Yaptırabilirsen iki kere silinmiş gibi düşün
arkadaşıma katılıyorum
bence artı iki point
öksürük basladi ciğerleri sökülüyor ya. ates hafif var cok değil.Şimdi nasıllar geçti mi ateşleri?
Helal olsun sanaYazın bana 2 point canlarım
Kahvaltıdan sonra silecek:)
Camların dışını silmek için de haftaya randevu aldım
Allah Allah üşüttüler mi acaba havalar bir anda serinleyinceöksürük basladi ciğerleri sökülüyor ya. ates hafif var cok değil.
öksürük basladi ciğerleri sökülüyor ya. ates hafif var cok değil.
Etiket sirasina göre gidiyozya kız aktif loragüldüm ama anlamadım ne sırası kız ? ☻
Masallah Allah razi olsun bonus.Kardeşlerle iş yapılır mı gelinle yaptık çok dua etti seninkinide birlikte yıkayalım dedi
O kadar bensin ki samdan.. tabi ben acik acik söyleyemiyorum da. Mesafe koymaya calisiyorum anca. Keske biraz anlayisli olabilseler insanlarbenim kaynanam şey diyo mesela. ben kaynanam baktım, herseyimi yaptım, hiç ses çıkarmadım, söyle iyi gelindim böyle iyi gelindim....
e sen annelik değil de kaynanalik yapayım gelin de sussun diyorsan o senin zamanında kaldı kusura bakma diyorum ben de.
siz de çok iyi yapmışsınz madem kiz evlat öz evlet biraz da elini işlere atsin
Etiket sirasina göre gidiyozya kız aktif loraparayla değil sırayla
Masallah Allah razi olsun bonus.
O kadar bensin ki samdan.. tabi ben acik acik söyleyemiyorum da. Mesafe koymaya calisiyorum anca. Keske biraz anlayisli olabilseler insanlar
Geçmiş olsun lora. Öksürük için bonus sütle hatmi çiçeği iyi geliyor diyordu galiba yapabilirsen onu yap istersenöksürük basladi ciğerleri sökülüyor ya. ates hafif var cok değil.
üşütme gibi de değil ya onu cabuk atlatiyorlardi. kücük oglan 1 haftadir böyle. zor geciyorHelal olsun sanaHelal olsun
Allah Allah üşüttüler mi acaba havalar bir anda serinleyince
ya olabilir. dünde haber de okudum kurp mu ne öyle bir salgın baslamis. cocuklarda oluyormussalgın var demiş arkadaşın yeğenine doktor. acaba biri kaptı diğerlerine mi bulaştı canım. tıpkı senin çocuklarınki gibi olmuş
sagol canim. evet doğru yapiyordu deneyim onu da inşallahGeçmiş olsun lora. Öksürük için bonus sütle hatmi çiçeği iyi geliyor diyordu galiba yapabilirsen onu yap istersen
Ooo samdanım şarkılara boğmuşsun beni
İnşallah bi an önce düzelirler canım üçü birden daha da zorlanmışsındırüşütme gibi de değil ya onu cabuk atlatiyorlardi. kücük oglan 1 haftadir böyle. zor geciyor
Züpürge bunu beğenmediMerhaba ve hoşçakalın
niye ki canım
Kendine iyi bak toparlan gel ❤
İnşallah iyi gelir bu mola yine de sen arayı çok açma
Kafanı dinle çabuk gel sensiz olmaz ❤
Negom ya seviliyorsun iyi ol yeter ama kendini de çok özletme
Kötü bişey yoktur umarım
Yemin ederim şuan çok üzüldüm
Neden yatez gel nego inşallah bir sıkıntı yoktur
Ama neden ki
Günaydın kızlar günaydınNego
Atladığım varsa affola hızlıca etiketleri alıntıladım.Nego sımaylim çıkmadı
Bana beğenmedim atmışZüpürge bunu beğenmediateş almaya mı geldin ? Bi dur iki sohbetin belini kıralım
E napayım hemen kaçma dedim hele bi bak züpürgenin derdi neymiş niye beğenmedim atmışBana beğenmedim atmış
Allah kolaylık versin canım inşallah bi düzene oturur bizim bi arkadaş da benzer sıkıntı yaşıyor 8 buçukta dersler başlıyor eşi 8de işte oluyor çocukların 9da başlıyor valla çocuk büyütmek o kadar zormuş ki Allah yardımcımız olsun cümlemizin içinde de senin inşallahAtladığım varsa affola hızlıca etiketleri alıntıladım.
Kafam çok dolu acayip gerginim alınmayın küsmeyin. Odaklanamıyorum buraya son günlerde. Çocukların okul işini ve başka konuları rayına koyup gelmeye çalışıcam inşaallah.
Okul saatleri çakışıyor ikisinin de yeni okul benden iki tane olması lazı. Yoğun stres altındayımküçük uyum sağlar sağlamaz servis ayarlıycaz mecburen. Servisle gidip geldiklerin de de hiç içime sinmiyor hep diken üstünde oluyorum. Öyle işte
Bol güç diliyorum sana negocumAtladığım varsa affola hızlıca etiketleri alıntıladım.
Kafam çok dolu acayip gerginim alınmayın küsmeyin. Odaklanamıyorum buraya son günlerde. Çocukların okul işini ve başka konuları rayına koyup gelmeye çalışıcam inşaallah.
Okul saatleri çakışıyor ikisinin de yeni okul benden iki tane olması lazı. Yoğun stres altındayımküçük uyum sağlar sağlamaz servis ayarlıycaz mecburen. Servisle gidip geldiklerin de de hiç içime sinmiyor hep diken üstünde oluyorum. Öyle işte
Bak gireyim dedim kırtasiye malzemeleri geldiE napayım hemen kaçma dedim hele bi bak züpürgenin derdi neymiş niye beğenmedim atmış
Oy ne güzel kolay gelsin canımBak gireyim dedim kırtasiye malzemeleri geldişimdi onları etiketliycem, ciltliycem
Gerçekten öyle canım zor, onlar alışana kadar ben yaşlanıyorumAllah kolaylık versin canım inşallah bi düzene oturur bizim bi arkadaş da benzer sıkıntı yaşıyor 8 buçukta dersler başlıyor eşi 8de işte oluyor çocukların 9da başlıyor valla çocuk büyütmek o kadar zormuş ki Allah yardımcımız olsun cümlemizin içinde de senin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?