam böyle düşünceler işte
Annem ne yapsam nasıl anlatsam da değişmiyor konuşuyorum kötü niyetli değil üzüldüğümü eksikliğini hissettiğimi her şeyi söylüyorum oturup ağlıyor üzülüyor ama zerre değişiklik olmuyor ben de boşboşuna kadını üzdüğüm ağlattığım için kendi kendimi üzüyorum öyle bi kısır döngü işteKıyamam sana.
Ne güzel onlarda bu bağı kurmayı istiyorlar demekki. Tatlı dil ,düşünüldüğünü bilmek güzel şey.
Aha yine fikir verdi gidem de karışık kızartma yapamKahvaltıya patatesli kek mi yapsam omlet mi termos alsam da parka mı gitsek beyim istemezse ağzına neyle vursam böyle düşünceler işte
Çok haklısın Kp de denendiSabah sabah kv dedikoduları dönmüş geç kaldımen iyi kv ölü kv dir kızlar denendi onaylandı
Yok canım annenle olan durumu biliyorum.Annem ne yapsam nasıl anlatsam da değişmiyor konuşuyorum kötü niyetli değil üzüldüğümü eksikliğini hissettiğimi her şeyi söylüyorum oturup ağlıyor üzülüyor ama zerre değişiklik olmuyor ben de boşboşuna kadını üzdüğüm ağlattığım için kendi kendimi üzüyorum öyle bi kısır döngü işte
Aha yine fikir verdi gidem de karışık kızartma yapam
Kahvaltıya patatesli kek mi yapsam omlet mi termos alsam da parka mı gitsek beyim istemezse ağzına neyle vursam böyle düşünceler işte
Seninki de bulmuş ta bunuyor.
Benimki evinde yapmadığı için bende zaten birşeye elini sürmez.
Ha surmesin ben yakinmam gocunmamda evime misafir sonuçta.
Tamda o moddayimüç günden sonra misafir sayılmaz canım
ama yapmıyorsa yaptıramazsın tabi. zararı dokunmasın da yarari kenarda kalsın
milföy patates kızartması haşlanmış yumurta yaptım ben
dışarı gitmek için son güzel havalar aslinda gitseniz ne iyi olur
İdolumsünhepsi aynı yaaaben insan kullanmayı da sevmem insanın kullanılmasını da sevmem.
bizimki cok başka sebeplerle bu halde başladı ama eskiden o benim evime karışmak ve evi karıştırmak için sürekli ev işi yapardı.
artık akıllandı gelince hiç kalkmiyo yerinden
işten geliyorum evde yemek yok, küçük çocuk var falan. alışamadı hala bana iş kitleyememeye ama olsun. ne zamanki benden beklediğini kocamdan da bekler o zaman yaparım Allah rızası için.
ama çalışan bi insanım oğluna yat dinlen sen çok çalışıyorsun deyip de bana iş kitlemeye kalkarsa daha çok tansiyonu çıkar
aaaa ne güzel olmuş ellerinize sağlık demeyi unutma sen de kv yedemek sensiz de oluyomus demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?