- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.337
- 598
- 37
Ayyy ne güzel. Keşşşke benim olsaBenim bundan önceki evinde oturan kadın temizlik abidesiymiş yemin ederim mutfak dolaplarının en tepesi duvar birleşimi nokta ile kapıların üst kısmında bile toz yoktu. Nasıl bir kafaydı evi bana resmen bal gibi bırakıp gitmişti
11 e kadar unutalım o zamanisleri hatırlatma limonsuzumbütün gün yapsam yine yetmez zaman.
benim oğlan Kasım doğumlu ya herkes ondan büyük gibi geliyo
kaçıncı sınıfa başladı senin kiz:) hala resim yapiuo demi:)
17 dk da makineyi boşaltıo bulaşığı koyarım dimi
11 e kadar unutalım o zaman
1. sınıfa başladı teyzesiyapmaz mı hiç evin heryeri resim oldu daha hiç görmeden öğretmenini çizmişti, baktık ki gerçekten benziyor. İçine doğmuş kuzumun
Aminn inşAllah canım bütün çocuklarımızınçocukların kalbini ne kadar temiz ya
inşallah bahtı da kalbi gibi güzel olur kuzunun:)
aynen zaten 10 dk kaldı şurada
sonra bam bam bam
Aminn inşAllah canım bütün çocuklarımızın
Sus sus hatırlatma da rahat rahat çayımı içeyim
Koca efendi titiz olunca öyle olmuyor baştan dip köşe yine temizledikHarikaaa sil süpür otur
Senin evi bırakacağın kişi de öyle desin olmaz bakbenim şimdiki oturduğum evde öyleydi jes. hatta emlakci ayakkabısız gezdirdi bizi boş evde temiz diye
ama şimdiki halini gör
Benim şekerlemeye 2.5 saat var şu işleri halledelim de uyuyalımhavanın serinliği de tam uyumalik limonsuzum
Titiz koca iyimi kötümü acep.Koca efendi titiz olunca öyle olmuyor baştan dip köşe yine temizledikbana kalsa bi sil geç
Ayarında olursa ve gözüne batan yeri kalkıp kendi yapıyorsa missTitiz koca iyimi kötümü acep.
Benimkine temizlik çok gereksiz ya.
Senin evi bırakacağın kişi de öyle desin olmaz bak
Benim şekerlemeye 2.5 saat var şu işleri halledelim de uyuyalım
Yavru ceylanım eğer boya da olacaksa zaten bi yerler ni dolaplar kalır onu da ver parasını biri yaparyok zaten temiz girdik temiz çıkcaz anlaşma öyle jesim:)
çıkınca boyatiriz, ben temizleyemesem de ya birini tutarim ya gündelik için parayı ev sahibine bırakır temizletirler
Tamam ben de kalkıyorum mutfak dolaplarına girişeceğimtamam son bir dk zaten. herkes hazır olsun baslayacaz
Yavru ceylanım eğer boya da olacaksa zaten bi yerler ni dolaplar kalır onu da ver parasını biri yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?