Düzenli Evimiz & Hayatımız

öksürük basladi ciğerleri sökülüyor ya. ates hafif var cok değil.

salgın var demiş arkadaşın yeğenine doktor. acaba biri kaptı diğerlerine mi bulaştı canım. tıpkı senin çocuklarınki gibi olmuş

güldüm ama anlamadım ne sırası kız ? ☻
Etiket sirasina göre gidiyozya kız aktif lora parayla değil sırayla
Kardeşlerle iş yapılır mı gelinle yaptık çok dua etti seninkinide birlikte yıkayalım dedi
Masallah Allah razi olsun bonus.
O kadar bensin ki samdan.. tabi ben acik acik söyleyemiyorum da. Mesafe koymaya calisiyorum anca. Keske biraz anlayisli olabilseler insanlar

bebisim orda yazdığımı yüzüne demedim ben hareketlerimle tavrimla öyle diyorum kendimce

inşallah atan da herseyimiz aynı olsun senle
sınavına kaç ay kaldı:)

öksürük basladi ciğerleri sökülüyor ya. ates hafif var cok değil.
Geçmiş olsun lora. Öksürük için bonus sütle hatmi çiçeği iyi geliyor diyordu galiba yapabilirsen onu yap istersen

Helal olsun sana Helal olsun

Allah Allah üşüttüler mi acaba havalar bir anda serinleyince
üşütme gibi de değil ya onu cabuk atlatiyorlardi. kücük oglan 1 haftadir böyle. zor geciyor
salgın var demiş arkadaşın yeğenine doktor. acaba biri kaptı diğerlerine mi bulaştı canım. tıpkı senin çocuklarınki gibi olmuş
ya olabilir. dünde haber de okudum kurp mu ne öyle bir salgın baslamis. cocuklarda oluyormus
Geçmiş olsun lora. Öksürük için bonus sütle hatmi çiçeği iyi geliyor diyordu galiba yapabilirsen onu yap istersen
sagol canim. evet doğru yapiyordu deneyim onu da inşallah

Nego gitmeseydin iyidi ama sana iyi gelecekse cabuk gel ama

Nego Keyfi gitmişsindir umarım bi sorun yoktur Dinlenip geri gel biz buradayız

Kendine iyi bak toparlan gel ❤

İnşallah iyi gelir bu mola yine de sen arayı çok açma

Kafanı dinle çabuk gel sensiz olmaz ❤

Negom ya seviliyorsun iyi ol yeter ama kendini de çok özletme

Kötü bişey yoktur umarım

Yemin ederim şuan çok üzüldüm

Neden ya tez gel nego inşallah bir sıkıntı yoktur

Herkese selam sana hasret negoooooooo

Nego

Günaydın kızlar günaydın Nego

Nego sımaylim çıkmadı
Atladığım varsa affola hızlıca etiketleri alıntıladım.
Kafam çok dolu acayip gerginim alınmayın küsmeyin. Odaklanamıyorum buraya son günlerde. Çocukların okul işini ve başka konuları rayına koyup gelmeye çalışıcam inşaallah.
Okul saatleri çakışıyor ikisinin de yeni okul benden iki tane olması lazı. Yoğun stres altındayım küçük uyum sağlar sağlamaz servis ayarlıycaz mecburen. Servisle gidip geldiklerin de de hiç içime sinmiyor hep diken üstünde oluyorum. Öyle işte

Allah kolaylık versin canım inşallah bi düzene oturur bizim bi arkadaş da benzer sıkıntı yaşıyor 8 buçukta dersler başlıyor eşi 8de işte oluyor çocukların 9da başlıyor valla çocuk büyütmek o kadar zormuş ki Allah yardımcımız olsun cümlemizin içinde de senin inşallah

Bol güç diliyorum sana negocum
En kısa zamanda işleri yoluna koyup gelmeni bekliyoruz

Gerçekten öyle canım zor, onlar alışana kadar ben yaşlanıyorum ilk zamanlar eşim de gelir istesem ama ben ikisininde yanında olmak istiyorum kontrol manyağı olduğum için
Birde küçük başlayamadı daha öğretmen rahatsızmış, öyle olunca şimdi üst sınıflarla aynı anda başlayacak okula o kadar kalabalıktan ürkmezse iyi pat diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…