Tamda o moddayim
evde yaptık cici cici.
Ayakkabı almaya gidicem kıza o termos yanımda gelicek hiç olmadı arabada içerim
estağfurullah canımİdolumsün
Oo zamanın bile kalır17 dk da makineyi boşaltıo bulaşığı koyarım dimi
Evet samdanım açıldı çok mesuduzestağfurullah canım
naber limonsuzum ne var ne yok:)
okullar da açıldı bebeler nasıllar
Cici kız eşliğinde kahvaltı hazırlayayımen doğru mod
cici deyince aklıma gelen
iyi olur termos candir
ben de alsam iyi olur aslında:)
Evet samdanım açıldı çok mesuduzşuan herşey yolunda çok şükür sen nasılsın
Oğlum daha küçük teyzesiçok iyi limonsuzum:)
küçük anasınifina başladı mi:)
ben de iyiyim ise gidip geliyorum canisi. oğlan da okula gidiyo geliyo aynı hersey:)
Ay sonuna kadar taşınacağım diye içimden gelmeyor4 eylül ödevi mutfakta dolap kapaklarını silmek olsun saygılar
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
Ucmelekannesi
Oğlum daha küçük teyzesi2017 li.
Yakışıklı nasıl
Buarada bugün evdesin sanırım kahvaltıdan sonra maratona çıkalım mı
Foto at özelden fotooooo gözüm bayram etsin
Sen sil yine de. Senden sonraki kiracı "ıyyy bizden önce oturan hiç temizlik yapmamış" demesinAy sonuna kadar taşınacağım diye içimden gelmeyor
Kızım senin oğlanın ablası oğlum da kardeşi diyelimonu hep unutuyorum benim oğlandan büyük gibi geliyo canım:) seneye gidecek o zaman
bugün cumartesi limonsuzum evdeyim ev işi de dedigin gibi
on birde başlayalım mi:)
Benim bundan önceki evinde oturan kadın temizlik abidesiymiş yemin ederim mutfak dolaplarının en tepesi duvar birleşimi nokta ile kapıların üst kısmında bile toz yoktu. Nasıl bir kafaydı evi bana resmen bal gibi bırakıp gitmiştiSen sil yine de. Senden sonraki kiracı "ıyyy bizden önce oturan hiç temizlik yapmamış" demesin
Ahahaaa sırf bu yüzden tasindigim evin camlarını silmiştimSen sil yine de. Senden sonraki kiracı "ıyyy bizden önce oturan hiç temizlik yapmamış" demesin
Kızım senin oğlanın ablası oğlum da kardeşi diyelim
Ne çok işin vardır senin. Bende kızımın dolabını boşaltıcam. Listeden evde olanlar varsa almama gerek kalmaz
Harikaaa sil süpür oturBenim bundan önceki evinde oturan kadın temizlik abidesiymiş yemin ederim mutfak dolaplarının en tepesi duvar birleşimi nokta ile kapıların üst kısmında bile toz yoktu. Nasıl bir kafaydı evi bana resmen bal gibi bırakıp gitmişti
Benim bundan önceki evinde oturan kadın temizlik abidesiymiş yemin ederim mutfak dolaplarının en tepesi duvar birleşimi nokta ile kapıların üst kısmında bile toz yoktu. Nasıl bir kafaydı evi bana resmen bal gibi bırakıp gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?