Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay inşallah canım anaokuluna gittiyse ki geçen sene ne kadar açık kaldı ki orası ayrı çabuk alışır diyecektim

Ay inşallah canım anaokuluna gittiyse ki geçen sene ne kadar açık kaldı ki orası ayrı çabuk alışır diyecektim
İki sene gitti ama yarım yarım malum pandemi yüzünden canım.
Abisinin eski okulu olduğu için ortamı biliyor gerçi ama bakalım. Allaha emanet tüm çocuklar.

Oy oy maşallah güzel güzel kurusunlar inşaallah.
Benim domateslerden bir kaçı küflenmiş canım sıkıldı, nazara gekdik
Dilimleyerek yapılan mı onu hiç denemedim bak girme kanıma geçen şoka jalapeno gelmişti 6 liraya onu bile yaptım sanki emzirirken acı yiyebilecekmişim gibi

Dilimleyerek yapılan mı onu hiç denemedim bak girme kanıma geçen şoka jalapeno gelmişti 6 liraya onu bile yaptım sanki emzirirken acı yiyebilecekmişim gibi
Yok ya konservem
Kurutma yapamam daha burada hava soğudu, seneye nasip olursa.

Allah kolaylık versin çocuğu okullu olanlara ister istemez vuracak bu stresler. Biride ben pzrtesiden sonra nolur hiç bilmiyorum 1,5 senedir çocuklar asosal okuldan uzak kaldılar toparlamak lazım. Benimkiler de ikisi birden 5. Sınıf yeni okul, zorlaşan ödevler,getir götür derken düşününce içime öküz oturuyor.
Biber bahane cam şahane :) pırıl pırıl oh içim açıldı

parka falan gittilerse dokunduklari yerden kapmışlardır canım. Bir haftaya kadar düzeliyomus galiba. çok geçmiş olsun tekrar

öksürük basladi ciğerleri sökülüyor ya. ates hafif var cok değil.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Özledik canım ya Allah yardımcın olsun. Sen toparlan gel de bekleriz

Rabbim yardımcın olsun canım benim

Merhaba herkese :)
Biraz konuda sizlerle zaman geçirmiş ve sonrasında ayrılmak durumunda kalmıştım. Konudan ayrıldığımda hamileydim, doğum yaptım yaklaşık iki ay olacak. Burada çok şey öğrendim, güzel sohbetlerimiz oldu ayrıca evimiz de çok daha düzenli ve temizdi o zamanlar. :))
Eğer uygun olursa konuya tekrar dahil olmak istiyorum Nego . Gün içinde ev işleriyle pek ilgilenemiyorum bebeğim gündüz hiç uyumuyor çünkü ama elimden geldiğince geceleri bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Mümkün olduğunca da burada aktif olmaya çalışacağım. Gün içinde yaptıklarımı yazmak bile beni motive ediyor, enerji veriyordu o zamanlar. Tekrar aranıza katılabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…