Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oy oyy. Mantığa bak ben çektim şimdi benim gelinim de beni çeksin.
Aslında tam tersi ben çektim ben gelineme böyle davranmayayim diye düşünse. Zaten sen içinden gele gele isteye isteye yaparsın yapacağını.

Aynen iyi yaptık ama biz akillanmayiz özellikle iki elti unutur yaparız yine her işini

kıymetimi bilmiyo melek. benim kaynanam kullanılmaya çok müsait ben onu kullanmıyorum. istesem eşekten düşmüşten beter ederim. önünden çekince herseye atlayıp yapiyo

kaynim evlenince anlayacak o benim kiymetimi

böyle gelinleri bulmuş kaynanan daha ne istiyo acaba ne kadar ilginç eltin de saf mı biraz

Yok kirli ve dağınık görünce evini dayanamıyoruz ikimizde. Hızlı iş yapmayı da severiz. Aklımızı kaybediyoruz ikimiz iş yaparken. Şurayı da burayida derken bir bakmisiz ev gıcır gıcır.

Büyük eltim yapmama konusunda bizi çok uyarır kendi pek yapma taraftarı değildir bizim zorumuzla yapıyordu. E hakliynis kadın gerçekten kıymet bilen yokmuş.

kıymetimi bilmiyo melek. benim kaynanam kullanılmaya çok müsait ben onu kullanmıyorum. istesem eşekten düşmüşten beter ederim. önünden çekince herseye atlayıp yapiyo
Seninki de bulmuş ta bunuyor.
Benimki evinde yapmadığı için bende zaten birşeye elini sürmez.

Ha surmesin ben yakinmam gocunmamda evime misafir sonuçta.

Kıyamam sana.

Ne güzel onlarda bu bağı kurmayı istiyorlar demekki. Tatlı dil ,düşünüldüğünü bilmek güzel şey.
Annem ne yapsam nasıl anlatsam da değişmiyor konuşuyorum kötü niyetli değil üzüldüğümü eksikliğini hissettiğimi her şeyi söylüyorum oturup ağlıyor üzülüyor ama zerre değişiklik olmuyor ben de boşboşuna kadını üzdüğüm ağlattığım için kendi kendimi üzüyorum öyle bi kısır döngü işte
Kahvaltıya patatesli kek mi yapsam omlet mi termos alsam da parka mı gitsek beyim istemezse ağzına neyle vursam böyle düşünceler işte
Aha yine fikir verdi gidem de karışık kızartma yapam

Yok canım annenle olan durumu biliyorum.
İnsanın yapısı annen öyle yetişmiş büyümüş. Davranışlar oturmuştur artık. Mutlaka üzülür anne oda çünkü.

Ben kardeşlerin için demiştim. Demekki onalarda bunu senin gibi istiyorlarmış ki sana olumlu dönmüşler.

Kahvaltıya patatesli kek mi yapsam omlet mi termos alsam da parka mı gitsek beyim istemezse ağzına neyle vursam böyle düşünceler işte

milföy patates kızartması haşlanmış yumurta yaptım ben

dışarı gitmek için son güzel havalar aslinda gitseniz ne iyi olur

Seninki de bulmuş ta bunuyor.
Benimki evinde yapmadığı için bende zaten birşeye elini sürmez.

Ha surmesin ben yakinmam gocunmamda evime misafir sonuçta.

üç günden sonra misafir sayılmaz canım
ama yapmıyorsa yaptıramazsın tabi. zararı dokunmasın da yarari kenarda kalsın

İdolumsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…