Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet samdanım açıldı çok mesuduz şuan herşey yolunda çok şükür sen nasılsın

çok iyi limonsuzum:)
küçük anasınifina başladı mi:)

ben de iyiyim ise gidip geliyorum canisi. oğlan da okula gidiyo geliyo aynı hersey:)

çok iyi limonsuzum:)
küçük anasınifina başladı mi:)

ben de iyiyim ise gidip geliyorum canisi. oğlan da okula gidiyo geliyo aynı hersey:)
Oğlum daha küçük teyzesi 2017 li.
Yakışıklı nasıl
Buarada bugün evdesin sanırım kahvaltıdan sonra maratona çıkalım mı

Oğlum daha küçük teyzesi 2017 li.
Yakışıklı nasıl
Buarada bugün evdesin sanırım kahvaltıdan sonra maratona çıkalım mı

onu hep unutuyorum benim oğlandan büyük gibi geliyo canım:) seneye gidecek o zaman

bugün cumartesi limonsuzum evdeyim ev işi de dedigin gibi
on birde başlayalım mi:)

onu hep unutuyorum benim oğlandan büyük gibi geliyo canım:) seneye gidecek o zaman

bugün cumartesi limonsuzum evdeyim ev işi de dedigin gibi
on birde başlayalım mi:)
Kızım senin oğlanın ablası oğlum da kardeşi diyelim
Ne çok işin vardır senin. Bende kızımın dolabını boşaltıcam. Listeden evde olanlar varsa almama gerek kalmaz

Sen sil yine de. Senden sonraki kiracı "ıyyy bizden önce oturan hiç temizlik yapmamış" demesin
Benim bundan önceki evinde oturan kadın temizlik abidesiymiş yemin ederim mutfak dolaplarının en tepesi duvar birleşimi nokta ile kapıların üst kısmında bile toz yoktu. Nasıl bir kafaydı evi bana resmen bal gibi bırakıp gitmişti

Kızım senin oğlanın ablası oğlum da kardeşi diyelim
Ne çok işin vardır senin. Bende kızımın dolabını boşaltıcam. Listeden evde olanlar varsa almama gerek kalmaz

isleri hatırlatma limonsuzum bütün gün yapsam yine yetmez zaman.
benim oğlan Kasım doğumlu ya herkes ondan büyük gibi geliyo

kaçıncı sınıfa başladı senin kiz:) hala resim yapiuo demi:)

Harikaaa sil süpür otur

benim şimdiki oturduğum evde öyleydi jes. hatta emlakci ayakkabısız gezdirdi bizi boş evde temiz diye

ama şimdiki halini gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…