Teşekkür ediyorum LevacımBol güç diliyorum sana negocum
En kısa zamanda işleri yoluna koyup gelmeni bekliyoruz
Ay inşallah canım anaokuluna gittiyse ki geçen sene ne kadar açık kaldı ki orası ayrı çabuk alışır diyecektimGerçekten öyle canım zor, onlar alışana kadar ben yaşlanıyorumilk zamanlar eşim de gelir istesem ama ben ikisininde yanında olmak istiyorum kontrol manyağı olduğum için
Birde küçük başlayamadı daha öğretmen rahatsızmış, öyle olunca şimdi üst sınıflarla aynı anda başlayacak okula o kadar kalabalıktan ürkmezse iyi pat diye.
İki sene gitti ama yarım yarım malum pandemi yüzünden canım.Ay inşallah canım anaokuluna gittiyse ki geçen sene ne kadar açık kaldı ki orası ayrı çabuk alışır diyecektim
Sağol canımOy ne güzel kolay gelsin canım
Oy oy maşallah güzel güzel kurusunlar inşaallah.Bu arada part-2
Eki Görüntüle 2910950
Dilimleyerek yapılan mı onu hiç denemedim bak girme kanıma geçen şoka jalapeno gelmişti 6 liraya onu bile yaptım sanki emzirirken acı yiyebilecekmişim gibiOy oy maşallah güzel güzel kurusunlar inşaallah.
Benim domateslerden bir kaçı küflenmiş canım sıkıldı, nazara gekdik
Yok ya konservemDilimleyerek yapılan mı onu hiç denemedim bak girme kanıma geçen şoka jalapeno gelmişti 6 liraya onu bile yaptım sanki emzirirken acı yiyebilecekmişim gibi
Allah kolaylık versin çocuğu okullu olanlara ister istemez vuracak bu stresler. Biride ben pzrtesiden sonra nolur hiç bilmiyorum 1,5 senedir çocuklar asosal okuldan uzak kaldılar toparlamak lazım. Benimkiler de ikisi birden 5. Sınıf yeni okul, zorlaşan ödevler,getir götür derken düşününce içime öküz oturuyor.Atladığım varsa affola hızlıca etiketleri alıntıladım.
Kafam çok dolu acayip gerginim alınmayın küsmeyin. Odaklanamıyorum buraya son günlerde. Çocukların okul işini ve başka konuları rayına koyup gelmeye çalışıcam inşaallah.
Okul saatleri çakışıyor ikisinin de yeni okul benden iki tane olması lazı. Yoğun stres altındayımküçük uyum sağlar sağlamaz servis ayarlıycaz mecburen. Servisle gidip geldiklerin de de hiç içime sinmiyor hep diken üstünde oluyorum. Öyle işte
Biber bahane cam şahane :) pırıl pırıl oh içim açıldıBu arada part-2
Eki Görüntüle 2910950
üşütme gibi de değil ya onu cabuk atlatiyorlardi. kücük oglan 1 haftadir böyle. zor geciyor
ya olabilir. dünde haber de okudum kurp mu ne öyle bir salgın baslamis. cocuklarda oluyormus
sagol canim. evet doğru yapiyordu deneyim onu da inşallah
Ooo samdanım şarkılara boğmuşsun beni
Ne dinlerdim bunu..
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinöksürük basladi ciğerleri sökülüyor ya. ates hafif var cok değil.
Özledik canım yaAtladığım varsa affola hızlıca etiketleri alıntıladım.
Kafam çok dolu acayip gerginim alınmayın küsmeyin. Odaklanamıyorum buraya son günlerde. Çocukların okul işini ve başka konuları rayına koyup gelmeye çalışıcam inşaallah.
Okul saatleri çakışıyor ikisinin de yeni okul benden iki tane olması lazı. Yoğun stres altındayımküçük uyum sağlar sağlamaz servis ayarlıycaz mecburen. Servisle gidip geldiklerin de de hiç içime sinmiyor hep diken üstünde oluyorum. Öyle işte
Rabbim yardımcın olsun canım benimAtladığım varsa affola hızlıca etiketleri alıntıladım.
Dert sahibi yaptın beni zalım gadın sen yokken tuzsuz çorba domatessiz menemen sucuksuz tosta döndüm gül sen gül
Dert sahibi yaptın beni zalım gadın sen yokken tuzsuz çorba domatessiz menemen sucuksuz tosta döndüm gül sen gülkes biç öyle mi ? Sen gel hele bak ben kaba etini deşmez miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?